Mamici casnice (51)
Raspunsuri - Pagina 8
Bimilit spune:
sara buna!!!!!
nu am avut net si uite asa nu am putu intra la voi.mama ce naspa a fost.
fetelor am auzit la radio ca s-a confirmat gripa aviara la moieciu.pe bune ca asa am auzit.
no acuma fug sa vad ce ati mai scris si mai vin......
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Danelutza spune:
Meyyy, toate atzi disparut in alte zone ale tzarii sau v-au sosit sotzii si sintetzi dorite ca Dana
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Dana_ch spune:
buna seara
ce bine e sa doarma copii devreme(sa nu vorbesc intr-un ceas rau) fata de la 10 si lucas imediat dupa ea.
credeam ca o sa am mai mult de citit dar vad ca nu pre a fost miscare,asa se mai intampla cateodata mai facem cate o pauza.
azi dimineata nu ma puteam conecta la forum si net aveam dar nu stiu cred ca erau ceva probleme,asa ca am tulit-o la plimbare.
dana cum e a venit colegul?
raalucutza felicitari sa creasca mare frumos si sanatos bb
danelutza acum am avut timp draga sa intru,si eu fac parte di categoria"altele"sotzu e la scarbici
mirela distractie placuta in oras si pofta buna
Andreea lasa ca are fata noroc
Alina si lui lucas ia iesit ceva bubite in jurul gatului ar trebui sa-mi fac griji? oricum maina tot m-as duce la dr cu el,
asa si sa ma laud si eu ...am 16 ani in toamna de casatorie
elena bine ai venit
cuscra te-am cautat in disperare nu stiam ce sa intamplat cu tine....am crezut ca s-a impotmolit tirul la cluj
va pup si mai revin.
Poze cu Lucas
maria2mami spune:
Fetele nu am citit nimic pana acum...vreau sa fac cinste pentru maine... noi am inceput de ieri....
Incerc sa pun cateva poze...si sa va servesc cu o bucatica de tort.
Pupic si vb pe larg maine
mmiha
diadaniela spune:
fetele ,n-a ajuns ,mai,sotul. e pe drum.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI MARIA ALEXANDRA! si multa sanatate,bucurii si o viata plina de fericire!
Si eu multumesc de tort!
DANA felicitari pt cei 13 anisori si multi inainte!
ALINA am uitat sa-ti zic mai devreme ca si eu am anul asta 7 ani de casatorie in octombrie,deci suntem cam la fel....eu am 13 de cand suntem impreuna...multi inainte si voua!
fetele si o saptamana cat mai frumoasa!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
alexa si mami spune:
'neata!
LA MULTI ANI MARIA!!!
mami lu' maria, multumesc de tort, bun, bun
dana_ch, tot sunn la dr si nu raspunde. miine sau poimine venim sigur in buc. multi inainte (anii de )
mirela, inseamna ca sunt de scoala casniciile noastre:))) multi inainte!
cred ca pe dana banana o motivam pt citeva ore ca deh, e obosita
ramin prin casa cu maimu.
alexa