La noi la Galati sa veniti ( 26 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

N-am intrat mai devreme pentru ca am tot incercat sa dau de Mihaela si abia acum am reusit s-o gasesc.Dupa amiaza nu a mai vb cu Krissa, daca aflu ceva noutati am sa va spun imediat. Deocamdata ea nu stie ca noi incercam sa facem ceva pentru ei, ma gandesc sa-i spunem in momentul in care vom fi strans ceva, s-o intrebam atunci cum ii trimitem sau daca ne intalnim cu cineva din familie si-i dam. Pana atunci eu zic asa: pentru ca eu am foarte putin timp maine la dispozitie, dar la ora 13 trebuie sa fiu la Parfumul Teilor am sa vin mai devreme, la ora 12.30 la Cafe Journal si cine poate sa vina acolo maine e foarte bine (ma gandesc la Ele care spunea ca pleaca din oras...), pentru cine nu poate ramane sa ne intalnim, sambata sau duminica, poate intr-un parc, sau la o terasa undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Eu nu pot veni asa in timpul zilei. Nici maine, nici sambata. Prefer seara dupa ora 17. Daca nu expediati cumva maine banii, atunci ramane pe sambata dupa-amiaza sau duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Multumesc Kuki!:) O sa ne intalnim cumva in "uichend"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Eliza, eu nu stiu daca reusesc s-ajung azi la Cafe Journal...am de rezolvat niste chestii...da' te sun sa vad ce si cum!

Ele, si putere multa sa treci peste probleme!
Hai, fruntea sus, sa rasara soarele pe strada ta!
Ce mai face Denisuca?

O zi buna la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Se pare ca nu merge asa cu intalnirea. Poate ar fi bine sa incercam prin metoda alimentarii de cont de card, in cazul in care \Cristina poseda unul, pentru ea ar fi si mai rapid sa ajunga la bani, si mai la indemana.
Daca are un card, o sa ne trebuieasca contul sau numarul de card (nu mai stiu sigur), data expirarii cardului, numele pe care este cardul, banca. Apoi se merge la sucursala din galati a bancii emitente a cardului, cu banii cash, se completeaza formular de depunere a banilor in contul de card si gata.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Cred ca Vilma are dreptate cu cardul .....ne trebuie doar nr contului si banca si numele persoanei (intrebai sotul), cred ca asa e cel mai bine ... si mai comod, eu il pun pe al meu sot sa vireze banii daca aflam numele contului :)

Da de o intalnire ce ziceti? noi cand ne mai vedem?? ceva doritoare?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Neata,

Faza cu cardul sau un cont e cea mai buna. E mai simplu si pt noi dar si pt ei.

Pt intalnire ma inscriu si eu.

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna fetelor

Ma alatur si eu actiunii de strangere de fonduri pe care ati intreprins-o. Eu azi plec din localitate, si nu stiu cum sa fac. Am sa vorbesc cu Viorica, sa trimit prin ea eventual, si va dau de stire.

Cookie, felicitari pentru reusita. Sa ai parte numai de bine si sa te fereasca Dumnezeu de evenimente neplacute.

Ele, capul sus. Totul va fi bine pana la urma. Sa te intareasca Dumnezeu sa poti trece peste toate problemele!!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Am citit despre Crisa si am ramas fara cuvinte, ce'o fi in sufletele lor numai ei stiu cu adevarat. Daca gasiti o solutie ptr delphin sa mi-o comunicati si mie. Nici nu pot sa ma gandesc ce simt parintii, sa le dea Dumnezeu putere si sanatate sa biruiasca incercarea asta.

Laura, felicitari ptr depasirea etapei pampers

cookie, felicitari ptr carnet, sa-l folosesti sanatoasa

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ica,eu aproape am gasit o solutie,daca nu gasesc fetele un nr. de cont. Am sa-l rog pe fratele meu sa dea el in locul meu si ii trimit eu lui apoi. Daca tu ai aceasta posibilitate ar fii bine. Dar sper ca fetele sa gaseasca un nr. de cont.

Si inca ceva, nu stiu daca am procedat bine sau nu,dar am pus acelasi mesaj(cel lasat prima data de Eliza) la subiectul cu copii SD,unde Cristina are multi amici si unde sunt cateva persoane care sunt ingrijorate ca nu au vesti de la ea.

Pupici si sa ne tinem la curent cu strangerea de fonduri.

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput