Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki si Alain isi intinde manutele sa-l iau in brate..ma topesc nu alta.
Monica, spor la treaba si pofta mare la fripturica.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Saluti,
Hai sa scriu si eu in viteza cate ceva ...
Moni am vazut ultimele poze cu Diana e mortala in rochitza, si ce fain probeaza ea caruciorul nou.
Maraki deci tu ai ramas cu pofta de amandine ... sunt bune si eclerele ... cred ca o sa fac si eu zilele astea (sau o sa cumpar ca si-asa stau prost la capitolul timp).
Giova e super faina rochia ... ma bucur ca ai gasit-o si ai scapat de un stres. Pupici la Marco zambaretul!
Silvi aratai super bine inainte sa ramai gravida ... succes la exercitii ... sper sa ajungem toate la greutatea pe care o dorim. Parca tu te plangeai ca Alain se scoala de dimineata ... si noi suntem in aceasi situatie, nici nu mai stiu ce sa fac. Filip mai nou se trezeste la 5.30 si pana la 7 tot maraie si il tin in brate si eu si Codru. Habar n-am de ce nu pot sa doarma si copii nostri toata noaptea ...
Ingrid pentru Diana si pentru tine ca sa nu te mai stresezi.
Alina am vazut pozele cu voi la terasa si aratati tare bine si tu si Ayan. Nici nu se vede ca ai nascut.
Noi ne pregatim de mers la picnic ... n-am mai mancat mici de mult si acum o sa imi fac pofta.
v-am pupat

Angi de motanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Angi mananca si pt. mine niste mici Aseara ma gandeam ca trebuie sa ajung pe la restaurantul romanesc sa imi fac pofta Eclere as cumpara si eu daca as fi in Ro,aici nu se gasesc si din cauza asta o sa fac eu( pt prima data )Pupicei lui Filipelu sa fie cumintel la picnic

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CANDA distractie placuta la pic-nic
SILVI si Diana s-a trezit la 5 si pana la 6 a apapat si s-a marait (de la dinti) apoi a mai dormit pana la 10 - adormita leganata in carucior de Ghita.
Maraki deci iei pauza de socrosenie
ALINA mergi in vizita acu la socrosenie sa mai vezi matza

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Moni de ce nu ma anuntasi draga ca merge DC-ul!!!
Alina imi pare rau ca dati pe miau-miau, dar ii este mai bine lui Ayan.
Anda si noi bantuiam pe la ora aia, dar la tv, caci compu. l-am inchis cand ti-am zis.
Ingrid iei bataie de la mine.lasa fetita in pace, e mai mucuta, fragila, dar e nascuta prematur si nu are stomacelul, ca a unui bebe nascut la 9 luni. creste ea, da-i pace.
Mai fete eu ma tot minunez de obezul meu, care ia in kg, cu cine o semana? hai ca eu am iesit putin din tipar, acum, dar clau e chiar slabanog.
Irino ce mai face Mario? frumosul meu "obez".
Maraki la angelo cel frumos, precis e vina dintilor.
Rochia si mie mi s-a parut ieftina. cica pt. europa de est au preturi speciale cei din Italia. i-a adus la o tipa o rochie cu 600 euro, care in Bari era la 1500 . deci renteaza.
Canda fain, iarba verde. aveti grija la tantari.
Noi iesim dupa ora 14 cand papa bebe, la terasas banateana, la niste miculeti. am mancat si sapt. trecuta, dar tot ni-e dor.
Silvi uite acum ma apuc de 8 min. abs. sa vedem ce iasa. ca am mare chef acum. trebuie scazuta burtica cu orice pret.

intru dupa ce fac ex. sa va zic cum stau . daca sunt obosita sau nu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Moni, Alain se trezeste mai nou zilnic pe la 6,30-7 dar il intorc cu fata in sus si-l mai las in patut cate o jumatate de ora, incearca sa o obisnuiesti sa-si mai petreaca ceva timp in patut, asa cand va mai creste se va juca singurica la trezire. Alain isi ia jucarioara in primire si-i povesteste pana pe la 7-7,30. Daca m-as ridica zilnic la 6,30 as fi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Maraki Piscina aia nu o am eu ci Bee (zre si poze in contul comun). Io doar am spus ca am vazut una asemanatoare, aia pe care a vazut-o si Giova acum.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

GIOVA pai am crezut ca ai plecat Dar vad ca te-a lovit cheful de
SILVI si ea mai sta in patutz dupa ce se trezeste,dar eu o to aud cum se zbate si o iau la tzatza sa pape ca stiu ca e fomista dimineatza. Si dupa ce papa da-i cu rasul si aerobuicul,dar de preferintza la noi in pat si imi da la picioare in cioaste si ma loveste peste bot cu mainile de nu-i adevarat! Daca o pui la loc in patutz se supara...mai ales acu ca deja e lumina afara.Pana era intuneric o mai fentam ...

POZE DIANA

Mergi la inceput

Spor la treaba Giova si eu bag ceva exercitii. Duminica placuta tuturor.

poze

Mergi la inceput

ANASEBE ce faci,doar ne spionezi? Ce mai face voinicul?

POZE DIANA

Mergi la inceput