Mamici de iulie - august 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
map spune:
Cristina_Ioana fruntea sus. Si eu mai patesc asa, chiar daca nu tip la sot ca spre norocul lui poate este la munca, ma apuca asa cate-o stare de deprimare si as tot plange (da culmea a nu plang ca poate ar fi mai bine). Imi dau seama ca n-am de ce sa fiu asa si incerc sa vb cu mine si sa ma fac sa inteleg ca este bine ce se intampla, ca totul va fi bine, etc, etc. Dar hormonilor nu le pasa de vorbele mele. Pana la urma imi trece, depinde de la o zi la alta. Acum sunt tare bucuroasa ca-s acasa si ma pot gandi in liniste la ale mele si ca nu mai trebuie sa ma gandesc la te mirice alte porcarii. Inca un pic si trece.
Partea aiurea este ca si dupa ce nastem am inteles ca este o perioada aiurea, cand ne apuca alta stare de ce nu-l mai simtim bebe in burta. O prietena a mea a trecut dupa nastere printr-o asa stare si chiar am citit ca se intampla destul de des. Asa ca mai avem inca un pic de tras, poate pana dispar hormonii de tot
Monica si 28+
Cristina_Ioana spune:
Map esti o scumpa
Cred (nu sunt sigura) ca poate ma/ne sperie putin si necunoscutul (pt cele care suntem la primul bb), ca pe mine vad ca ma apuca uneori asa o stare de agitatie si panica si ma intreb daca ma voi descurca...desi imi doresc enorm acest bb si stiu ca ma voi da peste cap sa fie totul ok, dar sunt niste intrebari si nelinisti pe care nu stiu cine naiba mi le trimite...
Cristina +34 si Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
Sabana spune:
Hai mai Cristina lasa ca o sa treaca. Si pe mine ma apuca asa cate o emotie si parca imi dau lacrimile, dar nu vin. Chiar daca ma straduiesc. Si eu fac crize. Chiar sambata am facut una, mi-au vebit toate cele pe soacra, ptr ca i-a gatit sotului si la mine nu s-a gandit. In sensul ca stie ca nu am voie arat si prajeala, si ea facut snitele, cand putea sa imparta carnea pe din doua jumate snitzel jumate gratar. Dupa capul ei eu mancam cartofi a nu stiu cata zi si el snitzel. Asa ca am dat intr-un plans de zile mari. Apoi mi-a trecut si vb sora-mii asa e ea. Nu o sa o mai schimb eu acum. Fruntea sus ca mai avem un picut de tot.
Adela sa stii ca si mie mi se intareste burta. La mine face fata no-spa si daca nu mai pun un supozitor. Ieri am cam exagerat un pic si m-am cam plimbat, iar aseara ma cam tinea si pe mine si azi dimineata la fel. Eu incerc sa le ignor, ca daca stau sa ma gandesc la toate cele, imi vin tot felul de ganduri. Foarte bine ca stai acasa. Sa stii ca si eu l-am lasat balta pe seful meu inca din luna a patra. Asta e. Bebe inainte de toate. Nu a avut incotro si a trebuit sa accepte. Nu a fost dupa mine. Asa au fost indicatiile medicului.
Foarte frumoase pozele fetelor. M-am mai linistit, uitandu-ma la voi imi dau seama ca sunt in standard. Nu sunt chiar asa de multa.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
crissa71 spune:
MIKIION:Ma bucur ca nu sunt singura trecuta de 30 pe-aici...Te pup si sa ai grija de tine....oricum misto conditii in Canada pentru o viitoare mamica...Nu-ti poti da seama ce-i in provincie....!!!!Chiar nu poti crede-ma!Fetele din Bucuresti au mare noroc din punctul asta de vedere...MARE NOROC...Te pup si sarcina usoara in continuare.
LARISSA79:Iti dai seama ca daca dai crezare la tot ce auzi iti vine sa te duci...si sa te tot duci...dar n-ai ce face toti si toate se gasesc datoare sa-ti relateze aspectele cele mai tampite prin care au trecut parc-ar fi nebune...nu mai stiu cum era cand au fost si ele gravide?!Cat conta orice vorba aruncata in vant!Asta am auzit(cu uterul, adica), nu stiu cat e de real.Cu stivirea iar suntem pe aceeasi lungime...si mie frica..caci cam dorm cumva pe burta...dar nu realizez cred ca ma-ntorc noaptea, n-am ce sa fac.
CRISTINA IOANA si MAP:Cu hormonii....naspa de tot...eu rad ca o proasta din orice....imi dau seama ca nu sunt naturala si ca se-ntampla chestii ciudate cu mine dar pur si simplu nu ma pot opri...Cu tipatul mai usor dar si cand ma apuca....sa te tii...!MA ambalez f.f.tare!Se uita saracul meu sot la mine cu niste ochii....atunci imi dau seama ca am luat-o razna...
MISTO BURTICUTE, MISTO MAMICI.....SA FITI SANATOASE MAI BURTICOASE...
crissa71
Cristina_Ioana spune:
Sabana, m-am linistit, deci nu sunt singura, uffff...ca deja imi faceam griji, sincer va spun ca sunt un om rezonabil si in viata mea nu am facut scandal si scene aiurea, dar acum parca imi ia Dzeu mintile
Sabana ai fost cumva ieri in Feeria? M-a scos si pe mine sotul din casa ca eram ca un leu in cusca si mi s-a parut ca te-am vazut...
Crissa, si eu am ras ca tuta toata sarcina de se mira lumea de mine, dar uite ca acum am dat-o pe plans, fara sa imi dau seama cand si cum...hormonii astia nu prea anunta cand schimba macazul
Cristina +34 si Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
Sabana spune:
Eram sigura ca tu esti. Am trecut la toaleta una pe langa alta. Eu eram cu sora mea. Si te admiram ce mamica moderna si frumoasa esti. Chiar ii spuneam sora-mii ce bine arati. Hehehe
map spune:
Cristina_Ioana imi amintesc de-o faza simpatica de anul trecut cand a nascut prietena, in septembrie anul trecut. Ea este romanca el neamt. Pe langa noi si mai ales de la prietena mea a invatat si el in pic romaneste. Si-au dorit si ei amandoi acest copil, erau innebuniti. Insa pe el la un moment dat l-a apucat panica. De fapt si pe ea oarecum ca ea este prietena de care povesteam ca a avut o oarecare depresie dupa nastere. Cand i-am vizitat prima data acasa dupa ce l-au adus pe bebe acasa era bebe mai agitat si plangea si ne-am trezit cu prietenul asta ca zice "aoleuuu, ce am facut?!". Se referea la bebe, ca bebe le-a trebuit lor?! Apoi s-au invatat si incet incet si-au intrat in ritm, acum se descurca de minune. Si eu am emotii cum va reactiona sotul meu pentru el si-a dorit copii dar cand s-a intamplat sa raman insarcinata a fost destul de neasteptat. Acum incepe sa constientizeze ca vine bebe, a luat carti sa citeasca, dar de la teorie la practica ii cale lunga Bine ca va fi mama cu noi la inceput.
Monica si 28+
Cristina_Ioana spune:
Sabana, tare rau faza, ce sa zic ...mai devreme Adelutza si Pumpkin au avut o revelatie, tot in Feeria s-au intersectat si acum noi
Am facut io cativa pasi, am trecut de tine, dupa care am avut revelatia...dar mi-a fost jena sa ma intorc, ca daca ma inselam si ma luam de lume aiurea
Map, si noi avem cateva perechi de prieteni care au bebei mici si la fel, la inceput au fost destul de bulversati si nu prea stiau cu ce se mananca si cum sa il abordeze, dupa care afirmau ca nu stiu cum au trait atata timp fara un bb in casa...de aici deduc ca ne vom descurca si noi, nu?
Cristina +34 si Luca
Sabana spune:
Ioana sincer si mie mi-a fost jena. Nu eram sigura daca esti tu. Oricum esti frumusica foc. Doar burta e de tine, si erai super modern imbracata. Vb lui Pumpkin erau multe gravidute la Feeria. Noi am fost la City Grill si am mancat bun si eu evident nesarat. Apoi am fost in parc in Floreasca, am sezut pe iarba. A fost asa de placut sa imi revad parcul copilariei mele. Am intalnit o groaza de cunostiinte cu bebei si mi se parea asa de aiurea sa ne revedem dupa atatia ani cu bebei in buritici, in carut. Oricum acolo se cauta fetite, sunt numai baietei.
Si eu cred ca o sa ne descurcam cu bebeii. Acum ma dau mama eroina. Trec de la o stare la alta.
adelapop spune:
map asa sunt si eu, cum ma asez cum imi trece
magneziu iau si eu cate 4 pe zi dar tot fara rezultaye din ac punct de vedere
daca nu sunt dureroase cica nu ar fi periculoase, desi am inteles ca scurteaza colul
pumpkin dar esti chiar curajoasa, cauti electrocasnice la varsta ta de sarcina
eu merg in oras dar doat cu sotul si trebuie sa fac pauze dese
v-am vazut pozele si tare dragutze burtici mai aveti toate
cand ma gandesc ca mai e putin si ramanem fara burticutze nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul
31+