Ce parere aveti de produsele Yves Rocher?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

Pentru fetele din Bucuresti - stiu ca la Mall Vitan este un magazin Yves Rocher, chiar linga Gima. Nu am intrat vreodata in el, dar mi se termina curind o crema si parca m-ati tentat sa incerc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

quote:
Originally posted by lorena_andreianu

Eu sunt f incantata. Si de produse si de cadourile facute de ei. Crema care mi s-a parut cea mai eficienta la ei este www.yves-rocher.fr/shop_app/app_FR/jms.jsp?_JMS_FLOW_ID_=4&_JMS_FLOW_NAME_=Main_JFLNUM_1&nav=product&familyNodeId=1&subFamId=0&lineNodeId=0&articleNo=22912&page=product" target="_blank">aceasta. V-o recomand cu caldura daca aveti probleme cu pori dilatati. Efect garantat intr-o luna!

Pupici la toate.

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

care e crema pentru pori dilatati? ca am incercat sa accesez link-ul,si este oferta actuala ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Mie una nu mi se par teribile produsele lor, aici in Franta cel putin nu e lumea asa de innebunita dupa ele.

Calitatea la multe produse nu e chiar stralucita: de ex, parfumurile miros super (mie imi plac mult Pur Désir de Lilas, Iris noir, Yria, si esentele vegetale: ceai verde), dar nu tin nici 1 ora. La inceput miros tare si f bine, dar dispare rapid. Gelurile de dus, ok, miros bine. Cremele si machiajul de fata, prefer alte game, pt ca YR nu mi se par f bune.

Ce-mi place la ei sunt cadourile, aproape saptamanal, de tot felul; produse de-ale lor, si nu numai: lumanari, colier, bratari, ochelari de soare, portofel, fular, poseta, etc. Asta (fidelizarea clientelei) in Romania nu prea exista. Au de invatat firmele de acasa mult in domeniul asta.

Cristina P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

quote:
Originally posted by amoodia

quote:
Originally posted by lorena_andreianu

Eu sunt f incantata. Si de produse si de cadourile facute de ei. Crema care mi s-a parut cea mai eficienta la ei este www.yves-rocher.fr/shop_app/app_FR/jms.jsp?_JMS_FLOW_ID_=4&_JMS_FLOW_NAME_=Main_JFLNUM_1&nav=product&familyNodeId=1&subFamId=0&lineNodeId=0&articleNo=22912&page=product" target="_blank">aceasta. V-o recomand cu caldura daca aveti probleme cu pori dilatati. Efect garantat intr-o luna!

Pupici la toate.

care e crema pentru pori dilatati? ca am incercat sa accesez link-ul,si este oferta actuala ...

Oare www.yves-rocher.fr/control/product/~category_id=1000/~product_id=37403/~hbxSrc=_Push_Podium" target="_blank">asta o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Tierry, eu n-am vazut in catalogul lor romanesc crema de care spui tu...
Mi-am cumparat in vara Bio Specifique regulation soin hydra-mat, credeam ca imi va mai remedia vesnicele probleme cu tenul meu ultra-enervant: mixt uleios si uscat pe laterale. N-am avut noroc, desi crema are o textura foarte fluida si intra repede in piele, matifierea de care vorbeau ei nu s-a produs, din contra, asta vara nici nu o puteam folosi ca baza de machiaj, ca imi lucea fata dupa 1/2 ora. Acum, iarna, am reinceput sa o folosesc, dar ma lovesc de aceeasi problema, mi se unge fata dupa o ora de la aplicare. In zilele in care nu o aplic, nu imi luceste asa tare fata (asta acum, iarna, ca vara e dezastru...)
Cred ca nu am eu tenul potrivit pentru crema asta. La fel, crema primita cadou la ultima comanda (Serum vegetale intervention corrective de nuit)nu mi se potriveste , imi apar cosuri de la ea . In schimb, am tolerat bine demachiantul lor pentru ochi sensibili si rimelul Luminelle. Gelurile de dus imi plac, dar apele de toaleta nu persista pe pielea mea, asa ca am renuntat sa le mai folosesc, merg pe game la care am si dus-gel, si parfum (acum, Amor-amor de Cacharel).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Eu sunt foarte multumita de produsele YR.Am comandat crema pentru primele riduri si am folosit-o in fiecare zi si chiar si-a facut efectul.Dar trebuie folosita zilnic.Gelurile de dus sunt super,cel pentru copii este foarte bun.Imi plac toate produsele care le-am comandat si cele primite cadou.

Suna putin ca o reclama dar sincer nu este,chiar sunt multumita.

cristetil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

superchimicale la greu

nici nu ma incata ca miros bine, atunci parfumul pentru ce ar mai fi as prefera sa nu miroase si sa fie mai naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Nici mie nu-mi plac aceste produse, plus ca am vazut ca aici sunt mereu reduceri la ele dar totusi magazinele sunt mereu goale(cel putin cel din centrul comercial de langa mine e mereu gol).

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput