Mamici casnice (51)
Raspunsuri - Pagina 9
Danelutza spune:
La multi ani ! Maria Alexandra Sa cresti mare ingerash, sa aduci doar bucurii celor din jurul tau
Buna dimineatza si multzamesc de cafea
Dana ch vezi ca daca sintem inscrise la "altele", avem timp sa facem cafea dimineatza
Dana ia spune mami cum a fost, sau n-a ajuns inca soatza ?
Cuscra venisi de la rude sau nu ?
In general, va doresc o saptamina minunataaaaaa si ne auzim mai tirziu
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
andreea_tx spune:
quote:
Originally posted by maria2mami
Aici aveti o bucatica de tortulet
mmiha
hihihi hai sa ma laud si eu.
frumusetea de baiat care e cu creata e Aki al meu.
hai mame de fete care da mai mult sa ne cuscrim?
Miha sa-ti traiasca fitoasa.
Bimilit spune:
LA MULTI ANI!MARIA ALEXANDRA
cuscra multumesc de cafea.
fetelor sa aveti o zi buna.
va tzuc si mai vin......
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
light spune:
LA MULTI ANI MARIA ALEXANDRA!!!!!!Miha ii dormim Mariei tale tot binele din lume, sanatate si multa liniste si soare in suflet! Dumnezeu sa ii calauzeasca pasii in viata!Fetele am fost ieri in parc cu Liviu cu prima lui masina pe care a primit-o de ziua lui. Unii ne-au spus ca suntem nebuni ca i-am luat asa o magaoaie, nici macar nu avem unde sa o tinem, adica o tinem in sufragerie, nu radeti.Insa fiind atat de pasionat, am zis ca merita. In plus am gasit un site pe net cu masinute electrice la juma de pret fata de cat sunt in magazin asa ca ne-am incumetat sa ii luam magaoaie. La o asa pasiune mare, cum e Liviu cu masinile de cand il stim, am facut-o si p-asta!Am pus ceva poze aici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/album?.dir=/8fb5scd
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
alexa si mami spune:
lucia, suuuper magaoaie! de sofer numai vorbesc:))
da-mi si mie pe PM situl respectiv, ca i-a venit si lu' tati lu' alexa pe o masina din asta. cind am fost in centru a plimbat-o cu una si 10 min a stat nemiscata
alexa
light spune:
Eh, noi chiar ne gandeam ca puteam face o alta manevra si sa alegem una mai mica, mai usor de manuit si mai ieftina, insa l-am luat cu noi si l-am pus sa aleaga ce ii place. Era una de curse super usoara si mica si ieftina dar Liviu a vrut-o pe asta mare si uite asa am ajuns cu sufrageria pe post de garaj.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
ange spune:
mmiha,sa-ti traiasca puisorul si sa fie sanatos.
La multi ani,Maria! pe mine ma "ucide" numele asta:Maria!!! atat de "curat" mi se pare si de simplu de nu ma imaginati.Frumos rau.
Auzi mey Mmiha,frumos tort.Cate zile ai muncit la el?
Dana,esti toata bagata in asternuturi? hai jos ca e trecur de pranz
raalucutza,felicitari.Sa-ti traiasca bebe!
poate treci si pe la noi sa ne povestesti cum fura
bey sa va spun ce am facut aseara de acum am ochii in cap cat cepele
Am dat la tv peste o emisiune cu mama,bebe,familie ,etc.Eu cand vad asa ceva gata,acolo ma lipesc.Numai ca de data asta era o tragedie de emisiune despre o familie care si-a pierdut bebele.
Pe scurt:femeia a nascut prin cezariana si la cateva ore bebe a murit...
Dupa ce si-a revenit din cezariana a cerut sa vada bebele.I-au explicat ce si cum s-a intamplat(aici ti se spune pe fatza nu da medicul vestea la a 7-a ruda,apoi ajunge "necazul" la urechile tale)
Si mai pe scurt: a cerut bebele asa mort.I-au adus bebele si i l-au lasat cateva zile.S-au comportat cu el ca si cum era in viata.Baite,cantece,leganat,pupat,neamuri,flori,cadouri,poze,etc.Astea toate in spital.Din cand in cand ii luau bebele si-l bagau la rece cand se incalzea prea tare
Dupa 4 zile au plecat acasa cu bebe.Acasa acelasi regim pt. cateva zile.In plus se plimbau cu el cu masina,faceau shopping,primeau vizite,neamuri,prieteni,etc.
La cateva zile l-au dus la crematoriu dar inainte au facut ei ceremonie acasa in stilul american cu cantece,poezii...
Toate astea se intampla undeva in America
I-au dat cenusa si o tinea acasa in camera lui si ori de cate ori simtea nevoia mergea acolo si se descarca...
Intr-o zi sfasiati (amandoi) de durere au deecis sa imprastie cenusa pe apa.Au facut ei acolo un ritual si si-au luat adio de la bebe...
Dupa 8 luni de la intamplare cumplul s-a despartit pt. ca el nu m-ai vroia copii.ea era disperata.Aveau peste 35 ani...
Am bocit pana am crapat.Mi s-a parut "incredibil" ce vad
Numai americanii pot face asa ceva
alexa si mami spune:
cami, vb serios?????
Doamneeeee, da' si dr si cadrele medicale erau dusi cu pluta?!
alexa
light spune:
Oof sunt atat de multe tragedii pe lumea asta si atata durere!!!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
ange spune:
da mai,vorbesc serios.
ce crezi ca am baut benzina de la prima ora si sunt pusa pe povesti?
nu stiu ce legi au americanii aia dar acolo orice e posibil!chiar si situatii deastea de neimaginat