Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bumbita de fiecare data cand papa bebe, trebuie spalat la gurita, Angelo daca nu il spal face bubite.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Eu tocmai am vazut la nemti 13 Ghost Il vazusem acum vreo 4 ani...

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

S-a terminat filmul, eu cu husbandu' nu suntem normali, e 2.38 dimineata, am innebunit de tot.
Asa ca ma duc la culcare.
MARAKI, noapte buna, ca vad ca tu mai bantui pe aici, io cu demoni, tu cu ghost. Pupici lui Angelo mic sa pape bine si cu pofta.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, La multi ani sarbatoritilor de astazi Irene, Jasmine, cea cu dintisori si Maria, sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati mamicile.
We meu s-a terminat ca a plecat mama de dimineata si Alain nu vrea sub nici o forma sa adoarma, e trezit de la 6,30 si se tot agita si vb, e un super simpatic. Ultima faza a lui e ca isi canta singur inainte de a adormii, eu ii pun cantecelul si il leagan si el incepe aaaaaaaaaaa aaaaaaaa aaaaaaa pana adoarme,pe mine ma infunda rasul rau de tot.
Ingrid, am vazut ca esti suparata, m-am uitat la puzele cu Diana si arata f bine, asa sunt unele fete mai slabute, nimeni nu este vinovat. Stai linistita ca nimeni vu va spune ca tu esti vinovata, asta ar fi cea mai mare tampenie.

poze

Mergi la inceput

Pisoi nu poti sa faci Dieta de 13 zile daca alaptezi deoacere creaza mari carente de vitamine. Lasa ca o faci dupa ce nu mi alaptezi.
Bumbita, eu il curat pe Alain cu o solutie de la Mustela si sunt f multumita, nu are nici o bubita pe fata, acelea se fac de la saliva care e acida si daca tine si suzi... e clar ca se irita.

poze

Mergi la inceput

March, abia asteptam sa o vedem pe Ioana in rochitele noi.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetelor!
Ieri n-am mai intrat ca am avut super multa treaba, bineinteles ca nu am facut tot ce imi propusesem, dar e ok.
Ne-am hotarat s-o dam pe Cleo soacra-mii, ca tot zicea ea ca o vrea, ca se plictiseste, ca ar vrea si ea un animal. Imi pare super rau ca o dam, m-am hotarat foarte greu, dar ea este batrana si se pare ca naparlitul nu mai dureaza doar o perioada ca la pisicile mai tinere, ci tine in continuu. Ieri a dat Gabi cu aspiratorul si acum e casa plina de smocuri de par. Deja mi se pare periculos. Si cand o merge Ayan in patru labe prin casa si o aduna smocurile alea si le-o baga in gura nu cred ca e ok. Plus ca noi nu mai avem deloc timp de pisica acum, nici nu primeste afectiune de la noi.La soacra-mea cred ca o sa ii fie mai bine.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza va zic si eu!
Diana doarme la balcon baricadata bine ca bate vantul tare.Eu sortz facturi,chitante etc si mai pendulez la bucatarie sa vad de friptura... Deci sunt cu un ochi si pe DC
Sper sa aveti o zi faina!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Buna dimineata soare( din Ro ca aici e lipsa )

Silvi, asa si Angelo a inceput de vreo 3 zile sa cante cand mai are putin si adoarme Cu bubitele nu stiu, eu am observat ca daca doar il sterg dupa ce mananca, le face. Cu suzeta nu este obisnuit si saliva are nonstop ca isi baga manutele in gurita Fetelor bebelinii vostrii au inceput sa intinda manutele cand vreti sa-i luati in brate? Al meu da si cred ca primul cuvant va fi " mama " pt. ca de multe ori il aud sa zica maaaa....
Alina imi pare rau ca trebuie sa renuntati la mitzi,era o solutie sa tundeti pisicaM-am saturat si eu de dat cu aspiratorul o zi da una nu( eu si cuscra ce mai santem asa )dar mai avem putin si il ducem la tuns pe DixiDupa amiaza astept sa vina socrosenia , sper sa nu se mai sperie Angelo de ea
Anda cred ca esti chiauna de somn pupicei lui Marco sa te lase putin mai libera astazi
zilele astea vreau sa fac ecler daca tot nu am apucat sa mananc amandineRobert mi-a adus asta iarna alte prajituri din Timisoara, nu aveau glazura amandinelor.
La multi ani pt. bebelinii sarbatoriti astazisa fie sanatosi si papaciosi

Monica

Mergi la inceput

Alina f bine ai facut, pisicile sunt periculoase pentru bebelasi, noi am dat pisica noastra cand am ramas insarcinata, eu am descoperit ca sunt si purtatoare de toxoplasma, luata de la pisi, binenteles, si daca faceam infectia pierdeam sarcina. Daca bebelasii stau cu animele de casa le creste cu peste 50% riscul de alergizare la diferite chstii asa ca lasa ca mai bine se joaca el cu ea cand e mai mare. Si parintii mei si socra mea au avut pisici si le-au dat cand s-a nascut Alain, noi dupa faza cu toxoplasma mea am ramas f atenti la faxele astea, oricum copilul e pe primul loc, lui Ayan.

poze

Mergi la inceput