rochie vs pantofi
Salutare tuturor!
Intrbarea mea este urmatoarea:am o rochita neagra (mai mult gen cocktail decat de ocazie, pana sub genunchi dintr-un material negru un pic elastic cu jumatate de spate gol) si vreau sa o port la o petrecere cu un pantof foarte decupat --- dar fara dres !

Ce ziceti , merge? sau
Oana ![]()
Raspunsuri
Teodora D. spune:
eu stiu ca la pantofii f. decupati, gen sandale, nici nu e frumos sa porti ciorapi.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
scarmanus spune:
Stiam ca daca ai rochia decoltata, gen umeri goi, brate goale, spate gol, trebuie neaparat sa porti sandale, care evident se poarta fara dresuri. Daca are doar spatele gol dar are maneci merg pantofi decupati.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
oanaiasi spune:
E fara maneci, cu spatele doar pe jumatate gol, pana sub genunchi si urmeaza linia corpului ! pantofii sunt f decupati in fata (aproape ca se vad degetele, cu bot ascutit, sunt prinsi cu curelusa in jurul gleznei).
Acum cum e?
Oana ![]()
oanaiasi spune:
quote:
Originally posted by Creola
Cum sa nu!Mai ales daca ai timp sa te si bronzezi un pic ...
Distractie placuta
Poze
Sunt oleak mai colorata de la natura
Merci pentru urare!

Multumesc fetele ! Mai astept pareri!
Oana
petaluda spune:
dupa cum descrii tu tinuta eu cred ca se asorteaza.
dar nu ai niste poze, sa ne dam cu presupusul in cunostinta de cauza?
amarantina spune:
Deci pantoful nu e gen sanda, nu se vad unghiile, si are bareta pe glezna. Atunci (daca am inteles corect) obligatoriu dres.
Avalon spune:
Pantoful pe care l-ai aratat nu prea merge fara dres... daca era sanda, atunci era exclus dresul. In cazul de fata merge un dres foarte fin negru.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
roxana1974 spune:
daca vreti sa fiti imbracate elegant si "de gala"
atunci luati dres. exista ciorapi cu 8 DEN sau 11 DEN, abia se simt. nu, nu e ok sa mergi la un job unde ai tinuta business obligatorie sau la party-uri elegante fara dres, oricat de cald ar fi afara. nu stiu de unde a aparut ideea asta ca la pantof decupat si sandale nu se poarta dres. e absolut gresit si nu e doar parerea mea ;)
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...