Pistrui!
Raspunsuri - Pagina 2
Flaflo spune:
Adda, zi-ne si noua niste solutii de indepartat pistruii!!! Ca se pare ca in afara de patrunjel nu se mai stie de nimic...
Flavia si Bianca
Bia vijelia
adda spune:
Flavia, imi pare rau, eu n-am incercat niciodata sa scap de ei, deci nu-ti pot spune retete incercate. Dar am auzit si eu despre diverse creme pentru pistrui sau despre sucul de patrunjel.
Uite aici un subiect mai vechi de pe forum, tot despre pistrui, poate gasesti mai multe leacuri acolo:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=8316
Raza de soare spune:
Eu am cativa pistrui si-mi plac..
se vad mai ales vara.
Mai am doar 4 zile pana la nunta !
Foto
liliac1 spune:
Si eu sunt disparata vara din cauza pistruilor. Offf...
Si in "tinerete", de cate ori eram apelata "pistruiata" de-atatea ori cautam cate un remediu. De la patrunjel, ceapa cu otet...pana la creme de la farmacie (fotosensibile, de nu avea nimeni voie, dupa ce mi-o aplicam, sa mai aprinda vreun bec in casa) si fara niciun rezultat! Am ajuns sa ma accept asa cum sunt si aplic fond de ten in functie de anotimp...
Dar daca aflati voi vreun remediu sa stiti ca-s cu okii pe subiect ![]()
MADYN spune:
Si eu sint pistruiata, mai ales primavara. Dar nu ma deranjeaza absolut de loc si niciodata nu am incercat sa le fac ceva. Eu cred ca au farmecul lor si de fapt toata lumea care ma vede imi spune la fel.
Pup fetele pe pistrui!!!
30+
meu drag
Bebelica
denizel spune:
[emoticon cu pistruiat fericit]!!!! ![]()
Titulatura mea as fi vrut sa fie "mami pistruiata de elf pistruiat", dar erau prea multe caractere
. Cred ca daca m-as trezi intr-o dimineata si as constata ca mi-au disparut pistruii, as fi cel mai nefericit om din...blocul meu:))).
Hai mai, nu va mai plangeti din cauza pistruilor! Sunt chiar draguti si dau un farmec aparte.
(Si eu stiam ca o solutie buna impotriva lor e sucul de patrunjel. In plus, nu iesiti afara fara sa folositi creme de protectie solara, cu factor mare de protectie).
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
tusferi spune:
Am citit cu mare interes subiectul pt ca speram ca gasesc vreo solutie miraculoasa... Exista creme de albire a pistruilor pe la farmacii dar eu nu prea mai am curajul sa dau banii pe asa o crema ca sunt scumpe si am incercat acum cativa ani si nu a functionat. Imi prescrisese o dermatoloaga crema anti pete de la Lierac si sa ma dau pe urma cu crema de protectie solara factor foarte mare. Pai sa va zic cum a fost la mine cu crema asta de protectie... Pe fatza nu m-am bronzat deloc, in schimb pistruii mi-au aparut obisnuit. Asa ca pe langa faptul ca mi s-a acoperit toata fata de pistrui, mai eram si alba. Asa ca prefer sa ma bronzez, ca nu se mai vad asa de tare si sa mai dau un fond de ten, desi nici cu fondul de ten nu prea te "rezolvi" cand te duci la mare si la plaja, ca acolo este marea mea problema, ca nu ma duc la plaja data cu fond de ten...
alexmom spune:
Dati o cautare pe google - "freckles home remedies" - si veti gasi multe informatii. Desemenea am gasit cateva remedii naturiste aici:
http://www.care2.com/channels/solutions/self/119
nu stiu daca intr-adevar functioneaza, dar merita incercat.