Ce parere aveti de produsele Yves Rocher?
Raspunsuri - Pagina 2
iren spune:
Siminaf, io mi-am luat un cristal deodorant, adeka nu pute nika, da nu opreshte transpiratzia, shi e super ok. E un cristal pur shi simplu- e sarat
- shi ma dau cu el umezit.
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by iren
Siminaf, io mi-am luat un cristal deodorant, adeka nu pute nika, da nu opreshte transpiratzia, shi e super ok. E un cristal pur shi simplu- e sarat- shi ma dau cu el umezit.
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
D-ala vreau si eeeeeeeuuuuu! Pliiiiiz, cum se numeste, de la ce firma? Am mai citit undeva pe forum, apoi nu am mai gasit sobektul. Probabil ca am uitat unde era...
Pliz, pliz, pliz!!!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
Avalon spune:
Imi dau cu parerea despre parfumuri... aromele sunt imbietoare, dar nu persista... am 2 si nici unul nu se mai simte dupa cateva ore... 
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Inex spune:
Eu am gasit la Nivea un stick fara aluminiu,e din gama nou aparuta(sau aceeasi dar cu un nou design).Doar cel pe care scrie cu albastru "fresh" e fara aluminiu.
cait spune:
Cristalul antiperspirant se gaseste de obicei in farmacii sau in parafarmacii cum se numesc aici.
Revenind la Yves Rocher mie imi plac doar rujurile si gelurile de dus , in rest cremele de fata nu sunt prea bune.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Adrianai spune:
quote:
Originally posted by anelize
Yves rocher e in romania de cel putin 6 ani. Sunt ok unele produse,ca de exemplu gelurile de dus...yamy.De asemenea crema antiperspiranta miroase divin si e foarte buna.Crema de dupa plaja e ok.
Am mai incercat si un contur de ochi recomandat,dar nu mi-a placut deloc.
Sunt intradevar magazine YR in Romania. Dar mai nou se vand si prin corespondenta. Produsele sunt aduse direct din Franta in aprox 4 saptamani. Se comanda la un numar de telefon.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
Adrianai spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Initial creeata de Adrianai
Ati folosit aceste produse? Ce parere aveti despre ele?
Am vazut ca au aparut in Romania si produsele sunt aduse direct din franta. Livrare se face prin posta.
Se pot comanda on-line? De unde?
mamica debaietel 2,5 ani si de
fetita 8,5 luni
Poze Mara si Matei
Momentan nu se comanda on line ci doar la un numar de telefon. Ti/l pot da daca vrei.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
iren spune:
quote:
Originally posted by Siminafquote:
Originally posted by iren
Siminaf, io mi-am luat un cristal deodorant, adeka nu pute nika, da nu opreshte transpiratzia, shi e super ok. E un cristal pur shi simplu- e sarat- shi ma dau cu el umezit.
D-ala vreau si eeeeeeeuuuuu! Pliiiiiz, cum se numeste, de la ce firma? Am mai citit undeva pe forum, apoi nu am mai gasit sobektul. Probabil ca am uitat unde era...
Pliz, pliz, pliz!!!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
Uite-aci, ii zice www.schmalfuss.de/katalog/deomant.html" target="_blank">Deomant la al meu- e primul de sus- e tare bun, io l-am luat de la drogherie.
lorena_andreianu spune:
Eu sunt f incantata.
Si de produse si de cadourile facute de ei.
Crema care mi s-a parut cea mai eficienta la ei este www.yves-rocher.fr/shop_app/app_FR/jms.jsp?_JMS_FLOW_ID_=4&_JMS_FLOW_NAME_=Main_JFLNUM_1&nav=product&familyNodeId=1&subFamId=0&lineNodeId=0&articleNo=22912&page=product" target="_blank">aceasta. V-o recomand cu caldura daca aveti probleme cu pori dilatati. Efect garantat intr-o luna!
Pupici la toate.
Mami
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
karmyna spune:
buna fetelor!!!
Eu folosesc produsele Yves Rocher de vro 2 ani shi sunt foarte multumita de ele...Mai ales gelurile de dus mmmmm le-as manca asa de bine miros..:)))
Cateodata mai primesc shi cate un cadou care este folositor (cana pt ceai,,cercei,,ceas etc)
sunt bune
o zi buna..
http://photos.yahoo.com/crista_222000

baietel 2,5 ani si de