Mamici de iulie - august 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Si eu am patit la fel...tot din luna a 5-a.De atunci iau nospa chiar daca mi se-ntareste chair daca nu...Sa fiu sigura! Nu stiu cat e de bine, ca am auzit,ca daca vrei sa nasti normal nospa-ul relaxeaza f.mult uterul si nu se mai contracta deci travaliu mai lung...chestii de-astea...dar ce impotartanta are daca bebe e o.k.si-l duci pana la termen.Nici una!
Stai cumintita in pat...suna-ti medicul si ele o sa decida ce e de facut...Nu te alarma.
Va pupic burtici, o zi buna!
Cu burtiera aia mai ca m-ati convins, dar de unde o iau???

crissa71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Adelastai linistita ca bebe nu pateste nimic. Eu am mers la serviciu si aveam burta beton...si eram in 24-28 sapt...dar eu nu stiam atunci ca nu e bine..si totusi bebe nu a patit nimic...la eco...era perfect normal creieras tot...stiu fete la care burtica mai mult sta tare decat linistita si asta inca de la inceput. Si bebe nu are nimic e perfect bine in burtica. Nu trebuie sa te ingrijorezi ca bebe nu pateste nimic...trebuie doar sa ai grija de el si sa stai linistita..si relaxata. La mine grav a fost..ti-am zis ca a deschis colul pe interior 9 mm si din cauza asta am stat 6 sapt in pat pana s-a inchis. Stiu o graviduta care e in sapt 23 si tot asa ramane burtica intarita si i-a dat medicul injectii cu no-spa. Eu i-au no-spa pastilute dar i-au din 4 in 4 ore indiferent daca am contractii sau nu. No-spa nu prea te ajuta in contractia declansata te ajuta sa nu mai faci altele.
Stai cuminte o saptamana relaxata...mai mult in patut si o sa vezi ce bine o sa fie....
Cat despre serviciu....ce mai conteaza..acum cand trebuie sa vina o minune pe lume. Eu i-am lasat chiar balta cand am plecat....ca nimeni nu se astepta sa intru in concediu la 27 sapt insa am avut noroc ca m-am conectat si am lucrat de acasa exact ca si cum as fi fost acolo...
Te pup si nu te mai stresa...ca bebe nu pateste nimic...desi te inteleg ca si eu ma panichez la tot ce aud. Dar mai bine sa ma panichez si sa stau cuminte decat sa defilez prea mult si sa nu fie bine.De exemplu mie mi-e frica mereu sa nu o strivesc cand dorm...stiu ca e o prostie...dar mereu verific dimineata...daca misca si daca mi se pare ca nu...gata ma gandesc ca a patit ceva.

Te pup!

Poze cu mine

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Adelapop, eu eram la carrefour duminica,, am cumparat un cadou de la Bamboo (ma topesc dupa magazinul asta...) si am prospectat piatza pentru frigider+aragaz+masina spalat+aspirator...Chiar ma miram pentru ca am vazut foarte multe gravidutze in ziua aia in carrefour ! Daca n-ai si tu o poza la album, cum sa te recunosc ?
Motzata, ce fel de ticker ai ? Nu pot sa te ajut daca nu stiu cum arata... In principiu trebuie sa-l copiezi la semnatura, din cele trei variante pe care ti le propun ei o alegi pe-aia care contine [url ]....

Miky 34 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput

Crissa71, ei asta ar fi chiar kulmea sa se relaxeze uterul tocmai cand trebuie sa treaca la treaba. Bine ca toata sarcina nu s-a putut relaxa si se incordeaza cu tot cu no-spa si la travaliu se linisteste.
Pai ce?...e de capul lui? Mai fac si eu haz de necaz ca deh...acusi se apropie momentul si creste incordarea si mi-e frica de nu mai pot...

Alexia 33 sapt si 4 zile

Poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata burtici am aparut si eu un pic mai tarziu ca iar am inima in gat, nu stiu ce naiba dimineata o ia razna de tot. Azi merg la medicul ginecolog dupa medical si la cel de casa dupa rezultatul analizelor de sange facute acum o saptamana si ceva.

Aseara am stat si am citit mai mult pe net destre sarcina in saptamana 29 ca asta este cea de interes acum pentru mine si citam pe un site in engleza a din aceasta saptamana se ia mai putin fier. Ca tot se vorbea cineva pe aici ca ia fier. Am uitat cine, nu va suparati pe mine.

Stefania scuze de confuzie. Cred ca ieri am citit ceva mai multe mesaje de-o data si le-am facut varza in caputul asta, dar ii de la sarcina asa ca ma crezi Adevarul este ca asa stiam ca nu lucrezi dar ieri s-au stricat circuitele.

mamanati nu stiam ca-s doua burtiere intr-una, am sa ma uit si eu sa terstez piata ca in falul asta 20-30 de de euro sau $ este OK. Si eu am momente cand simt ca-mi pierd burtica mai ales candmerg la plimbare atarna grea, si la plimbare musai sa merg ca ma intreaba dr mereu cata miscare fac. Stiu ca-i buna miscarea ca pregatire de nastere asa ca musai.

pika-pika si eu am dureri in partea inferioara a bazinului, adica asa numita zona X aici pe DC. Dr. mi-a spus ca aceste dureri se datoreaza pregatirii organismului ptr nastere. Se mai larges ceva ligamente si se deplaseaza un pic oasele bazinului.

adela si eu am contractii nedureroase (se intaraeste tare burtica) cum spui tu de mult timp. Aici nu se gaseste acel no-spa de care spuneti voi ci eu iau mereu asa numitul magneziu Verla. Se pot lua pana la 6-9 pastile pe zi si le dozeaza fiecare dua necesitati. Si eu cand eram la munca chiar daca luam magneziu ramanea burtica la fel, pentru ca acolo ori stateam pe scaun ori in picioare. Solutia era sa ma asez pe pat si trecea, dar de unde pat la munca? Acum de cand stau acasa si ma pot aseza pe pat candam chef este mult mai bine. Stai acolo cuminticain pat, lasa pe fiecare ca rabufneasca cat o vrea tu vezi de sanatatea ta si a lui bebe.

Aici din saptamana 20 cred ca in ceput sa-mi monitorizeze daca am contractii de fiecare cand am mers la medic. De fapt data trecuta la masuraeea lor mi-a venit rau stand pe spate. Si totul a fost Ok ceea ce inseamna ca aceste contractii nu-s asa periculoase... sper cel putin.

Monica si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Dragutzele, am pus primele poze de la intalnire : 27 mai

Miky 35 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

fetele am vazut pozicile, sunteti niste burticute frumosele tare, tare.

Monica si 28+

Mergi la inceput

Tare frumoase pozicile of si eu stau in pat si nu am putut ajunge sa va cunosc.
Poate cu alta ocazie..
Da' am pus si eu poze cu burtanul..ca sa nu raman mai prejos. Ii zic burtan ca eu mi-am dorit baiat si tati fetita si cum suntem fetita ca si conSolare zic la burtica BURTAN.

Va pup!

Alexia 33 sapt si 4 zile

Poze cu burtanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

'neata la burtici
Adelutzo, si eu patesc la fel mey, mi se face pietroi burta, daca ma ridic sa ma duc la pp mai ales este ca un bolovan si ramane asa ceva vreme. Eu nici nu mai iau Nospa ca mi se pare apa de ploaie, cel putin pt mine, eu iau Gynipralul ala care e tare dar mult mai bun.
Nospa ajunsesem sa le iau ca pe bomboanele de tuse si degeaba.
Ufffff, hai ca mai avem nitzelush
Pika-pika, pai prietenele mele care au facut cezariana mi-au zis ca burtiera aia parca le tinea burta acolo, ca in primele zile aveau senzatia ca le cade burta. Plus ca am inteles ca nu mai durea asa rau operatia ca era stransa acolo si ca burta si-a revenit repede si frumos. Acum daca tot am mostenit-o de la ele, n-ar fi pacat sa n-o folosesc?
Pumpkin si fetele, tare dragute pozele si voi toate
Mamanati, scuze ca am zis de KFC, si eu balesc aici

Eu azi sunt cam intoarsa pentru ca de cateva zile nu ma mai recunosc. Dupa ce toata sarcina am fost rezonabila, vesela si optimista, acum tip la sotz, care e un dulce si nu stie ce sa imi mai faca, imi vine sa plang din orice, nu ma mai suport asa, gafai si obosesc, nu pot sa fac nimic ca ma apuca instant contractiile...stiu ca e doar o perioada, stiu ca sunt hormonii care isi fac de cap, dar tare nu imi place de mine asa...voi ati patit asa?

Cristina +34 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Buna fetelor!

Si mie mi se intareste burta, in unele zile mai mult decat in altele.. Si mie la fel mi se pare ca nospa-ul nu avea efect, cel putin nu imediat. Mai luam cat un gynipral, dar de la ala ma simteam rau de la efectele lui secundare, asa ca incerc sa il evit totusi. Medicul mi-a zis sa beau foarte multa apa plata (2,5 litri pe zi) si sa iau no-spa pentru asta si mai ales sa incerc sa fiu relaxata si sa ma intind imediat ce simt ca se intareste burta.

Sanatate tuturor si sa ajungem cu bine la termen si dupa

Eugenia 32+

Mergi la inceput