Mamici casnice (51)
Raspunsuri - Pagina 5
alexa si mami spune:
cami, cum pot sa-mi dau seama daca e eczema sau iritatie? nu da cu rosii daca intreb ceva aiurea, pliz, nu stiu.
AC-u' ziceam de anul trecut ca ne bagam , da' acu' nu mai vrea colegu' ca cica tre' sa schimbam ap si nu mai investeste bani in asta
alexa
ange spune:
ooooooo doamna Dana!!!
bine ati venit la noi Doamna!
cum stati cu moralul? uda,uda de emotii?
cum adica ai fost in oraselul copiilor?ala nu e iarna sau a venit iarna la voi si eu nu stiu?
Bey sa aveti grija cu copii pe topoganelele alea pe acolo ca am vazut o stire ieri cum ca 2 fetite au cazut in cap de pe un topogan gonflabil
diadaniela spune:
bey Cami ,unde vezi tu ca am disparut ,ca am postat inaintea ta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
da doamna Cami sunt emotionata! ei si ce?
oraselul copiilor e si vara si iarna . e non stop. are tot felul de dracii din alea ,caluti ,trasuri ,lanturi trenulete etc.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
unde ati fugit mai?
Dana
elena_oona spune:
Bine v-am regasit fetelor!
Sper ca sunteti bine cu toate!
Cum sa fie viata de casnica in beirut?!Ca si peste tot +++++Mai sunt si momente de relaxare,bineanteles
Nu pot zice ca sunt chiar fericita pentru ca sunt casnica,sunt si momente cand simt ca viata e prea monotona,si ma plictisesc. Sunt momente in care ma simt norocoasa pentru ca in acest fel pot sa ma ocup mai mult de fetita mea, de curatenie,de mine....de noi ca si cuplu (eu si sotul meu :) )Asta e ....Dar totusi as vrea ca mai incolo, spre viitor, cand o sa-mi iau cetatenia si o sa invat mai bine limba sa-mi caut o slujba cat de cat. Sper sa-mi ating tzelul.
VA SALUT PE TOATE SI VA DORESC O DUMINICA PLACUTA!
Elena & bebe Manuella 1 an si 7 luni (16.10.2004)
"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "
diadaniela spune:
eu nu ma conversez cu nimeni.
ma duc sa ma epilez si o las pe fii-mea la calculator ,ca m-a spart.
Dana
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
unde ati fugit mai?
Dana
Ete nah!Ce curioasa esti...Noi avem colegii la indemana.
Spre deosebire de altele.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE