Mamici de iulie - august 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Ce leneveala m-a luat!
Azi-noapte am visat ca m-am internat in spital sa nasc si doctorul meu era tipul ala tanar,Carter parca din "spitalul de Urgentza" Ce vise mai am si eu
Apropo cateodata ma simt atat de vinovata,cand va vad pe voi ca faceti tot ce va sta in putintza sa stea bb cat mai mult in burtik,iar eu,mama denaturata ce sunt m-am trezit de cateva ori spunandu-i lui bb nu vrei sa iesi mai repede?
Of,desi sunt constienta ca TREBUIE sa mai stea in burtik,nu mai pot,mi-e greu,sunt nerabdatoare,vreau sa se termine o data!
Sa nu sariti pe mine,ma descarc si eu.
Ma duc sa spal vasele,poate imi mai revin.

Stefania 30 + cu Patricia
David (24 dec 2004)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor, azi noapte am dormit fara sa ma trezesc deloc asa ca azi am fost ceva mai matinala. M-a trezit bb care cred ca a gasit ceva minge de fotbal ca parca alearga prin toata burta Trebuie sa fie lung tare ca-l simt in acelsi timp foarte in dreapta si foarte in stanga. Si dupa cum loveste cu cred sa fie asezat cum trebuie. Dar pana la 30 de saptamani mai am o saptamana si, poate se aseaza

miti legat de burtiera am inteles de la o prietena ca aici parerile sunt mai mult contra, cel putin asa i-a spus moasa ei sa lase muschii sa se refaca natural sa nu ia burtiera. Ea a facut ca moasa dar eu sunt pro burtiera, nu am sa ma iau dupa moase. Stiu ca mama imi spunea mai demult ca dupa ce m-a nascut pe mine parca nu a purtat si a regratat foarte tare. Nu-mi iau una sa ma stanga ca naiba dar ceva de sustinere imi iau.

Chiar pe aici am vazut cateva gravide cu o chestie pe burta tot asa ca o burtiera dar fixata altfel cumva, poata le sustine burta. Amvazut si intr-o revista chestie din aia car ca naiba de scumpa, deocamdata stau si fara chestie de aia.

Stefania tu cand termin cu lucrul, cand intri in prenatal? Las-o mai uosr cu prezentarile alea, seful acum trebuie sa mai si inteleaga Stii si eu am vb cu bebe ca daca el dupa 36 de saptamani vreasa iasa imediat eu nu ma supar pe el Nu tin neaparat sa stea 40 de saptamani acolo, dar 36 sa stea cuminte acolo. Si eu ma simt din ce in ce mai grea si ard de nerabdare sa fiu cu el. Nu conteaza ca va fi mai mic, mai bine iese mai repede si creste el apoi mare

Monica si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

shihana 2250 gr la 29 de saptamani?? da e voinica nu gluma. Bebele meu la aceiasi varsta gestationala avea 1564 gr si doctorul meu a pus problema, nu foarte serios, ca daca sare de 3600 gr pana la sfarsit adio nastere naturala. Si nu vreau sa te dezamagesc dar 4D se numeste marketing. Daca a pretins ca iti face masuratori in 4D te-a mintit sau nu stie sa faca ecografii pur si simplu. Masuratorile copilului se fac in 2D si da e posibil sa nu vezi nimic la 4D. Eu am dat 400 Ron pe o ecografie care trebuia sa imi arate ceva in 4D si dupa ce 20 minute nu a prins o imagine ca lumea i-am spus eu calm "haideti ca nu ma intereseaza chestia asta" iar doctorul a rasuflat usurat. Si e un doctor bun doar ca bebe nu a stat la poza. Cred ca cel mai bine este sa te linistesti. Sunt totusi curioasa cine ti-a facut ecografia asta. Poti sa imi spui? Si cine ti-a zis ca bebele are 900 gr la eco dinainte. A da si tine minte ca posibilitatea de eroare este de 300 - 500 gr la eco. Bine ca bebele e bine ca restul e oricum neimportant.
oana_bucur eu am mancat de toate in sarcina. Si afumatura si peste si pate de ficat (din asta cel putin cred ca am mancat kg) si absolut tot ce mancam inainte. Nu stiu daca e bine sau rau dar de comun acord cu doctorul am hotarat sa mananc de toate dar cu moderatie.
La intalnire a fost super super. Ne-am simitit tare bine, am mancat bunatati si ne-am pozat. Chiar imi pare rau ca nu ne mai vedem dar lasa ca poate facem o "combinata" cu carucioare si burtici.

Miruna 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

burticutele de peste "mari si tari " sunt foarte active!ma bucur ca sunteti cu moralul ridicat;
oana bucur, am citit ca nu sunt indicate alimentele prea picante, in special ardei iute ca pot provoca contractii, oricum eu am mancat si ardei iute si piperat, dar cum spunea muuh, cu moderatie; totul a sa nu exagerezi, si cu pateul sau salamurile-mezelurile crude;
map, bebita mea era intoarsa cum trebuie la 28 sapt, dar acul cred ca s-a pus de-a latul, ca ma bombardeaza si in stanga si in dreapta;
anasia 30 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Mersi, Anasia, gravidutzelor. O sa incerc sa le evit. Inainte de a-mi pune pb de a ramane insarcinata am facut niste teste printre care si listeria. Si la ea a iesit o valoare putin mai mare si ptr siguranta doctorul m-a pus sa fac tratament. Destul de neplacut... 80 de pastile de amoxacilina forte in 10 zile...doza de soc...dar am avut noroc ca stomacul meu a iesit cu bine.

Va doresc o sarcina placuta in continuare...si mai vin sa va vizitez caci sunt plina de intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

fetele m-am lautat ca-s harnica dar uite ca am mai tras un pui de somn,sunt inca in pijama si este ora, 12.20 ce rusine la mineee. Ploua afara rau si normal ca pe la 10 am si numarul cu pulsul mare asa ca am stat cuminte in pat sa ma linistesc si am adormit la loc. M-am trezit cu gandul sa iesim afara dar unde ca iar ploua de rupe, gasim noi pe aici prin casa ce sa facem.

anasia chiar inainte cand m-am pus in pat si fotbalistul meu lovea in dreapta sun si stanga jos dar exact in acelasi timp, parca era un calut care si incura. Ne-am distrat si chiar ziceam la sot ca in mod sigur sta bebe cumva oblic Acum vad ca a obosit ca mai da un pic manute si picioruse dar s-a mai potolit, incepe el mai tarziu iar

Monica si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele
Mishiiiiii, iubita mea, nu stiu cum reusesti tu sa iti gauresti singurica , da'nu incetezi sa ma uimesti ...bravo mey, esti o meseriasha
Bine ca aterizeaza maman joi si stai si tu acasa ca omu', ca de urat iti tinem noi, cele care stam pe clocitoare si la taca-taca pe DC
Larissa, pai cica acum am colul de 2, ceea ce nu ar fi fff scurt raportat la varsta sarcinii...totusi tinand cont ca l-am avut 4 am zis sa stau cuminte sa nu fac vreo nefacuta
Cristinik, si io aseara am avut contractii dureroase si destul de dese si ma rugam sa nu ajung la spital...in final s-au domolit dupa un Gynipral
Mamanati iubita, chiar ma intrebam ce e cu tine de nu mai vorbesti cu noi
Miti, eu tocmai am bagat in bagaj burtiera, care a trecut pe la alte 3 prietene si toate mi-au recomandat-o cu caldura...asa ca eu o voi folosi dupa cezariana, ca sa nu imi cada burta...
Oana_Bucur-bine ai venit pe la noi si sarcina usoara iti doresc...si eu am mancat cam de toate, incercand sa nu exagerez prea tare. Si eu stiam ca alimentele condimentate sunt cam risky, ca provoaca niscaiva contractii, iar in ultimele sapt chiar travaliu...eu ador KFC-ul si pt mine asta a fost o mare drama, sa nu mai pot manca
Stefania iubita, esti mortala cu visele tale despre dr chipesi
Muuh- marti ma duc la Vlada cu agenda dupa mine,ca am prea multe intrebari sa ii pun si cum sunt o gravida senila si uit repede, o sa iau notite...sa vezi ce-o sa rada omu' de mine

Cristina +34 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Neata burtici!Si eu am facut ochi pe la 8.30 dar m-am culcat la loc pana la 11.30!!!Sunt cam nauca dar imi revin...nasol o sa fie deseara ca o sa adorm greu!
Ma bucur ca v-ati simtit bine si ca ati papat tot si ca ati avut timp frumos.Asteptam poze.
MIKIION si eu am tot 34 de ani si sincer sa-ti spun mi-e tare frica de nastere mai ales ca sunt din rm.valcea iar pe aici medicii si maternitatea sunt naspa de tot, nici n-au auzit de epidurala!!
Cred ca o sa optez pt.cezariana, o sa vorbesc si cu ginecoloaga sapt.asta.
Pe la 5.5 luni am avut niste contactii tampite, si de-atunci mi-a intrat o frica-n oase!!Ginecoloaga m-a vazut speriata(probabil a zis ca-s nebuna!)dupa cum se uita mine..si atunci mi-a zis ceva de genul ca ei ii e mai usor sa faca cezariana..poate a zis sa ma linisteasca nu stiu...dar am 2 prietene care au nascut cu ea si pe una a operat-o obligat iar cealalta s-a speriat f.tare de dureri si asa cu raugaminti mari i-a facut cezariana...deci...nu stiu...
Ma enerveaza ca nu poti sa spui ca ..da domne, m-a programat la cezariana si stai linistita...te lasa sa te chinui si mai vedem noi...
Nu stiu cu fierul ce-o sa fac...iau MAterna care au si fier, am incercat sa iau glubifer complex m-am constipat rau si le-am lasat...dar parca nici nu prea am mancat fructe si cereale in perioada aia.O sa vad daca mai iau...am prin casa si Tardiferon..
Am si eu palpitatii si uneori ameteala, probabil de Calciu si fier.CAlciu nu vreau sa iau, mi-e frica de contractii!
25MIKY:mersi de informatie...am vazut si eu ceva pe aici...n-am fost sigura ca despre ele vorba....cred ca o sa-mi iau si eu saptamana viitotare.
Va pup, mai vorbim...duminica placuta

crissa71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by anasia

map, bebita mea era intoarsa cum trebuie la 28 sapt, dar acul cred ca s-a pus de-a latul, ca ma bombardeaza si in stanga si in dreapta;
anasia 30 fix

anasia, chiar daca te loveste in parti, nu inseamna ca s-a pus de-a latul. ea poate sa stea cu capul in jos si se roteste in jurul axei, asa ca la un moment dat ajunge cu fata si cu piciorusele spre dreapta sau spre stanga. atunci cand sta cu fata spre dreapta, daca isi intinde piciorusele, tu o simti in dreapta. peste o ora poate sa fie cu fata spre stanga si atunci, daca da din picioruse, o simti in partea stanga. de aici si impresia ca se intinde de la dreapta la stanga.

luiza 33+ si mic si iubit
ticker bebe meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

muuh, sunt intru totul de acord cu tine ca eco 4d e numai marketing. si mie mi-a zis doctorul ca masuratorile le face tot pe 2d, chiar daca eu vreau sa il vad si la 4d. de aia m-a si sfatuit sa nu mai fac alta eco 4d, ca dau banii degeaba.

luiza 33+ si mic si iubit
ticker bebe meu

Mergi la inceput