Fetele din America (75)
Raspunsuri - Pagina 19
sinzi_ana spune:
Hm...da mie mi se pare stupid...ca suntem in anul 6...nici inaintea erei nici dupa...hihi...suntem in 2006....asa ca...hihi...
Noi am venit de la gradi azi cu reclamatii...ca al meu bate copiii!!!
David zice ca l-au batut ei primii(2 baieti mai mari) si a ripostat si saracu s-a ales cu time out (doar el)...si in semn de protest a inceput sa arunce cu scaunul pt time out prin zona!!!
Educatoare imi spune sa ii spun sa parasca cand o incaseaza...dar cum ma indoiesc ca s-ar pricepe la parat in limba engleza, si ar ramane si cu ochiu umflat si calare pe scaunul de time out...nu prea as vrea sa il fac paracios...
Si apoi nu e de datoria lor sa ii supravegheze sa nu se bata???
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
ruxij spune:
Lasa ca odata ce o sa fie mai bine cu engleza o sa se cuminteasca el. Asa a fost si la noi la inceput (doar ca al meu facea altele, nu le are cu batutul copiilor-el vorbea cand nu trebuia, nu statea la somn, alerga prin clasa), iar acum e f. cuminte. Noi insa l-am certat si i-am dat time-out de cate ori a fost reclamat si am reusit sa il "aducem pe calea cea buna". Acum, dupa patru luni, e un copil model.
chivutamonica spune:
Buna OANA
....Hell Michigan,ar fi interesant cu indiciile acestea 666?Ce pot organiza asa funny?Am vazut ceva ce ai trimis tu pe site.
ce mai faci,esti bine ,ai fost in Florida?
cum te-ai simtit?
sa-mi spui daca a fost frumos.
te pupacesc
Oana_B spune:
Moni, nu stiu tu eu doar am auzit la stiri eu nici nu cred in chestia asta, vorba Sinzianei mai sus ar trebui sa fim in anul 6 ca sa se potriveasca.
Stii cum sunt unii vor sa faca show din orice.
De ex, mi-a zis o prietena de unii din zona unde locuieste ea ca aia de Halloween fac "open house" din casa lor, decorata si pe-afara si pe dinauntru si o fac un fel de "casa a suprizelor" cum era in Ro in parcul de distractii oricine e binevenit in seara aia. Am intrebat-o ce-i cu aia cand am trecut pe langa casa si ala avea pe acoperis o uratanie de gargoyle si atunci mi-a zis ce fac ei de halloween. Cre' ca ma duc si eu anul asta ca-s curioasa ce fac ei acolo
In Florida peste fo' 3 saptamani mergem.
Oana_B
lexi spune:
quote:
Originally posted by pisik 4ever
mai fetelor, voi ati vazut ce zi e azi, 06.06.06!!!!!
eu m-am straduit din rasputeri sa nu ma scol la 06:06 dis de dimineata, ca chiar calcam toate pisicile negre din cartier sau asmuteam pe ele cainii care latrau la luna! :-)
xela29 spune:
Buna fetelor... uite ca am supravietuit data de 06.06.06. Desi nu sunt foarte superstitioasa, noi am avut o zi foarte aiurea, care mi-a intarit superstitiile. Tot ce am incercta sa facem ieri ne-a luat dublu efort si timp, plus vesti rele care ne-au facut sa blestemam toate cifrele alea de 6.
Mirela, nu voiam sa nu va mai bag in seama, doar ca am fost ocupati si nici nu am avut timp sa citesc mesajele. Ma bucur sa vad ca faceti planuri si am sa incerc sa va incurc si eu. Te sun sa vad ce aveti in gand.
Va pup !
CRISMIR spune:
SINZI bafta la interviu!...abia astept sa vad ce ai facut si cum a fost,iti tin pumnii stransi!....cat despre David,hmmmmmmmm,o fi invatat de la Robert cu bataia....sper sa-i treaca,dar eu sunt de parere ca ele ar trebui sa-i supravegheze,si mai ales daca sunt baieti mai mari,normal ca a dat si el daca a primit,nu?...uffff,ce de probleme cu copilasii astia,si eu ma gandeam ca va creste Robert si va fi mai cuminte si cu mai putine probleme
ALEX si nasol ca a-ti avut probleme...astept sa vorbim cand ai timp!
OANA interesanta chestia cu oraselul acela...dar vorba ta,astia abia asteapta un motiv sa faca zarva
Eu sunt putin trista ca Robert e bolnavior,are un virus,cica l-a luat de la cineva,cu rosu in gat si febra(39,5) si tuseste si e infundat la nasuc...offff,ne-a dat doctorul niste siropuri si a zis ca se va face mai bine in 3-4 zile dar definitiv in 15
si sanatate la toata lumea!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
sinzi_ana spune:
Mirela sanatatea multa lui Robert!!!
Gata, pe 15 august incep sa jobu...deocamdata teacher assistant...si im fac si reducere de 20% pt David...
Scoala e superba...am ramas cu gura deschisa!!! Au mini zoo, copii mananca numai afara (daca ploua sau e uragan in clasa), e imensa scoala si imprejurimile, plina de copaci si flori, clasele sunt imense si copiii sunt amestecat de la 3-6 ani (Ceea ce e f bine ca cei mari ii pot ajuta pe cei mici)...iar educatoarele super dragute...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
CRISMIR spune:
SINZI felicitari!
Abia astept sa imi povesteti mai multe
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Carmenbr spune:
Sanzi, felicitari!
E in sistem Montessori?
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...aproape!