Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
ingeras26a spune:
Buna!
Un calduros La Multi Ani pentru Flavia Maria!!! Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un bb sanatos!
Am pus si eu poza cu burtik de 10 saptamani :) Dandusa, esti fericita ca ai luat numai un kg, eu am luat 4 deja, am plecat de la 52 si acum am 56...
Fetelor, mai este cineva la Moisa?
Voi v-ati hotarat cum nasteti, daca totul decurge bine?
Pupicei multi, Ingeras
10+
RUXMAX spune:
OF, mie nu numai ca nu-mi creste burtika dar am si dat jos 3 zile, ce-i drept eram cam supraponderala, adica la 1,58 avem 65 de kile, dar chiar asa...?
Ruxmax 11+
cristina1974 spune:
Ruxmax,stai linistita! Nici la mine nu se vedea nimic cand aveam 11 saptamani ,cum ai tu. cand incepe sa creasca ,ai sa te minunezi de la o zi la alta. Important e ca bebelui si tie sa va fie bine.Ai sa ai timp berechet sa iti desfati ochii cu burtica, ai sa vezi.
14+
cristina
piscotica spune:
buna burticute LA MULTI ANI,pentru
de Flavia Maria,tot binele din lume pentru voi.
piscotica
16+ pupici
lehnic
Mirona spune:
pentru
de flavia maria! Sa-ti traiasca bebelu si ne e dor de tine. Ce mai zici?
fatima bravo mama ... bine ca esti bine ... imi faceam putin probleme cu radiografia aia .. ma bucur sincer.
si ma mai bucur si pentru reusita ta cu pozele ... le-am admirat inca de aseara.
piscotica pe prima pagina, sub listutza exista un link Poze cu noi. Apesi pe el. Acolo cauti sus Sign In. Apesi acolo si te duce intr-o fereastra unde tre sa completezi user de yahoo si parola (le-ai primit pe PM). Apoi cauti albumul cu numele tau piscotica - si dai clik pe el. Apoi add photos si poti baga 10 poze. Apoi vezi albumul ... si mai poti baga 10. Etc. Le poti redenumi, le poti muta ordinea, le poti roti, sau le poti sterge. Bafta.
roana OK. Am sa incep sa pun cutiutele pe mailul comun.
Le pun ca mp3-uri. Sper ca e ok.
Irinabr eu am facut o scrisorica pentru firma, una pentru fortele de munca. La ambele am atasat certificatul medical ce l-am primit de la med. ginecolog.
Scria cam asa: subsemnata, eventual un CNP, angajata a firmei dvs, eventual de cand, aduc la cunostiinta prin prezenta ca sunt insarcinata, eventual in cate saptamani. GATA.
Certificatul medical spune mai multe ... dar tre sa fie si pe foaie ceva.
dolores cat de tarziu te intorci maine de la dr. sa stim sa nu intram in panica.
Bafta maine sa-ti vezi minunea din burtik si sa fie totul absolut OK.
Ai foarte mare dreptate. Calculand in saptamani ... nu te incurci si e totul OK.
madaluta iaca in acest mesaj am dat din nou explicatiile cu pozele ... si le voi mai da de fiecare data cand ve-ti avea vre-una nevoie.
Cu saptamanile intr-adevar asa e.
5 saptamani = 1 luna
10 sapt = 2 luni
15 sapt = 3 luni
20 sapt = 4 luni
25 sapt = 5 luni
si acum:
29 sapt. = 6 luni
33 sapt. = 7 luni
37 sapt. = 8 luni
41 sapt. = 9 luni
de aceea si nasti inainte de DPN-ul pus. Mie asa mi s-a explicat.
Raluca_u nu te grabi, stiu cat esti de ocupata. Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda. 
ingerasa nu vazusi mama ce discutam aici de 3 pagini? si degeaba vreau io cezariana ... daca nu vrea dr. sa-mi faca.
Deci tre sa ma obisnuiesc cu gandul.
Fetelor - azi am primit o veste mare.
Seful din Germania a decretat ca de acum inainte voi munci doar 8 ore pe zi si numai de dimineata. Iar seful de aici mi-a adus azi la cunostiinta. YUPIIII!
Noi lucram o sapt. de la 8 la 17 si alta de la 10 la 19. Plus cand era ceva important pe rol ... non stop ca migurile, fara a primi ceva bani suplimentar, sau zile libere ... deci practic pe acelasi salar.
Ei .. .de acum inainte eu nu voi mai participa la asemenea proiecte.
YUPIII!!!!
fug inapoi la lucru - acum sunt in pauza de masa ... si va mai scriu dupa 5.
Va pup tot
-ul de
-dutze
Miro
16+am o nepotica talentata
Lavinia_P spune:
off.. computerul asta.. buna ziua la toata lumea inca o data.
Eu ca absolventa de psihologie, si cu cursuri de psihanaliza la activ mai pun un plus la nasterea naturala.Urmasii lui Freud spun ca ,in cazul anesteziilor la nastere, inconstientul inregistreaza acolo informatia ca de durere poti scapa cu ajutorul unei substante, si deci, mai tarziu (tot inconstient ) dezvolti anumite dependente pt a evita durerea si stresul:vezi nevoia de a fuma, de manca , de a bea, etc.
Nu sunt adepta psihanalizei desi are ideile ei geniale, dar uneori exagereaza.
Optez pt naturala ,pentru ca taierea burticii in mod gratuit nu mi se pare o alternativa inteleapta.Deocamdata sunt foarte curajoasa si imi tot spun ca oricum ,oricat va durea si va dura , pana la urma va trece si va disparea ca prin vis.Am o prietena care desi a stat in travaliu vreo 16 ore a spus ca a uitat tot in momentul in care si-a tinut fetita in brate.Ocitocina(oxitocina) -hormonul care declanseaza si mentine contractiile -e implicata si in fenomenele de uitare, probabil de aceea mamele uita durerea nasterii.
V-am mai incurajat?![]()
O saptamana frumoasa la toate burticile.
dolores spune:
eu sunt la d-na dr.Moisa.
quote:
Originally posted by ingeras26a
Buna!
Un calduros La Multi Ani pentru Flavia Maria!!! Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un bb sanatos!
Am pus si eu poza cu burtik de 10 saptamani :) Dandusa, esti fericita ca ai luat numai un kg, eu am luat 4 deja, am plecat de la 52 si acum am 56...
Fetelor, mai este cineva la Moisa?
Voi v-ati hotarat cum nasteti, daca totul decurge bine?
Pupicei multi, Ingeras10+
dolores
13+
dolores spune:
Miro..maine am programare la 11.30 ....nu stiu cat va dura, dar cu siguranta daca nu ma mai opresc pe undeva (daca e vremea buna) intru pe forum si va scriu...oricum nu intrati in panica indiferent de vesti...pana seara le aflati....cat or fi ele de rele. ce pesimista ma devenit....ma tot gandesc ca fiecare...sa fie bine bebele...sa se dezvolte...si cate si mai cate.
v-am pupat
la ora 15 am fugit spre casa...m-am invoit la sefu` ![]()
dolores
13+