Mamici de iulie - august 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
cristina_ana spune:
Fetelor, m-am uitat la pozele de la intilnire si tare imi pare rau ca nu am putut veni si eu. Desi ma manca sa vin, am zis sa stau totusi cuminte in pat, ca in ultimul timp am contractii din ce in ce mai dese si vad ca nu prea mai cedeaza asa usor.
Dar duminica m-au apucat niste nervi ca trebuie sa stau in pat, incit nu am mai rezistat si am plecat la hoinarit prin Plaza Romania (ca eu stau la trei minute de mers pe jos de respectivul loc). L-am convins pe sotz sa mergem la cumparaturi de haine pentru el, ca pentru mine n-are nici un rost sa mai dau acum bani. Trebuie sa va spun ca e un adevarat circ pana il conving eu pe sot sa mearga sa-si cumpere haine, ca nu-i place deloc sa probeze si mai mult de doua perechi de pantaloni nu reusesc niciodata sa-i dau la probat.
Ma rog, ideea e ca mai rau mi-am facut, ca peste tot erau numai fete slabe, cu blugi mulati si maieuri scurte, si mai ales cu TALIE.... Si prin magazine am vazut o gramada de hainute frumoase de vara, rochite, costume de baie, etc, si eu cind ma uitam in oglinzi eram ca o balenutza. Asa ca am picat rau de tot in depresie si chiar am inceput sa-mi doresc sa nasc mai repede.
Oricum, maine ma duc la doctor si sunt curioasa sa vad ce-mi mai spune de col. Dar parca vad ca a inceput sa se deschida, si atunci sa vedeti panica pe mine, cu toata dorinta mea de a naste mai repede.
Referitor la centura de dupa nastere, imi puteti spune si mie de unde se cumpara? Ca habar nu am nici macar de cum arata. De la magazinele de lenjerie intima, farmacie, magazine de gravide, etc...?
Si exista si ceva marci din care putem alege?
Cristina, 35+ si bebe Eric Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
adelapop spune:
CRISTINA IOANAFATA CUMINTE
SA STII CA DACA NU CITEAM LA VOI CUM E CU Contractiile eu mergeam si acum la inot, dar m-am linistit
inca nu am rezolvat cu serviciul _ as fi vrut sa merg cat mai mult timp posibil dar daca nu se poate o sa intrerup
sa vedem ce zice dr, desi mi-a zis daca se intareste cand ma ridic in picioare sa nu ma mai ridic si sa stau in pat
tu ce ai facut la dr?
cat despre hormoni stai linistita si incearca sa nu te mai enervezi pe sot, mai alzs a el e dragutz
nici eu nu am avut nici o prblema toata sarcina dar in ultima saptamaa de doua ori am fost tare trista.....si asta fara motiv, de ma intreba sotul daca imi doresc ceva, sa ii spun ca se rezolva orice . si eu fraiera nu a vrut nimic....
31+
Cristina_Ioana spune:
Sabana, io tocmai eram dupa o criza de nervi, ca sotul dragutul de el se oprise la cofetaria aia de pe coltz sa imi ia nuga si nu mai stiu ce bunatati de ciocolata, dupa ce eu bocisem acasa ca tipa pantalonii aia pe mine si ca nu mai ies nicaieri ...si el facea misto de mine ca sunt apetisanta si eu mai tare boceam
Saru'mana oricum, esti o draguta
Cred ca toate avem zilele noastre bune si proaste, dar e bine ca ne avem macar una pe alta aici sa ne descarcam si intelegem frustrarile,ca sa nu ne ducem pe campii de tot...
Fetelor, cafeaua fara cofeina e ok? Adica banuiesc ca nu il agita pe bebe ca aia normala, nu? Ca mi-am luat ieri si m-am hotarat sa beau de-asta cand simt nevoia, sa imi miroasa a cafea dar sa nu aiba taria cafelei...
Cristina +34 si Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
map spune:
adela mai potoleste-te cu munca. Las ca se face si fara noi. si eu mi-am dorit sa merg mai mult dar vineri am facut o ultima incercare, am ajuns acolo sufland ca naiba si pe deasupra m-au trimis si acasa. Asa ca nu te mai gandi. Si eu acum vre-o cateva saptamani dupa vacanta aveam o energie de ziceam ca mut muntii din loc si dupa doua saptamani de stat iar pe scaun sau in picioare toata ziua a disparut energia.
Va tzuc ca plec la medici, am doua programari. Intre poate intru pe la magazine sa-mi iua ceva camasute de noapte sau pijamalute pentru bagajul de spital. Desi mai am 12 saptamani aproape m-am gandit sa incep sa adun ca cine stie daca ma mai pot misca apoi.
Monica si 28+
Cristina_Ioana spune:
Cristinik, si eu patesc la fel, mai mergem si noi in Plaza asa o tura pt cumparaturi sau de clatire a okiului si mor cand vad fetele cu talie si mulaciuni... eu aveam super abdomen inainte si trageam de mine la sala si eram tare mandra de el, iar acum cand ma uit in jos ma ia ametzeala
Sotul meu, spre deosebire de al tau, este ca o femeie ...eu ies cu el la cumparaturi cum as iesi cu prietenele, este la fel de bolnav cu hainele cum suntem noi fetele...
Si eu cred ca in subconstientul meu am inceput sa nu mai am rabdare si sa vreau sa nasc...desi tare bine ar fi sa mai stea bebe acolo nitzelush si la tine si la mine...
Adelutzo, pai stii ce ii fac? Urlu si tzip la el si fac crize si plang ca zuza nebuna, dupa care il iau la pupaciuni si il mangai si ma rog sa ma ierte, ca sunt o femeie gravida si senila si el moare de ras si ma mangaie pe burta si ii zice lu'fiisu' "tati, stai linistit acolo ca ma-ta e nebuna, sa stii...da'o iubim si asa, ce sa facem?"
Stiti ca a nascut Angelina Jolie o fetita? Doamne cat de secsoasa a fost femeia asta chiar si gravida...o fi mancat doar foi de salata toata sarcina ?
Cristina +34 si Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
Cristina_Ioana spune:
Cristinik si Map, sa ne povestiti ce ati facut la dr, io va tin pumnii
Ma duc si eu o tura maine sa imi faca Dopplere pt nu-stiu-ce si sa imi vada colul...voi aveti idee cu ce se mananca aceste Dopplere?
Adelutzo, chiar ieri ii ziceam sotului ce dor imi e sa inot, sa ma racoresc intr-o piscina sau in mare, sa zac la soare, sa respir aer curat....ufff, poate vara viitoare...
Cristina +34 si Luca
Sabana spune:
Cristina hai ca m-ai distrat. cam asa face si sotul meu, cand eu sunt in crize. El saracul m-a suportat eroic pana acum. Sa vedem de acum incolo ce o mai fi. Si apoi nu te mai plange atat. Zi merci ca macar intri in pantaloni, eu duminica trecuta am plans tata dimineata ca nu ma incape nimic, nu mai am mai nimic de imbracat, umblu cu tricourile lui si cu o amarata de pereche de pantaloni. Toata saptamana trecuta mi-am cautat de imbracat si am fost pana si la mother care, unde aveau o fust super misto, dar pe mine statea ca pe gard imi mai trebuia un cos cu flori si ma puteam muta cu succes in pta dorobanti. Am iesit plangand di cabina. Si eu m-am cam ofuscat ieri cand le vedeam pe toate cu spatele gol si trase prin inel. Tu oricum nu ai ce sa comentezi ca si gravida arati super bine, doar burta e de tine. Asa ca nu te primim in clubul umflatelor.
Map bafta la dr.
Cristina_ana sa stii ca si sotul meu este la fel la cumparaturi. Drept urmare eu ii cumpar haine. Mai nou ptr ca nu mai pot umbla prin oras i le comand de la Quelle. Si pe mine ma scoate din sarite cu probatul, zici ca il pun sa care pietre de moara. E un circ imens.
Eu miercuri ma duc la eco, vineri la dr mea si sambata la cardiolog. Analizele mi-au iesit ok. Mai astept o serie. Cred ca ma duc sa ma culc ca ma simt cam obosita.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
cristina_ana spune:
Cristina, dopplere-le astea, din cite stiu eu (sper sa nu zic prostii) masoara fluxul de sange prin arterele uterine. Si dau informatii despre cit de bine e alimentata placenta cu sange, si de aici rezulta cit de bine e alimentat bebele. E vorba de IR-urile alea pe care le masoara la ecografii si daca sunt prea mari nu e bine si se poate da tratament. (fetele, daca am zis prostii sa nu dati cu rosii, dar pe mine atita ma duce capul).
Si referitor la talia ta de dinainte de sarcina, crede-ma ca ti-am remarcat-o in poze.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
larissa_79 spune:
Cristina_Ioana, si eu am dat-o pe plans si paranoia de ceva saptamani incoace. Da mie imi siroiesc lacrimile pe obraji in fata laptopului...daca citesc povestea unei nasteri fericite imi dau lacrimile de emotie..daca citesc ceva trist...ca mai sunt si din astea pe net..daca stii sa cauti imi dau lacrimile de tristete.
Iar cateodata imi dau lacrimile...sa nu radeti...doar cand ma gandesc sa nu pateasca cumva ceva bebe si sa fie totul bine. Imi dau seama ca e de la sarcina ca nu sunt eu asa lacrimogena de felul meu.
Iar cu sotul nu mai zic ce nervi am....desi va dati seama 6 sapt cat am stat numai in pat el a facut totul in casa si manacare la pat mi-a adus. Ma enerveaza ca deschide geamul dim si canta pasarelele...sau ma enerveaza ca nu a cumparat nu stiu ce si il trimit iar pe saracul om...dupa aia imi trece si imi pare rau. Oricum grea perioada psihic vorbind...loc de paranoia cat se poate.
Acum de ex...am citit nu stiu unde ca se poate pierde din lichidul aminotic si ma tot uit nu cumva sa pierd si eu. Pe bune am zis ca nu mai citesc pe net...dar uit promisiunea si ma trezesc iar citind.
Of sper sa treaca timpul si sa ne tinem bebelushii in brate...si mai sper ca aceasta perioada de paranoia sa nu continue...
Larisa si Alexia 33 sapt si 4 zile
Poze cu mine
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
cristina_ana spune:
Sabana, asta e cu barbatii astia ai nostrii, n-avem ce le face, de fapt eu cunosc multi barbati pe care daca-i trimiti sa probeze haine iti zic ca ai ceva cu ei. Mai rar intilnesti barbati ca ai Cristinei_Ioana, care sa fie chiar pasionati de asa ceva. Al meu pana iese din magazin sta incruntat si suparat si zice ca de ce-l chinuiesc in halul asta, ca mi-e si jena de vanzatoare.
Si eu as vrea sa-mi comand haine de la Quelle, sunt multe dragute, dar sincer mi-e teama ca nu or sa-mi vina bine. Tu ai fost tot timpul multumita de ce ti-ai cumparat, adica ti se potriveau marimile date de ei?