Mamici de iulie - august 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

pumpkin ai fost cumva azi in carrefour feeria??? ca nu eram sigura dacaesti tu si mi- a fost jena sa te abordez, mai ales ca nu mai stiam ca te cheama mihaela
eu am trecut pelanga tine cu ghiozdanul dupa mine
sunt bruneta si aveam o rochie maro cu turqois

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

romaniaau, fierul pe care il iau eu e de 525 mg, una pe zi. (sulfat fieros scrie pe folie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

TAtY:asta inseamna 105 g Fe/zi.

crissa71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

MAp,Miti si toate fetele care povestiti despre burtiere, eu am mai auzit unii medici ca n-ar fi buna pt.ca ar trebui lasati muschii sa-si revina singuri...nu fortati cu burtiera!Pareri si pareri...Oricum dupa cezariana nu stiu cine ar putea sa poarte asa ceva!Sau poate se poate...

crissa71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

crissa si eu tot ca tine am auzit dar este riscul mare, daca natura nu face trebuie mai dam o mana de ajutor si ajutam burtica sa se retraga

Monica si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

quote:
Originally posted by Muuh

shihana 2250 gr la 29 de saptamani?? da e voinica nu gluma. Bebele meu la aceiasi varsta gestationala avea 1564 gr si doctorul meu a pus problema, nu foarte serios, ca daca sare de 3600 gr pana la sfarsit adio nastere naturala. Si nu vreau sa te dezamagesc dar 4D se numeste marketing. Daca a pretins ca iti face masuratori in 4D te-a mintit sau nu stie sa faca ecografii pur si simplu. Masuratorile copilului se fac in 2D si da e posibil sa nu vezi nimic la 4D. Eu am dat 400 Ron pe o ecografie care trebuia sa imi arate ceva in 4D si dupa ce 20 minute nu a prins o imagine ca lumea i-am spus eu calm "haideti ca nu ma intereseaza chestia asta" iar doctorul a rasuflat usurat. Si e un doctor bun doar ca bebe nu a stat la poza. Cred ca cel mai bine este sa te linistesti. Sunt totusi curioasa cine ti-a facut ecografia asta. Poti sa imi spui? Si cine ti-a zis ca bebele are 900 gr la eco dinainte. A da si tine minte ca posibilitatea de eroare este de 300 - 500 gr la eco. Bine ca bebele e bine ca restul e oricum neimportant.
oana_bucur eu am mancat de toate in sarcina. Si afumatura si peste si pate de ficat (din asta cel putin cred ca am mancat kg) si absolut tot ce mancam inainte. Nu stiu daca e bine sau rau dar de comun acord cu doctorul am hotarat sa mananc de toate dar cu moderatie.
La intalnire a fost super super. Ne-am simitit tare bine, am mancat bunatati si ne-am pozat. Chiar imi pare rau ca nu ne mai vedem dar lasa ca poate facem o "combinata" cu carucioare si burtici.

Miruna 31+

Draga muuh si acum sunt dezorientata de rezultatul acestei ultime echo..Inclin sa cred ca de fapt eroarea este la ultimul rezultat si nu la primul cum am crezut initial..In ritmul asta bebelina va fi "gigant " in final..Pe dr. asta o cheama Georgescu Alma, Medlife!!!,iar 900g mi-a zis medicul meu ,Dr. Nayel..

Eu la 4D ma dusesem pentru "poza de album", nu pt morfologie ( stiam ca asta se face si la 2D)..Oricum maine ma duc la dr. Nayel sa repet echo sa ies un pic din ceata ( prea sunt extreme rezultatele celor 2!!)..

Pupici pentru raspuns

Shihana29+

Mergi la inceput

amiss am vazut ca ma intrebai daca vin si eu
din pacate nu prea imi pot face program pentru ca mai nou am contractii ff dese
sotul nu ma mai lasa la munca, sefa e crizata dar asta este
pana joi cand merg la dr o sa stau cuminte
azi dua ce am stat ieri cumunitca si ma simteam odihnita am zis sa bag un carrefour si o piata si uite-ma acum la at cu burtica betooon
fetelor ati mai pomenit ca dupa 2 no-spa burta sa se intareasca rau cand ma ridic in picioare??
atata timp cat stau lungita e ok, o simt normala dar daca vreau sa merg la baie sau bucatarie se inareste instantaneu
cum ma ridic cum se face pietroi
vi se intampla si voua asa????
cum a fost fetelor la intalnire, sper ca v-ati simtit bine
31+

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca nu se intareste si isi revine ci ramane asa tare muuult timp
nu am cronometrat dar mult
va astept sa imi spuneti cum e la voi cu burtica asta tare
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

adelapop ia o si iti urez multa rabdare si forta sa ajungi cu bubulina la 38 de saptamani in sus! Stai si tu mai cumintica...imi pare rau sa aud asta!

La intalnire a fost super cool! Am papat ne-am relaxat, am vorbit vrute si nevrute...si ne-am pozat . Pozele...la fete!

Andreea cu Petra 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Miti, eu in sarcina trecuta (dupa nastere naturala) am purtat burtiera dar nu atit de des cit as fi vrut si cit ar fi necesar, ca era foarte cald. O puneam doar cind eram acasa. SI eu sunt PRO-BURTIERA, ca si mamaluidavid si map, caci dupa nastere iti ramine o burtica cam ca la 4-5 luni de graviditate.

Map, si eu il simt pe bebe ca bate concomitent in partea dreapta sus si in stinga jos. Am impresia ca incearca sa sara si nu prea are loc. Medicul mia spus ca sta in pozitie oblica. Sper sa se intoarca pina la nastere.

Map, referitor la chestia care sustine burta in sarcina: eu mi-am cumaprat 2 in 1. E aceiasi burtiera care o purtam dupa nastere, doar ca o intorceam invers si o purtam sub burtica in ultimile luni de sarcina, ca aveam senzatia ca scap burta. Eu n-am dat mult pe ea, pina la 20-30$.

Cristina_Ioana, te bat. De ce ai pomenit de KFC? Vreau la McDonald's si e aproape 12 noaptea! Credeti ca rabd pina miine?!

Va spun noapte buna. Pina miine. Pupicei,

Nati si burtica de 29 fix.

Mergi la inceput