Fetele din America (75)
Raspunsuri - Pagina 21
sinzi_ana spune:
Vorbeati la un moment dat de niste bilete de avion avantajoase spre Romania...
Imi dati si mie amanunte??
Ca vreau sa plecam la sf lui iulie pt 3 sapt...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
philip spune:
pai ce s-a intamplat sanzi? asa repede in ro, nu tu serviciu, nu gradi lui david? sper ca nu e nimic rau
philip&andreea
copilasi dragalasi
sinzi_ana spune:
Hahaha!!! Nu e nimic rau...e bine!!!
Pai cand o sa incep jobu nu o sa am vacanta un an (in vacanta copiilor o sa stau cu cei pe care ii aduc parintii ca nu au cu cine sa ii lase) si am hotarat sa imi iau vacanta inainte sa incep munca!!!
Si tre sa ii schimb pasaportul lui Radu (motiv)!!! Ca ii expira in Nov...
Am si io o intrebare (apropo)...
Pot sa ii schimb eu pasaportul lui Radu??? Adica unde trebuie sa imi faca procura??? Astia in Ro, accepta procura ???
Sinzi, Radusi David
David
liris spune:
o accepta Sanzi, asa a facut barbate-miu cu maica-sa. n-au fost probleme. singura chestie e la Cta. e aglomerat si nasol de stat la cozi, nu exista liste. intra in fata cine are pile. eu mi-am schimbat pasaportul in aprilie la Cta.
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by liris
o accepta Sanzi, asa a facut barbate-miu cu maica-sa. n-au fost probleme. singura chestie e la Cta. e aglomerat si nasol de stat la cozi, nu exista liste. intra in fata cine are pile. eu mi-am schimbat pasaportul in aprilie la Cta.
Pana acu nu am apelat la pile...ca nu imi place...
Da daca o sa fiu in criza de timp...o sa fiu si io nesimtita si ma bag in fata cu pile...ce sa fac???
Bine ca se poate...ca imi era un pic teama...
Dar cum se rezolva cu poza?? Trebuie sa isi faca de aici o poza si eu sa merg cu ea?? Ca acum am vazut ca iti face poza acolo la ei...
Sinzi, Radusi David
David
liris spune:
da, o faceti normala, de pasaport, pe hirtie nu digitala.
o scaneaza ei.
e mai bine asa.
dc esti prezent sa-ti schimbi pasaportul (si nu prin procura) iti fac poza pe loc asa ca am acu o poza ca mi-e rusine sa deschid pasaportul (evident ca cererea mea de a mai face o poza a fost respinsa cu sictir de "domnul comandant").
josefine spune:
io am intrat sa va salut din romanika unde voi sta cam un an vreau sa va multumesc pentru sfaturile voastre, atunci cand am avut nevoie. o sa mai intru sa va mai salut din cand in cand.
"Men always want to be a woman's first love; women have a more subtle instinct: what they like is to be a man's last romance."
lai spune:
Iaca re-postez si eu din urma info ref. agentii de turism care se ocupa de zboruri in Romania.
1-800-646-NOVA, Nova Travel; agent: Cornel;
1-800-503-5924 www.kaventravel.com
1-800-283-1248 www.lutetiatravel.com ; agent: Ligia
1-800-874-0073 agent: Daniela
1-800-759-7373, USI Travel&Tours, agent: Daniela Dan (ext. 21)
1-818-956-8397 agent: Daniela
310 300 4000 Skynet Travel - 9401 Wilshire Blvd. 840, Beverly Hills, CA 90212
Josefine, enjoy Ro., spor la pregatirile de nunta si te mai asteptam aici pe subiect.
Alaltaieri mergeam prin oras si am ochit un restaurant romanesc, am oprit si am bagat o ciorbita de perisoare si niste sarmalute si ne-am amuzat copios de atmosfera specific balcanica acu' stiu un' sa ma duc cand ma mai apuca doru'
Lai
Siminaf spune:
Lai, de unde te stie fi-mea, ca ieri, gingurind, a zis f.f.f. clar: "LAI"!!!!!!!!!!!! Mai sa fie!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood