Fetele din America (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am citit despre locurile pe unde v-ati mutat, foarte interesant. Mai spuneti!
Uitasem sa adaug ca aici imi lipseste ca nu pot merge pe jos. Sint bucuroasa ca macar au trotuare peste tot, dar distantele sint mari. Si sa treci strada iti ia ceva timp! Plus ca nu e multa lume pe jos si nu prea-ti vine sa mergi de unul singur. E si cam cald... Mai bine in masina, la aer conditionat.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, mey, ce era mai important, noroc ca eu la munca nu prea am din astia si care is stau in banca lor si nu-i prea vad la fata . bine punctat, iuliana

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Ramona,cum este viata la Dallas.Cat costa o scoala privata?
Dallas-ul este preferatul sotului.Numai Dallas are in cap

ocebine,cum mai? pt. amandoi copii platesti 10000?
frumos tare la voi acolo la N.Y.

eu mi-am planificat vacanta.2 luni la Romanica

o seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

eu nu prea stiu ce sa scriu despre locul asta unde locuiesc...sorry!

fetele cu prajiturile maine unde mergem?

Elena12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor da,deci eu am concluzionat ca peste tot e frumos,fiecare stat in felul lui...dar eu parca as alege Colorado...hmmmmm,NY in nici un caz,prea mare nebunie pt mine...dar vreau sa ajung in vizite pe acolo,ca atatea am auzit...
ANAMARIA frumoase poze...mdaaaaaaaa,cu aligatorii habar nu am,eu locuiesc aproape de ocean si aici e ok...aligatorii sunt la 2-3 ore de noi,departeeeeeee..dar am auzit si eu de atacurile lor la oameni....

Avem un prieten care se muta acum la Chicago,si sotul ma bate la cap sa ne mutam si noi,dar eu nu vreau ca am auzit ca acolo bate vantul mult si ploua des....asa e?!

Noi vara asta nu avem vacanta,doar in iarna ne luam

Distractie placuta fetelor!

ELENA maine ne vedem la Sinzi!...fi pregatita,stam afara la piscinuta cu copii...dar mai multe iti zice ea!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

In Chicago, bate vantul tot timpul, iarna e tare frig, vara e umed...bleah.. E un oras frumos, dar dpdv clima nu as zice ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Frumoase discutii. De Florida ati auzit. Din partea mea, e mult zgomot pentru nimic. "Pretul pentru a trai in paradis" cum imi zice sotul, e mult prea mare dupa mintea mea: viata scumpa, caldura insuportabila (mi se pare ca au furat oxigenul din aer), de uragane nici nu mai vorbec (asadar asigurarile la case sunt enorme), plus ca varietatea etniilor nu este chiar pe placul meu, mai ales la nivelul in care daca nu vorbesti spaniola e un minus la interviul de angajare. Poate sunt eu intr-o pasa proasta, dar cu siguranta mai multa racoare nu ar strica si mi-e tare dor de 4 anotimpuri.

Vacanta de anul acesta e putin mai limitata, ca prea mult am investit in mutatul dintr-un loc mic intr-un loc mai mare. Planuim totusi o calatorie cu masina in North Carolina. Ceva munti, parcuri nationale si drumetii, ca avem nevoie de aer curat si mers pe jos.

Elena, Mire, Sanzi, sper sa va vad maine. David a zis ca vine si el, sau, asa i-am spus eu Va sun dimineata (sau nu, ca in miez de noapte noi sarbatorim ca a ajuns Heat in finale) si stabilim detaliile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Heat
M-am uitat un pic la meci... rusinos pentru Pistons, sotamiu zice ca ar trebui sa se lase de meserie:)))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Eiiiiiiii,lasa OANA ca au castigat destul Pistons...acum e randul nostru...anul asta nu vad cine ar putea sa-i bata pe Miami Heat,?!

Hei fetelor dormiti?!...SINZI ce facem,ne vedem?...hai ca abia astept...ma bucur ca nu e asa soare,deci nu ne coacem

Sambata placuta tuturor!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Fetele care stati in New York ...v-am invidiat acum 3 saptamani cand am fost in vizita acolo...plin de viata, aglomerat ca pe gustul meu

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput