Fetele din America (75)
Raspunsuri - Pagina 16
lai spune:
Simina si eu stiu ca Laura, acum in ultimul timp nici n-am mai sunat inainte sa intreb special daca s-a mai schimbat ceva, dar de la 9/11 umblu cu bagajele descuiate. O singura data am incuiat o valiza, era din aia cu cod numeric si am schimbat codul, dar nu din motive de siguranta ci pentru ca era cam bulita valiza si mi-era teama ca se deschide singura si mi se imprastie lucrurile cine stie pe unde - dar am explicat situatia la check-in si chiar am atasat un biletel cu codul pt. deschidere, ca sa nu-mi nenoroceasca de tot valiza daca se trezeau ca vor s-o controleze (americanii).
Pe de alta parte eu am avut in ultimii ani experiente placute cu cei de la Otopeni, mai ales vara trecuta cand mi-au ajuns bagajele cu cateva zile intarziere si am fost de-a dreptul impresionata cat de profesionist s-a purtat personalul de la bagaje pierdute. Asadar mie nu mi-ar fi frica de personalul de la aeroport, poate cel mult de alti calatori glumesc, cred ca sansele sunt mici sa se intample ceva, mai ales daca stai cu ochii pe bagaje cand vin pe banda La vama nu mi-au deschis bagajele niciodata, dar daca li se pune lor pata sa te puna sa le deschizi, apoi nu mai conteaza cat de infoliate sunt.
Lai
Oana_B spune:
Ce mancare dau astia la copii si pe urma se mai mira ca la maturitate se revarsa de pe scaune.
Tot citesc pe net ce ingrijorati sunt cu 60% overweight si 30% obese si tot incearca sa elimine efectele, cica mancare mai putina la restaurante, apar tot felul de kkt-uri de pilule care nu fac nimic decat baga bani in buzunarul alora de le vand, in loc sa sa umble la cauze sa ii invete pe astia mici si odata cu ei si pe parinti care-i mancarea sanatoasa, sa scoata din scoli vending machines alea cu tot felul de dulciuri si chimicale.
Cum sa nu fie dietele sortite esecului, cum sa faci un organism invatat o viata cu junk sa inghita doar legume, carne slaba si juma de portii.
Simina, mai fuse o discutie mai demult tot acilea ori nu le incui ori cumperi nush ce lacate aprobate de ei.
Oana_B
lai spune:
Oai, de rasu-plansu faza cu rezervele feminine pentru depilator..
Mey si io tot cu Lufthansa am zburat in ultimii doi-trei ani, poate de-aia n-am avut experiente neplacute cu bagajele (desi mie nu-mi place Lufthansa in mod special si am avut alt gen de experiente neplacute cu ei, dar fiind cei mai ieftini pe ruta mea, si anu' asta tot cu ei zbor) da' donsoarele de la Otopeni de care mi-a placut mie nu lucrau cu L. in particular ci se ocupau de bagaje de pe toate liniile aeriene.
Lai
Laura Takacs spune:
De curiozitate, unde se gasesc lacatele astea speciale aprobate de ei, ca la Wal-Mart sau 99 cents sigur nu.
Oana_B spune:
dupa cum zice www.tsa.gov/public/interapp/editorial/editorial_multi_image_with_table_0234.xml" target="_blank">TSA astia doi sunt autorizati:
http://www.travelsentry.org/usstores/default.aspx
http://www.safeskieslocks.com/
Vad ca la primul link daca dai cautare dupa zip code gasesti si la orice supermarket
Oana_B
Laura Takacs spune:
Multam Oana. Dupa ce am balacarit Wal-Martu' imi fac autocritica, uite ca au si ei!
Siminaf spune:
Parintii mei chiar nu au nimic ce ar putea fi suspect prin bagaje. Ce e mai... deosebit, vor lua in bagajele de mina.
Si ei tot cu Air France si Tarom vor pleca, asa cum au si venit. Baiul e ca mai stiu si de la altii cum le-au dixparut diverse lucruri mai de calitate de prin valize... Dar infoliate au scapat. Adica e cam greu sa desfaci a naibii folie, si nici sa nu intirzie valiza la aparitia pe banda. Stiu ca noi, cind am ajuns aici, am muncit ceva la desfoliat bagaje, si eram inarmati cu ditamai cutitoaiele. Despre lacate - - adica noua ni s-au spart la delicata manevrare a valizelor... Cred ca doar unul ramasese intreg. De asta nici nu imi bat capul cu lacate si cifruri, ca tot degeaba.
Multumesc mult pt. raspunsuri!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
Oana_B spune:
Laura, cu ocazia am aflat si io m-am intrebat de unde s-or cumpara da' nu mi-a dat prin cap sa gugalesc
Oana_B
lai spune:
quote:
Originally posted by nematics
Lai, ce-ai patzit cu Lufthansa?
uite aici am povestit
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69059&whichpage=1
Lai