Ce parere aveti de produsele Yves Rocher?
Raspunsuri - Pagina 3
pisik 4ever spune:
le-am incercat in franta si am fost multumita. gel de dus, rimel, eye liner, creion ptr sprancene. cremele nu le-am incercat.
... si
puiuta 08.05.05
Mona_B spune:
Mie una mi se par de slaba calitate. Nu stiu de cremele de tratament, dar produsele de machiaj sunt aiurea.
Doua exceptii din gama asta de produse: masca de fata peel-off cu ananas (cica?)
si un parfum care din pacate nu cred ca se mai face, Nuit d'Orchidees, l-am primit cu ocazia unui sejour in Franta, acum vreo 14 ani...minunat.
Fetele din Franta, stiti ceva despre el?
andanii spune:
quote:
Originally posted by lorena_andreianu
Eu sunt f incantata.Si de produse si de cadourile facute de ei.
Crema care mi s-a parut cea mai eficienta la ei este www.yves-rocher.fr/shop_app/app_FR/jms.jsp?_JMS_FLOW_ID_=4&_JMS_FLOW_NAME_=Main_JFLNUM_1&nav=product&familyNodeId=1&subFamId=0&lineNodeId=0&articleNo=22912&page=product" target="_blank">aceasta. V-o recomand cu caldura daca aveti probleme cu pori dilatati. Efect garantat intr-o luna!
Pupici la toate.
Mamisi Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
tocmai am primit si eu crema aceasta de care spuneai tu prin posta comandata , de azi am inceput sa o folosesc , insa pe ea scrie ca este o crema de zi .... oare sa ma dau si seara tot cu ea desi nu e de noapte
tu dupa cat timp ai simtit o modificare a tenului? ai ten gras ? lucea? pori dilatati?
multumesc de raspuns
ANDANII

Ramona J spune:
Eu sint off-topic. Simina, eu am avut cristal din ala si l-am aruncat ca miroseam a transpiratie. M-am intors la Mitchell, desi e cu aluminiu.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
brianna spune:
Andanii, de cat timp ai facut comanda? Eu am trimis comanda acum 3 saptamani....si nimic... Stie cineva in cat timp este onorata comanda? Abia astept sa incerc si eu crema si mastile de fata...gelurile de dus le-am folosit - sunt superbe, iar parfumurile, desi miros fain - dupa cum am mai citit aici - miros vroe 2 ore si gata.
andanii spune:
brianna mie mi-au venit produsele in 2-3 saptamani, nu stiu exact dar foarte repede mi s-a parut.
pe langa cele trei produse comandate de mine am mai primit si cadourile promise de ei respectiv ceasul si inelul, nu sunt cine stie ce, si o crema de corp tot cadou , asta mi-o place mult.
Mentionez ca am facut comanda telefonic, daca ai trimis prin posta poate sa dureze ceva mai mult , se mai pierd cateva zile pana ajunge comanda la ei.
La telefon era o tanti tare draguta , mi-a spus ca in maxim o luna deci cam 4 saptamani maxim voi primi pachetul.
Banii i-am dat la posta cand am ridicat coletul.

ANDANII 

carolada spune:
andaniiam si eu crema din aia pt.pori ,poti s o folosesti linistita si noaptea.
www.camping-kasern-salzburg.com
alina1969 spune:
buna tuturor,
este cineva aici cu numele Olimpia Pandele?
catologul-cadoul ei a ajuns la mine. Avem aceeasi adresa ? Nu stiu cine a facut greseala ( firma CUriero sau firma la care comandati voi produsele). Imi poate scrie la adresa alinapopa1969@yahoo.com.
O zi buna tuturor.

Si de produse si de cadourile facute de ei.
si