Fetele din America (75)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramona J spune:
Poate ar trebui sa tai si Westchester County de pe lista. E mai aproape de Manhattan, dar e tot mai monoton.
Poate cel mai bine e sa inchiriati intii, sa vedeti cum va place zona. Preturile sint mari in NY mai peste tot. Nu stiu de unde va mutati, cum se compara preturile. Sau daca vreti apartament, casa, cite dormitoare etc.
quote:
Originally posted by lumi686
Ocebine, Ramona, multumesc. Chestia este ca nu stim unde vrem sa ne mutam. Depinde de pret, de 'cartier' si normal, de scoli. Astea ar fi principalele criterii.
Asa se zice ca sunt bune scolile in Long Island dar eu m-am saturat de insula asta lunga si vreau sa migrez intr-o zona mai animata, ca aici simt ca trece viata pe langa mine fara sa fac nimic decat sa tund iarba.
Desi am stat cativa ani la tara in Romania, pur si simplu nu pot sa sufar viata in suburbii, mi se pare plictiseala maxima. Probabil ca pentru cei care s-au nascut aici e mai bine, au prieteni, familie si deci au o viata sociala cat de cat.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Fugi la piscina!
quote:
Originally posted by Laura _Oprescu
Salutare
fetele, eu sunt in Dallas ...E caaaaaald afara si frig in hotel...e cineva care e aici ptr conferinta PTC userilor?
Lauriciu, nu am apucat sa sun,dar urmeaza...Am ajutat la pregatirea unui babyshower si am petrecut pana la unu noaptea vineri...ma recuperez inca,...
Laura
The best thing you can do for your children is to love your wife.
sinzi_ana spune:
Am si eu o intrebare pt mamicile care au copii la scoala la gradi...
DE maine David o sa manance masa de pranz la gradi, ei spun ca e mancare sanatoasa...dar din meniu m-am cam speriat ce considera ei sanatos (carnati, pizza, hamburger etc...)
Si vroiam sa va intreb, ce mananca copii vostrii la scoala? Aveti increde in meniul de acolo???
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
CRISMIR spune:
SINZI NICI TU NU AI SOMN?!....ce a-ti facut azi?...Cosmin a fost acasa si am umblat si noi...succes maine lui David la gradii
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
ruxij spune:
La Bogdan pana acum a fost un meniu destul de OK. Intr-adevar, odata pe saptamana au avut pizza sau hamburger. Mai aveau chestii de genul fish nuggets, chicken tenders, tocanita de vita (cum o fi aia nu stiu), sandwich cu paine si peanut butter, salisbury steak (ce o fi aia), meatloaf, pure de cartofi, orez, dar si vegetale, zilnic, precum morcovi, brocolli, fructe la fiecare masa. Deasemenea lapte la fiecare masa. De saptamana asta cica nu mai fac meniul unde il faceau pana acum (la un spital) ci il fac ele acolo si o sa fie mai "kid friendly". Mie asta imi spune ca o sa fie mai putin sanatos decat pana acum, probabil ca o sa le dea si mai des hamburgeri, hot dogs si d'astea. Sa vedem. Eu pana acum sunt OK cu ce mananca acolo, nici nu stiu daca mananca el cine stie ce, masa de baza e cina, acasa, la ora 5.30-6. Ma bucur ca pana acum le dadeau lapte de vreo doua ori pe zi. Sper sa le mai dea lapte si de acum inainte.
ocebine spune:
Sinzi noi am avut optiune cu meniu de la scoala sau pachet de acasa. Ai mei l ainceput au vrut de acolo dar dupa o saptamina au ajuns la concluzia ca pachetzel e mai bine...Vezi si tu daca iti da voie cu mincarica de acasa.
De obicei le pun un sandwich cu peanut butter si miere, o banana si apa, ori sandwich cu sunca si american cheese, un mar bucatele, morcovei...ma rog cam ce maninca ei. Le mai pun ocazional cite o surpriza (cereal bar sau vreo cookie)
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
ange spune:
ooooooooo Laura!!! super vacanta ti-ai ales
abia astept sa ne povestesti cum e la Dallas.
distractie placuta.
si vreau poze ca sa te cred
Laura Takacs spune:
Opreasco, te-am parat la Ramona, ca ai zis ca ma suni si... pas! Distractie placuta si astept impresii. Pana la urma tot te-ai dus, lasa ca se descurca toti si fara voi.