Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
bumbita spune:
monica, broccoli?!
cum il pregatesti? pentru ce este bun?
bumbita si sebastian (03.01.2006) poze sebastian
capsunica mea
baietii mei
monica70 spune:
BUMBITZA mersi .rar doarme cu suzete,mai mult ziua i-o bag s-o mai calmez cand se maraie de somn.Si chiar cand adoarme cu ea o abandoneaza pe parcurs.Ea doua doar pe care o avem,e din latex.Pe cea din silicon a refuzat-o si pana m-am prins sa-i iau din asta (la aproape 2 luni) statea agaztata de tzatze non-stop si din ora in ora voia 
Brocolli e ca si conopida o fierbi cu sare si o mananci cum ai chef,goala sau cu altceva,sunt retzete. EU am mancat doar odata si acu pentru Diana am luat.Sincer prefer conopida.
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
bumbita spune:
irina, cum pot vedea si eu poze cu Mario? pune si tu una? tu ce ii mai dai sa manance?
mai fetelor, eu am incercat cu sucuri-morcov, mar, portocale, cu piureuri-banane, mar, dovlecei, cartofi,morcov, telina, cu supita, dar nimic nu ii place mai mult ca tzitzica mea...sa vedeti ce haios este cand o vede, ce ochi face...in timp ce suge, sta cu amandoua mainilwe pe ea sa nu o ia nimeni, e super 

bumbita si sebastian (03.01.2006) poze sebastian
capsunica mea
baietii mei
Ingrid S spune:
Irina, Moni, mersi de incurajari...dar tot ma simt cam naspa..si sambata viitoare e botezul, am impresia ca toti vor spune ca nu-i dau de papa si ca e mica
, ofof...mi-e sa nu zica lumea ca o neglijez..cand pe mine ma apuca tremuriciul la ora mesei.
Si incerc sa nu fiu depresiva pt ea..dar e peste puterile mele, ea rade la mine si pe mine ma apuca plansul.
Ma duc la culcare, poate e si o stare de oboseala..n-am mai dormit de cateva nopti cum trebuie, iar ziua nu apuc deloc.
Va
pe toate si pe toti bebelushii vostri!
Ingrid S si
Diana
irinadum spune:
Bumbitza poze sunt in albumul comun ...multe si de la toata lumea.
Intra acolo.
Iar de mancat...ma abtin acum sa spun ce papa.
bumbita spune:
ai vostri fac bubite pe la gurita? cu ce le dati sa le treaca mai repede? eu il dau cu ceia de musetel, dar tot are...de la suzeta de la mancarica, nu stiu...
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
capsunica mea
baietii mei
irinadum spune:
Ingrid dc vreunul zice ca o neglijezi eu te sfatuiesc sa ii dai copilul lui tati si tu sa ii dai cea mai mare bucata de palma lui ala care zice. Stai tu linistita si lasa_i pe altii sa comenteze si tu zambeste_i copilului.Dc copilul radela tine...e ok...razi si tu la el si ai sa te simti mai bine.
monica70 spune:
INGRID fii serioasa mai,cum sa iti zica vreunul c ao neglijezi? Eventual daca te duci la neuroloaga aia la care am nimerit eu,ca pe mine mai ca nu m-a batut ca merg la serviciu deja - mai un pic si ma baga in oala cu aia care isi abandoneaza copiii!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
pisoi3 spune:
Asa e, MONI, neuroloaga aia isi merita 

Iar cu barbatu-miu i-am zis io ca daca nu apare cu camera aia mai repede doarme pe balcon de acu' incolo. Mi-a promis ca o rezolva. Adevarul e ca avem si botezul pe 24 iunie, asa ca sa vedem cum ne organizam cu finantele. Parca vad ca ramane pe iulie
. Da' si cand om lua-o, toata ziua fac poze, o sa va stresez pe toate cu pus poze. Promit ca fac poze la toate animalele de plus pe care le am, inclusiv la gandacu' ala mare, ala are si mustata, are o fata de betiv!
Io ma uit pe ProTV, la un film cu demoni, cu Denzel Washington (imi place mult de el) asa ca ma invart pe aici. Fug ca s-a terminat reclama.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
maraki spune:
Ingrid important este sa fie sanatoasa fata si restul da-le la spate
Nu uita ca a fost si micuta la nastere si fetitele nu sant ca baieteii sa se dezvolte imediat.Stiu ce simti cand vezi ca nu mananca, sa ma vezi pe mine cate jucarii imi trec prin mana ca sa il pacalesc pe Angelo sa deschida gura
Am ajuns sa-i arat mobilul si sa deschid si ceva video sa vada si sa auda ca sa-i distrag atentia de la lingurita
Acum seara eu ma chinuiam cu lingurita iar Giorgos prin spatele meu era cu fel de fel in mana ca sa manance odorul cat de cat
Al meu cred ca din cauza dintilor nu mai papa ca inainte, de o sapt. face figuri si ma chinuiesc la 3 mese din 5!
Mirela pupicei lui Dani, cred ca din cauza dintilor este asa marait
Sper sa-i treaca durerea si sa doarma si el linistit,stiu ca durerea este foarte mare cand le ies dintii, un om matur nu ar rezista
De mancat, mananca bine?Cat mai sta mami la voi?
ssi tie , ai grija sa te odihnesti cand poti
Giova e misto rau rochia de mireasa si mi se pare super ieftina!!!
March sa poarte Ioana sanatoasa rochitele noi
Cand vine sotul din cursa, o sa gaseasca o adevarata domnisorica![]()
Anasebe,nu am fost pe faza, ce piscina aveti pt. Tiberica?Am intrat la voi in album si nu am gasit....pupicei grasunelului frumos
Alina am vazut pozele noi, arata foarte, foarte bine Ayan
Pare mai mare ca varsta! Seamana tare de tot cu mami lui
Angelo cine stie cand o sa iasa imbracat asa sumar afara, aici este frig, toata ziua a plouat, sapt asta a fost de rahat....Socrosenia se duce maine la biserica sa vb. pt. botez,face programarea pt. 19 aug. si comanda si niste prajituri speciale pt. cei care vin la biserica atunci.O sa plece in Grecia in iunie pe 10 pt. o luna si jumatate 
am uitat ce vroiam sa mai scriu....pupici la mamici si la bebici

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )