Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Bantui si eu pe aici, ca am timp:bb al meu a dormit de la 12 la 1 , a stat treaza fix 10 min si doarme de o ora, asa ca eu somez.

Vreau sa vad si eu un bb pletos cu gene luuungi!Voiam si noi gene lungi, da' nu cred ca am mostenit ochii lui tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by pisi-si-boscu

Apropo de incaltari Noki, no offence, dar mie mi se par cam scumpi pantofeii... Ok, stiu ca e prima pereche, dar dupa cum schimbam numarul la picior din 6 in 6 luni... Dar altceva am vrut sa zic: am fost azi prin Flora si am vazut acolo niste sandalutze care m-a dus cu gandul la voi: talpa semirigida, bretelutze si interior de piele naturala, taloneta, inalte, pe glezna, exact bune pe "premers". Si nu erau decat 200-220 de mii, albastre si rosii, frumoase, imi venea sa imi cumpar una numai asa, sa o agat la oglinda de la masina. Pacat ca se vindeau cate doua !

Va pup ca am scris destul ( broscoshenia mea doarme ) dar ma astepata niste ficatzei brazilieni (!!!) de pui sa ii pregatesc...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Pai, nu zisei si eu cu o pagina-doua inainte??? Anyways, am cumparat si noi o pereche de sandalute din piele si cu talpa semi-rigida din carrofour ieri, era oferta la 220.000. Super!!! Dragute foc. Stateam si ma uitam la ele aseara si nu-mi venea sa cred ca a aparut si asa ceva in casa. Am avut cam acelasi sentiment pe care l-am avut cand am intins prima oara rufe de bebe pe sfoara... E minunat!!!

Noki, Sara ta este o fortoasa, cum sta ea asa. Cred ca la mers de-a busilea deja poate concura cu succes. In felul ei, asa. E mortala mai ales cand ridica si o mana spre tine!

Dienutza, unde v-ati dus la strand?

Alinush, pe unde umbli, sa-mi povestesti ce faci cu premergatorul? Eu am amenajat camera copilului in week-end, acum vom avea putin mai mult spatiu de joaca, pe jos, pe saltea si in premergator. Sa vedem daca se va catara, cobori si alte giumbuslucuri supravegheate mai mult sau mai putin.

Roxi, eu am citit sambata cartea aia cu alimentatia, am bagat la cap, de acum pun in practica!

Silvia, Bogdanel nu are probleme cu lingurita, dimpotriva. A acceptat-o instantaneu! Are problema cu legumele (si putin cu fructele) cam de doua saptamani. El nu vrea biberon deloc. Eu nu stiu ce sa fac sa-i bag o masa care sa nu fie f dulce, ca laptele meu e super dulce, iar fructele nu mai zic! Asa ca treaba cu marul copt va merge ca alternativa la sucul proaspat de fructe, asa, ca variatie.

Nu mai stiu cine s-a suparat ca nu s-a vizionat filmuletul, insa vreau sa-i zic ca nu plicitiseste pe nimeni... Puneti dragelor filmulete, poze si intrebari, ca cineva tot le vede... mai devreme, sau mai tarziu!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mada- scuze, am omis un U si te-am alintat: de fapt trebuia sa sune cam asa: MADAUTZA. dar am uitat, recunosc, ca mai e o Madalina cu madutza. Scuuuuze, inca o data, dar sa stii ca la TINE ma refeream. Pai ce alta Mirunica zbenguita mai e pe icisilea?

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by mara95

Bantui si eu pe aici, ca am timp:bb al meu a dormit de la 12 la 1 , a stat treaza fix 10 min si doarme de o ora, asa ca eu somez.

Vreau sa vad si eu un bb pletos cu gene luuungi!Voiam si noi gene lungi, da' nu cred ca am mostenit ochii lui tati!

Unul chelios, cu gene lungi, dese si intoarse, merge?

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai, Taniutz& Deliutz- ma apuca geloziaaaaaaaaaaaaaaaa! Pai gratare, mai dragelor???? Bravo voua, sa va fie de bine!!! Despre copchii, ce sa mai zic? Doar sunt printre preferatii mei! Suuuper, nota 10! Ati fost si la baby expo, nu?

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by addya

Incearca cu Echinaceea, se gaseste la plafar este pt tonifiere, intarirea sist imunitar, e buna si la copii, mai are o gramada de alte beneficii care nu-mi vin aku' in minte

Saluti !
Mai , am auzit si eu de echinaceea asta, dar si de bune si de rele. Si exact ca si tine, nu am retinut mare lucru decat ca e o controversa cu ea, probabil ca si cu galbenelele. ca sunt cate unii ( ca soacra-mea ) care pun galbenele si pe rana, si pe ochi si pe paine, iar altii ( ca o colega de-a maica-mii care sustine ca a facut ceva gen cancer de peile de la galbenelele astea...

Sunt foarte suparata, de unde mi se parea ca Boscu' si-a revenit, azi noapte nu a dormit mai deloc, numai gemete si zvarcoleli, iar il doare o ureche, de dimineata era umflatzica... am terminat ieri antibioticul si in loc sa ma duc sa iau altul ( ca doar se da in repriza de 7 zile ) am zis ca e ok si ca ajunge...

Mi-e foarte somn, noroc ca sunt extrem de ocupata, altfel eram si eu, vorba carcotasilor, cu urma tastaturii pe obraz...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Gandacel, mii de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

am pus poze cu BB pletos...cam la gramada k ma grabesc rau
sunt in contul comun, album Razvan

Adina si BB Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor, in legatura cu anuntul cu bebe bolnav, am sunat eu acum ca gasisem pe cineva cu grupa potrivita de sange si RH negativ dar am primit o veste buna de la familia copilasului: s-a rezolvat problema cu transfuzia si bebe e mai bine. Sa speram ca nu va ma fii nevoie.

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

hehehe am gasit cum dau link direct:
Poze Razvan

Adina si BB Razvan

Mergi la inceput