rochie vs pantofi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Draga mea, da-mi voie sa te contrazic... intr-o sandaluta foarte fina piciorul arata cel putin ciudat in dres (oricat de subtire ar fi dresul)... Deci la sanda merge pielea bronzata si atat.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by roxana1974
nu stiu de unde a aparut ideea asta ca la pantof decupat si sandale nu se poarta dres. e absolut gresit si nu e doar parerea mea ;)

Roxa, cumpara niste reviste in care diversi stilisti analizeaza tinuta vedetelor; acolo sunt desfiintate persoanele care au ciorapi la sandale si tot de acolo am aflat eu ca nu mai e trendy sa porti ciorapi lucioasi, nu, nu , doar mati sau gen plasa.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Vad ca toate va orientati ft mult la pantofi si nu , si la rochita.

Eu cred ca daca rochita e dintr-un material subtire si elastic ,nu merge nici cum cu dres ti se mai lipeste si de picioare.Daca e ceva de genul stofita, da merge cu dres dar de culoarea piciorului.Nici o data nu mi-au placut dres-urile de culoare neagra am impresia ca i-ti arata picioarele strambe
APROPO pantofii sunt super.
Cel mai bine ar fii sa faci proba cu si fara dress .Ar merge si un colier + cercei din perlutze.......depinde de rochita

Elena & bebe Manuella

"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

daca vreti sa fiti imbracate elegant si "de gala" atunci luati dres. exista ciorapi cu 8 DEN sau 11 DEN, abia se simt. nu, nu e ok sa mergi la un job unde ai tinuta business obligatorie sau la party-uri elegante fara dres, oricat de cald ar fi afara. nu stiu de unde a aparut ideea asta ca la pantof decupat si sandale nu se poarta dres. e absolut gresit si nu e doar parerea mea ;)

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

dar se vede naspa la degete, se observa dresul!
Si sunt si sandale la care oricum nu se poate purta dres, eu am o pereche care au o bareta f f finuta pe degetul mare, deci din start nu se poate :)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Parerea mea este ca daca rochtita e mulata pe corp ar trebui sa te orientezi la o sanda , daca nu e char lipita de corp ai putea purta acei pantofiori cu dres , eventual culoarea piciorului sau poate gasesti ceva interesant cu banda ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

La sandale NU se poarta ciorap.La un pantof ca al tau,Oana,poti sa pui un ciorap foarte fin,daca e o ocazie;singurii pantofi decupati la care merge ciorap(dar nu cu varful ingrosat) sunt cei decupati www.shoes.com/product.asp?p=5028007%7EWomens&sc=WOMENS&variant_id=EC1013802" target="_blank">putin in varf;daca sunt www.shoes.com/product.asp?p=5022151%7EWomens&sc=WOMENS&variant_id=EC1001923" target="_blank">foarte decupati nu mai merge decat un www.barenecessities.com/Berkshire-Ultra-Sheer-Hose-without-Toes_product_Berkshire5115_,search,.htm" target="_blank">ciorap fara degete.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Veve, super ciorapu ala fara deshte, da io aci n-am vazut...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:
Originally posted by Veve

La sandale NU se poarta ciorap.La un pantof ca al tau,Oana,poti sa pui un ciorap foarte fin,daca e o ocazie;singurii pantofi decupati la care merge ciorap(dar nu cu varful ingrosat) sunt cei decupati www.shoes.com/product.asp?p=5028007%7EWomens&sc=WOMENS&variant_id=EC1013802" target="_blank">putin in varf;daca sunt www.shoes.com/product.asp?p=5022151%7EWomens&sc=WOMENS&variant_id=EC1001923" target="_blank">foarte decupati nu mai merge decat un www.barenecessities.com/Berkshire-Ultra-Sheer-Hose-without-Toes_product_Berkshire5115_,search,.htm" target="_blank">ciorap fara degete.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Super tari ciorapii aia, ii asteptam "pe-un picior de plai/pe-o gura de rai" prin 2012

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ingerash, mai ai de ashteptat, ca io nu i-am zarit nici aci, shi bat bagazinele ca maniaca!

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

In general,nici eu nu port dres cu sandale,dar in cazul de fata,sandalele sunt super-elegante,cred ca s-ar potrivi un dres foarte subtire.
A doua varianta-picioare frumos bronzate+ lotiune de corp cu particule stralucitoare.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput