Pistrui!
De obicei nu am pistrui, dar vara ma umplu toata, mai ales pe fata! Si de cind locuiesc la casa si stau mai mult pe afara e insuportabil! Stiti ceva remedii sau leacuri babesti? Sint dispusa sa incerc orice, ca nu ma mai suport!!!
Flavia si Bianca
Bia vijelia
Raspunsuri
JARMO spune:
Si eu am pistrui si ma oftic toata cand vine primavara cu caldurica si vatul ei ! Insa am auzit ca patrunjelul e tare bun pentru pistrui , insa nu stiu cum s-ar putea prepara ! Stie careva ?
petaluda spune:
mie imi plac foarte mult fetele cu pistrui, au un farmec aparte.cand eram mica imi doream asa de mult sa am si eu pistrui.
irlandeza spune:
Si eu am pistrui.
Acum cativa ani cumparam de la Avon o crema contra pistruilor care a dat rezultate bune , dar vara trebuia sa-mi feresc fata de soare ca sa nu-mi apara din nou. Cum eu sunt o iubitoare de soare incepeam tratamentul din septembrie , 2-3 luni , iar pana in anul urmator cand venea vara nu mai aveam pistrui.
Noi 2 singurei
gabriela_tutuianu spune:
chiar astazi am abordat acest subiect cu o prietena careia i-am recomandat o crema de la forever care este special creata pentru pete si pistrui.o foloseste de numai 2 saptamani si deja se vede diferenta.incercati crema asta.
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by JARMO
Si eu am pistrui si ma oftic toata cand vine primavara cu caldurica si vatul ei ! Insa am auzit ca patrunjelul e tare bun pentru pistrui , insa nu stiu cum s-ar putea prepara ! Stie careva ?
Auzisem si eu de patrunjel proaspat. Se ia pur si simplu si se toaca marunt, dupa care ti-l pui pe fata si il tii cat rezisti. Pe mine m-a ajutat cu toate ca n-aveam rabdare sa-l tin prea mult, max 10 min.
Daniella, mama lu'Alexis
elena_oona spune:
quote:
Originally posted by petaluda
mie imi plac foarte mult fetele cu pistrui, au un farmec aparte.cand eram mica imi doream asa de mult sa am si eu pistrui.
I-ti imprumut eu cativa de la mine

Am si eu cativa pistrui , si mai ales vara imi apar ca si ciupercile dupa ploaie .
M-ar interesa si pe mine ceva tratamente naturale sau marci de creme care, stiti ca dau cat de cat rezultate.
mersi mult!!

Elena & bebe Manuella 1 an si 7 luni (16.10.2004)
"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "
adda spune:
Eu am pistrui pe fata de cand ma stiu. Iarna se atenueaza mult, dar vara ... ![]()
Candva ii detestam, dar acum imi plac.
Pistruii au farmecul lor
Si mie mi se par simpatice fetele cu pistrui.
aissa spune:
Poate au farmec cativa micuti, asa, de culoare, dar cand ai toata fata pete-pete (ai mei nici nu mai dispar de tot iarna, doar se micsoreaza)....ii donez eu pe toti sa scap de ei.
Chiar acum 2 zile m-a oprit o vecina si mi-a zis sa iau 2 legaturi de patrunjel, sa le fac "ceai" si sa ma dau pe fata cat pot de des. Am zis sa incerc, ar fi mare minune de as vedea si eu ce culoare am la fata sub pistrui.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
adda spune:
aissa, eu ii am pe toata fata tot timpul
si nu sunt chiar micuti. Iarna se atenueaza, dar nu dispar.
Numai ca eu m-am obisnuit cu ei, nu mai sunt complexata si chiar uit ca-i am pe fata. Nici cand ma uit in oglinda nu-i mai vad.
Daca va deranjeaza atat de tare, indepartati-i - solutii sunt. Dar eu cred ca sunteti simpatice asa
. Pistruii imi inspira naturalete si tinerete.
In plus, ei dispar odata cu trecerea anilor (mama imi povestea ca si ea avea multi pistrui odata, demult; acum nu stiu daca mai are vreunul).
Sper ca nu v-am enervat cu mesajul meu pentru ca stiu cum este cand iti intra ceva in cap mai ales despre propria infatisare.
aissa spune:
Oooo, pai daca asta era marele meu complex ce bine era
. Si eu m-am invatat cu ei, nu ma deranjeaza asa tare (ca muultele kg in plus) dar ca tot veni vorba de ei mi-am adus si eu aminte.
Cat despre disparitia lor cu anii, uite ca nu mai cred, asa imi zicea si mie tata cand eram mica, ca el a avut pistrui pana pe la 20 de ani si ca or sa imi treaca. Uite ca am trecut de 30 si tot nu trec, asa ca eu sigur raman cu ei.
Cristina si
Ale (30.09.2004)