Fetele din America (75)
Raspunsuri - Pagina 4
sinzi_ana spune:
Neata!!
Noi azi ne indreptam spre plaja!!!
Ce faceti maine??? Sarbatoriti 1 iunie? Aici se origanizeaza ceva?
Mirela si Elena, ducem copiii undeva maine? Facem si noi ceva?
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
CRISMIR spune:
SINZI eu sunt de acord sa-i ducem unmdeva,dar eu habar nu am sa se faca ceva aici...dar putem oricum sa-i ducem undeva in parc?!....astept idei si detalii
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
xela29 spune:
Buna fetele. Vin si eu cu o intrebare din domeniul actelor si demerselor cu cei de la INS. Ne agitam sa trimitem dosarul zilele astea si m-am lovit de un prim obstacol. La certificatele de nastere, tinand cont ca al meu e in romaneste, trebuie tradus ? Si daca da, pot sa il traduc eu ? Sau cine? E nevoie de o traducere autorizata/oficiala ?
Apoi, examenul medical are o forma speciala? Trebuie sa cuprinda anumite teste ?
In speranta ca voi gasi raspunsul la una dintre voi sau ca ma puteti ajuta cu orice informatii suplimentare, va multumesc si promit sa nu va sacai prea mult.
ruxij spune:
Draga xela, pt. certificatul de nastere trebuie traducere legalizata. O poti face la consulatul romanesc ma gandesc eu. Noi am facut-o in Romania la notariat.
Examenul medical, da, exista un formular special, cred ca il poti gasi pe undeva pe site-ul uscis.gov. Si deasemenea, nu se poate face la orice medic, ci doar la medicii autorizati de INS. Exista un nr. de telefon la care poti suna, bagi zipcode si iti da lista de medici autorizati de INS din zona ta. Mergi pe site-ul uscis si cauta mai multe informatii, eu nu mai tin minte mai mult de atat.
In alta ordine de idei, azi io am anal glaucoma, adica I can't see my ass going to work . Asa ca nu ma duc, stau acasa, nu stiu ce e cu mine, dar mi-e o mare lehamite. Voiam neaparat sa spun chestia cu anal glaucoma hihihi
xela29 spune:
Mersi ruxij. Am sa merg pe uscis si am sa invat cat de multe pot.
Chestia cu anal glaucoma e draguta... cred ca e epidemie, caci si eu prezint simptomele.
Carmenbr spune:
Fetele, eu tot cu piticii mei cu mutatul. Aici nu cred ca o sa cistig vreodata la loto ca sa-mi iau casa, iar ca sa ma marit din nou, inca nu m-am gandit!
Ne gandim acum la Texas, mai exact zona Houston. Mi-aduc aminte ca una dintre voi, parca Ruxij zicea ca a locuit in Houston si ca i-a placut f mult. Ne-am uitat si pe site si casele sunt la un pret mai mult decat acceptabil. Cand vreti sa va stricati ziua, bagati un ochi la preturile caselor din Orange County, si garantat va ia o durere de cap cumplita!
As vrea informatii despre piata de munca in accounting in Houston, chiar si un site, un ziar online unde ma pot uita de joburi, cum sunt gradinitele, scolile, vremea. Ce zone sunt mai bune de locuit in Houston si imprejurimi, adica sa conduci vreo juma de ora pana in Houston.
Am auzit ceva despre tornade, dar parca nu e ca in Florida. Cat mai multe informatii despre asta, as aprecia din suflet. De accounting ma intereseaza doar pe mine, ca sotul are job.
P.S. Am mai copiat inca o data mesajul poate il vede cineva care a stat in Houston si-mi da si mie informatii. Mai ales cu privire la job, un ziar online unde pot gasi joburi.
Va multumesc mult de tot,
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...aproape!
chivutamonica spune:
Buna Simina,
si noi am fost in San Diego,la SeaWorld si Zoo,pe urma la ocean sa ne relaxam cit se poate.A fost superb.
Carmenbr spune:
Ramona, mersi de raspuns. Din pacate, noi nu putem sta decat langa ocean, din cauza meseriei sotului meu. Mi-ar fi placut sa fim putin mai inland ca urasc huricanele, dar asta e...din cate stiu eu, e ceva distanta din Houston in Dallas si cred ca e exclus sa conduci asa mult.
Pupici si bafta la adaptare,
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...aproape!