Fetele din America (75)
Raspunsuri - Pagina 5
ruxij spune:
Carmen, eu eram cea care a locuit in Houston. Intr-adevar noua ne-a placut foarte mult, dar am stat acolo doar 10 luni, asa ca nu am apucat sa cunoastem f. multe despre piata muncii, case etc. Te invidiez pentru ca te muti in Houston. Dar vezi ca nu tuturor le place, noi insa ne-am fi bucurat sa putem sa ramanem acolo. Pot sa iti spun ca majoritatea colegilor mei de la Baylor College of Medicine isi luasera case intr-un orasel numit Sugarland, care am inteles ca era cam la 40 minute de condus. Deasemenea, se construiau case noi la preturi bune intr-o zona numita Pearland, care cica era mai aproape 20 minute, juma' de ora. Alti colegi acolo isi luasera case. Alte zona care eu am auzit ca ar fi buna, ar fi pe langa NASA, acum imi scapa numele orasului, dar e cam la 30-40 min de Houston, parca incepe cu litera C.
Vremea e f. frumoasa iarna si primavara, toamna, e cald, mai cald decat in California, dar nu prea cald, primavara e superb. Este umed intre iunie si Septembrie. Dar nu in fiecare zi la fel de umed. Si vreau sa spun ca si pe toata coasta de Est e umed vara, si mai ai si iarna pe cap. Pentru vreme uscata numai pe vest se poate. Daca puteti, nu va mutati in Houston pe timp de vara, ca sa nu ai socul cu umezeala direct. Si aici in Indiana e umed vara, ce sa mai zic...
Despre scoli nu stiu din pacate, ma gandesc ca in oraselul ala cu NASA ar trebui sa fie scoli bune.
Pentru joburi incearca Houston Chronicle. Da search pe google.
Multa bafta si invidiile mele :))
Lia
Elenalove27 spune:
fetelor hai ca merg si eu maine pe undeva cu voi , ca sunt geloasa ca voi a-ti fost la plimbare fara noi
ma simt aiurea de la sarcina dar sper ca maine sa ma simt mai bine :)
pup
Elena12+
sinzi_ana spune:
Ruxi, mi-ai facut pofta cu Huston!!! haha!! Imi vine sa ma mut acolo si maine!!! Mai ales cand ai povestit de vreme!!!
Elena, te sun diseara sa stabilim ceva...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by chivutamonica
Buna Simina,
si noi am fost in San Diego,la SeaWorld si Zoo,pe urma la ocean sa ne relaxam cit se poate.A fost superb.
chivuta
Hei, Monica, buna! Acolo v-ati mutat sau erati doar in trecere? Pe la noi cind treceti?!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
Carmenbr spune:
Lia alias Ruxij,
Deci mi-am adus bine aminte.
De umiditate auzisem si eu, dar tu ma sperii. Eu credeam ca e ceva de genul Bucuresti.
Multumesc din suflet pt informatii. O sa caut pe google si ziarul. Daca iti aduci aminte si de numele orasului de pe langa NASA, scrie-mi si il pun la capitolul informatii.
Pupici multi.
Daca mai are cineva informatii despre zona Houston, va rog mult ajutati-ma. Va multumesc,
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...aproape!
ruxij spune:
Draga Carmen, mi-am adus aminte, oraselul ala cu NASA se cheama Clearlake si e intre Galveston si Houston.
Nu ai de ce sa te sperii prea tare de umiditate. E mai mare ca in Bucuresti, dar, repet, si in alte parti pe Est e umed. Daca pleci din California nu mai gasesti clima ideala. Dar daca ramai in California nexam casa (si noi am stat in CA 5 ani):)) Nu cred ca mai e cineva din Houston pe subiect. Doar cleomax a mai stat in houston un an, acum multa vreme si ei nu i-a placut.
Sanziana, pai ce la voi nu e clima la fel? De ce sa te muti in Houston?
Va pup,
Lia
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/photo/550178285/2358363930087737923EGHsXF
am pus cateva poze...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
nematics spune:
Xela
referitor la traducere poti traduce tu din romana in engleza apoi gasesti un roman cu care mergi la orice notar (pe la banci in general gasesti notar) si acesta scrie pe spatele traducerii ca e vorbitor de engleza si de romana si ca traducerea e conforma cu originalul, to the best of his/her knowledge. Semneaza si notarul legalizeaza semnatura
asa am facut eu pentru INS cu toate documentele si certificatele de care am avut nevoie si care erau in limba romana
daca ai rabdare sa cauti in arhiva la acest topics i-am scris Eleneilove prin iarna exact forma declaratiei traducatorului - acum nu o am la indemina sa ti-o reproduc exact, am primit-o si eu de la avocat
pup americancele,
pe la Bucuresti e un frig rau (11 grade celsius)
Llaura spune:
Iuliana, nu vor toti notarii sa faca asa, eu m-am rugat cu cerul si pamantul de tipa de la banca si nu a dorit. Noroc ca ale mele erau pt scoala si scoala intelegatoare m-a lasat sa dau copie xerox dupa singurul rand de traduceri legalizate pe care-l aveam.
Consulatele iau parca 30/act.
xela29 spune:
Iuliana, multumesc mult. Am sa caut in arhiva forma declaratiei respective. Am sunat la consulat si mi-au spus ca ei imi semneaza traducerea daca vreau eu, insa trebuie sa imi traduc singura ce vreau. Asta nu era problema mea. Eram curioasa care sunt cerintele celor de la INS. Am inteles cam ce imi trebuie.
O seara buna!