Mamici casnice (51)
Raspunsuri - Pagina 7
alexa si mami spune:
georgi, stai linistita ca nu m-am suparat. si stiu de iconul ala de scos limba da' am vrut sa fie unu' mai aspru:)))
cami, din cite imi spui tu nu e eczema. sunt bubite da' nu se umfla si nu au lichid. sunt mici si asezate ca o pata mare rosie. hai ca am explicat ca naiba...
gata, ma declar invingatoare la lupta cu pampi.yupiiiii!
pampi numai si numai la nani:)
alexa
alexa si mami spune:
bey fetelor bagai un ochi la "mami de mai-iun" si raalucutza noastra cica a nascut, dar sunt cam multe semne de intrebare la data si SA
alexa
georgi75 spune:
Ok Alinutza.M-am linistit.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
alexa si mami spune:
da bey a nascut pe raul celestin:)))
felicitari raalucutza, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
alexa
alexa si mami spune:
dau un copy de la papadie:
LUME, LUME a nascut ralucutzaa:)))
va dau mesaj de la sotul ei:
" sunt sotzul.am un baietzel sanatos si o mamica frumoasa si sanatoasa,dar care s-a chinuit si ma chinuit 19 ore si tot a trebuit folosit clopotul aspirant,dar ,totul este bine cand se termina cu bine"
alexa
alexa si mami spune:
si aici scrie ea pe 24.05.06
din spital va scriu.....3.400 kg....49 cm....si aici nu se da nota....si il iubesc pe sotul meu ca o intrat sa va scrie.....aaaaaaaaaaa ora nasterii 14.56......................natural epidurala cu nebunii......va povestesc mai multe cand ajung acasa.....maine ies din spital!
alexa
diadaniela spune:
da,Georgi ,acolo e oraselul.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
Raalucutza sa-tzi traiasca feciorasul si sa fitzi sanatoshi, itzi doresc baiat sanatos si mama cu laptic mult.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
malla spune:
Sunt la timisoara, nu stiu cat stau fetelor, asa ca sa nu ma puneti nemotivata :)
va scriu cand ajung acasa :) Pupici!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
CRISMIR spune:
Felicitari RAALUCUTZA pt baietel ,sa va traiasca si sa va bucure toata viata!
ANGE
ELENA fetita ta e cu 3 zile nascuta mai repede ca Robert al meu... si numai bine!...si eu vreau sa stiu cum e in Beirut?,si multe detalii...stiu,curiosii mor repede,dar asta sunt eu,ma bucur ca si Cami e asa
DANA a venit sotul?..si cum e?!
Azi eu ma intalnesc cu fetele de pe DC,si mergem sa papam la un restaurant grecesc ceva bun...si apoi poate in parc cu piticii
si numai bine!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI