Ce parere aveti de produsele Yves Rocher?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Siminaf, io mi-am luat un cristal deodorant, adeka nu pute nika, da nu opreshte transpiratzia, shi e super ok. E un cristal pur shi simplu- e sarat - shi ma dau cu el umezit.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by iren

Siminaf, io mi-am luat un cristal deodorant, adeka nu pute nika, da nu opreshte transpiratzia, shi e super ok. E un cristal pur shi simplu- e sarat - shi ma dau cu el umezit.

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

D-ala vreau si eeeeeeeuuuuu! Pliiiiiz, cum se numeste, de la ce firma? Am mai citit undeva pe forum, apoi nu am mai gasit sobektul. Probabil ca am uitat unde era...

Pliz, pliz, pliz!!!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Imi dau cu parerea despre parfumuri... aromele sunt imbietoare, dar nu persista... am 2 si nici unul nu se mai simte dupa cateva ore...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Eu am gasit la Nivea un stick fara aluminiu,e din gama nou aparuta(sau aceeasi dar cu un nou design).Doar cel pe care scrie cu albastru "fresh" e fara aluminiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Cristalul antiperspirant se gaseste de obicei in farmacii sau in parafarmacii cum se numesc aici.
Revenind la Yves Rocher mie imi plac doar rujurile si gelurile de dus , in rest cremele de fata nu sunt prea bune.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

quote:
Originally posted by anelize

Yves rocher e in romania de cel putin 6 ani. Sunt ok unele produse,ca de exemplu gelurile de dus...yamy.De asemenea crema antiperspiranta miroase divin si e foarte buna.Crema de dupa plaja e ok.
Am mai incercat si un contur de ochi recomandat,dar nu mi-a placut deloc.

Sunt intradevar magazine YR in Romania. Dar mai nou se vand si prin corespondenta. Produsele sunt aduse direct din Franta in aprox 4 saptamani. Se comanda la un numar de telefon.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Initial creeata de Adrianai

Ati folosit aceste produse? Ce parere aveti despre ele?
Am vazut ca au aparut in Romania si produsele sunt aduse direct din franta. Livrare se face prin posta.

Se pot comanda on-line? De unde?

mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 8,5 luni
Poze Mara si Matei

Momentan nu se comanda on line ci doar la un numar de telefon. Ti/l pot da daca vrei.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

quote:
Originally posted by iren

D-ala vreau si eeeeeeeuuuuu! Pliiiiiz, cum se numeste, de la ce firma? Am mai citit undeva pe forum, apoi nu am mai gasit sobektul. Probabil ca am uitat unde era...

Pliz, pliz, pliz!!!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Uite-aci, ii zice www.schmalfuss.de/katalog/deomant.html" target="_blank">Deomant la al meu- e primul de sus- e tare bun, io l-am luat de la drogherie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Eu sunt f incantata. Si de produse si de cadourile facute de ei. Crema care mi s-a parut cea mai eficienta la ei este www.yves-rocher.fr/shop_app/app_FR/jms.jsp?_JMS_FLOW_ID_=4&_JMS_FLOW_NAME_=Main_JFLNUM_1&nav=product&familyNodeId=1&subFamId=0&lineNodeId=0&articleNo=22912&page=product" target="_blank">aceasta. V-o recomand cu caldura daca aveti probleme cu pori dilatati. Efect garantat intr-o luna!

Pupici la toate.

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

buna fetelor!!!

Eu folosesc produsele Yves Rocher de vro 2 ani shi sunt foarte multumita de ele...Mai ales gelurile de dus mmmmm le-as manca asa de bine miros..:)))

Cateodata mai primesc shi cate un cadou care este folositor (cana pt ceai,,cercei,,ceas etc)

sunt bune

o zi buna..

http://photos.yahoo.com/crista_222000

Mergi la inceput