Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am facut budinca de mere coapte cu branzica si cu nectarina. A papat mandra 300 gr . Sunt super incantata. Ma duc sa iau lapte praf ca am ramas in pana.
Feli filmuletzele erau pe la pag 6 cred, acum le-am mutat la semnatura

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hai c-am revenit cu raspunsuri:

In primul rand, ca ieri nu am intrat deloc, iar aseara am avut netul picat, Lavi02, sa-ti traiasca micutza maricica Natalici-Pogonici, sa se faca maaare si frumoasa, desteapta si iubita! Ca si Silviuca si mami!

Ioana77- sa-ti traisca si tie fetizuca scumpa! Am vazut filmul, e super! Chiar ca contraziceam cu mami ieri ca unii bebelaci vrobesc cate ceva si ea zicea ca nu se poate si ca nu crede, amu am dovada si abia astept sa-i dau cu ea in cap! Noi cercelusii i-am miscat tot timpul, asa trebuie. Si dat cu spirt la locul cu pricina. Se videca repede, nu-ti face probleme.

Cuscra- nu mai vorbi prostii cu mama denaturata, ca stii bine ca nu esti asa! Las ca e rezistent flacaul, mai mult te stresezi tu! Hai ca mergem la spart bani la Kidex si-ti trece supararea-deprimarea!

Pitic- ce m-a emotionat mesajul tau referitor la titilica mea!

Ela- tu cum ii dai necatrina? Numai sucul sau si pulpa?

Dordia- ce mai face Tara? E mai bine?

Melkul- io urasc pufuletii, nu sunt deloc de acord cu snakurile in general, asa ca fii-mea va sari peste acest prost obicei! No offense!

Negara- mai, abia astept sa termin mesajul asta sa ma pot uita linistita la tonele de filumuletze ae voastre. Ce ma bucur ca Elise se da pe breazda cu papa. Speram si noi. Cu branzica de vaci, am o sugestie: io ii pun doar o sh tableta de calciu lactic la 250 ml de lapte si o lingura de iaurt. iese muuult mai pufoasa si mai gustoasa. daca a papat-o moftusoara sefa, saraly, e clar, nu? Io nu as pune-o la congelator. se poate tine fara probleme 2 zile la frigider. Iar daca laptele este pasteurizat, sta mult in cutie. Io ii fac la 2 zile proaspata.

Adyya- mai, bagi oamenii in boala cu retetela tale. din pacate, nu pe fii-mea, ci pe ma-sa!

Madutza- io am vazut filmuletzele si sunt super. Dar ai dreptate, the one este cel cu burtica gravidoasa! Mi s-a facut pielea de gaina!

Miha- sanatate muuulta Bubulinei! sa se faca repede bine! Ce misto ca v-ati distrat in week-end!

Aoleeeeeeeeeeeeu, cata placinta mi-a iesit!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, m-ati omorat cu necatrina voastra:

- cum faceti cu nectarina, ii dati doar sucul, sau si pulpa, la blender?
- cum faceti si cu celelate fructe: caise, piersici? Le decojiti, nu? Ca io asa am faut....

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Fetele , ati facut socata? Ca mie mi s-a mucegait!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

NOKI- NECTARINA O CURAT DE COAJA SI O DAU PE RAZATOARE APOI O AMESTEC CU BRANZICA,LA FEL SI CAISA SI PIERSICA

AM sunat la familia care are pt bb nevoie de grup oI NEGATIV,eu am acest grup si ma duceam cu mare placere sa donez,l-am sunat inainte pe parvu,sa-l intreb daca e k
pt ca noi am avut incompatib de grup si rh si am facut izoimunizarea,si mi-a zis ca-i ok ,asa ca ma sunat pe tatic dra din fericire nu mai este nevoie bb este ok,sa-i de-a d-zeu multa sanatate

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna ziua,
Astazi papam si noi piersica. Sper sa-i placa si sa o manance. S-a cam trezit mofturos. Cred ca ne paste un dintisor ca si azi noapte s-a trezit tipand.
Pupici

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Cristinan , tot nu reusesc sa vad filmuletle.Dupa ce apas butonul pause, nu se misca nici un cursor la dreapta.Pause devine Play si atat, cand apas pe el se intoarece la Pause.De fapt, problema asta am avut-o de mai demult, cand am vrut sa mai vad un filmulet.

Dienutza, te invidiez cu marul copt si branzica, la noi n-a reusit azi.Cand ma bucur ca a mancat(rar), cand sunt f dezamagita de contrariu(des).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

Madauam vzt shi noi filmuletele dar n-am apucat sa comentam din motive de pitic crizat....Incearca cu Echinaceea, se gaseste la plafar este pt tonifiere, intarirea sist imunitar, e buna si la copii, mai are o gramada de alte beneficii care nu-mi vin aku' in minte
In alta ordine de idei, sa va zic ce mare gherla alimentara am luat: borcanel cu peste...brrrrare un gust de nisip oribil (de la hipp). Piticu' meu, infometat, lua cate o gurita si se uita la mine cu un repros...l-am dres cu iaurt dar tot nasol este.
Saracie mare la Cora: nici un fel de lapte NAN (numa' HA si junior..)si au scumpit rau borcanasele..

pupici
Adina si bb Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am revenit, cam vanticel pe afara, fimea doarme in carutz iar eu pap cirese si bantui pe aici.
I-am luat Mirunei un borcanas de spanac cu cartofi, tar sunt curioasa daca-l papa. Ii pun si carnitza in el, vedem ce-o iesi.
Noki eu sunt posesoarea burtii miscatoare, iar Miruna e protagonista nu Madutza. Dar te iert ca suntem pe acolo, tot Madalina ne cheama
La Kidex as vrea si eu sa merg, dar nu stiu daca om face rost de finante pana atunci ca ne-am cam ruinat si cu carutza cea noua si cu steriletul meu
Gata, v-am stresat destul pe ziua de azi, intru mai pe seara

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

ba, ce ma enerveaza fi-miu. doarme 5 minute, exact cat sa atipesc si eu si p-orma incepe sa racneasca. vrea companie, dom'le. hai ca n-are decat sa tipe acolo pana adoarme, ca nu se poate asa ceva, este cireasa de pe tortul rasfatului.

addya, pune si tu niste poze ca razvanelul tau pletos, ca i-am povestit lui dan ca e un bebe cu mult par si gene luuungi de tot, si vreau sa i-l si arat ... :)

madau, ti-ai pus sterilet d-ala bengos de zici ca te-a ruinat ?

Mergi la inceput