rochie vs pantofi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

da...stilistii cia care desfiinteaza "vedete" desfiinteaza abaterile kiolbanesti...m-am uitat la vedete care poarta ciorapi aproape invizibili, eu am unii de trebuie sa stai la 10 cm de picior si sa te zgaiesti ca sa-ti dai seama ca port ceva...nu vorbeam de manelistele care poarta 30 de DEN, luciosi, poate si cu model...in plus exista dresuri fara dunga aia la degete...deci teoria mea cu ciorapi in anumite sandale mai e valabila...

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Multumesc tare mult pentru idei , fetele!

Problema mea este de fapt ca nu imi gasesc sandale de care vreau eu (de fapt am gasit dar costa 3.000.000 si eu nu am atatia bani) asa ca trebuie sa ma incalt cu pantofii pe care vi i-am aratat pentru ca ii am deja!

Am mai fost incaltata cu ei si am purtat dres numai ca mi-a fost asa de cald in mijlocul verii cu dres ca as vrea sa renunt la el! De asta v-am cerut parerea si inca nu stiu cum sa fac...asta pentru ca parerile sunt foarte impartite!

Cu alte cuvinte de sandale nu se mai poate pune problema pentru ca mai e putin pana la nunta si eu nu am gasit nik care sa imi placa si sa imi convina la pret! Asadar pun pantofi--- oare arata chiar atat de nepotrivit fara dres?

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Cred ca daca folosesti dres de tip plasa (bej deschis si cu ochiurile nu foarte mari - mie asa imi plac) nu-ti va mai fi atat de cald

Mergi la inceput

Nu-mi plac dresurile de plasa ! Nu stiu de ce dar pur si simplu nu imi plac!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

De ce nu-ti plac,mei?Is sexosi!!Oricum,daca ai picioare bronzate frumos ,bagi o lotiune de aia putin stralucitoare,cum mai zicea cineva si esti good to go

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

da' nu pot sa dau chicioru' cu crema si sa plec asha , fara dresuri?

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Pai eu cred ca tocmai asta a zis si Veve: sa dai cu crema si gata Fara dresuri

Mergi la inceput

sper sa nu arat ca o tontutza ! si sa raza lumea de mine ca e cu societate inalta nunta asta

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

oana , ca mai facut tare curioasa te rog sa faci poze, plizzzzzz :)

Elena12+

Mergi la inceput