Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Am uitat sa va intreb ceva, gagici...Mi-a prescris si mie medicul Utrogestan 2 cps/zi. Stie cineva daca se dau gratuit sau compensat macar??? Dar No-spa??? Ca sa stiu daca are sens sa mai fac un drum luni pana la medicul de familie sa mi le prescrie compensate....Mersi anticipat

Acum fug sa ma uit si eu prin albume sa vad burtici noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

mamici de octombrie-noiembrie,
Sunt si eu o mamica de septembrie-octombrie, mai precis de octombrie si mai precis de sfarsitul lui octombrie (DPN 26-28 oct.), asa ca nu trece o zi sau o pagina pe care voi sa o scrieti si pe care eu sa nu o citesc, eu fiind mult mai apropiata de voi ca varsta a sarcinii.

Noi tocmai am facut triplu test, este OK, iar la ultimul eco dr. a apreciat cu o aproximatie de 90% ca este fetita; dar sa vedem daca se confirma cand mergem la eco morfologica la 20 de saptamani. Iar de vreo cateva zile, parca am inceput sa simt si ceva "bolboroseli" in partea de jos a burticii...

Va pup pe toate si astept cu nerabdare sa ne tinem toate in brate catre sfarsitul anului!!!

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

asiza, eu utrogestanul l-am luat gratis, inca de la inceputul anului, dar sa ai grija sa mergi la farmacie cu reteta de la medicul de familie la inceputul lunii daca vrei sa le primesti astfel.
Pup !!!

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

buna ziua burticute.
dar ce mari v-ati facut!!!!

atentie la Materna : nu stiu daca or fi mai multe tipuri, eu am luat o singura pastila pe zi si nu va pot povesti ce rau e de la ea...am inteles ca e fff concentrata si e dificil de suportat ...eu dupa 2-3 am oprit ca avem greturi teribile si o stare de rau .

am mai incercat acum de curand intr-o zi si tot asa rau mi-a fost, asa ca am abandonat.

si mie mi-a cam crescut burtica in ultimele zile, mai mlut decat pana acum...gata, incepe spectacolul ????

un week-end placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

multumesc pt.urari.
la prima sarcina am facut cezariana asa ca si acum se va intampla la fel.lucrul asta nu ma sperie deoarece totul a fost mai mult decat ok.m-am miscat de a doua zi,am urcat chiar si doua etaje,n-am avut dureri,iar cicatricea abia se mai vede.
acum pot sa spun ca mi-a fost mai rau decat data trecuta,dar a durat mai putin(4sapt,nu8sapt)
ce-mi doresc?la prima nastere am fost amandoi siguri:fata.acum ne este
indiferent,doar sanatos sa fie.insa uneori am auzit niste comentarii aberante(de jenul"l-as ca de data asta e baiat" sau "nu-i nimic ca ti-e mai rau,sigur e baiat") incat uneori inclimam balanta tot spre fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carliema spune:

dandusa
rochia va fi gata dupa 15 iunie cand merg la ultima proba fiindca are corset si inca nu stim cum va fi cu burtica mea.e facuta la comanda aici in cluj, pregatirile sunt gata , pe 8 iunie avem starea civila. felicitari pentru vestile bune pe care ni le-ai impartasit si de acuma bebele creste pe zi ce trece pana o sa il poti tine in brate.practic e complet format. noi mergem pe 5 uinie la al doilea ecograf si luni la setul 2 de analize.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotica spune:

buna gravidutelor,ma primiti si pe mine in randul vostru?sunt si eu o graviduta de noiembrie si nu de mult am aflat si eu de DC,marturisesc ca imi place f mult. piscoticapupici la burtici

lehnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

BUNA fetelor.
CRISTINA,eu vorbeam de vergeturi si tot eu ziceam ca scapam de ele ,dar cu sensul ala...(glumeam)...,nu vorbeam serios .Sincer la citi bebei bolnaviori si la cite mamici cu probleme am vazut prin jurul meu...,prefer sa ramin cu vergeturi si sa fim sanatosi decit sa-mi fac probleme.Eu stiu ca, daca esti predispusa sa faci asa ceva nu poti scapa cu nici o crema sau hidratindu-te si sincer eu nu am nici o vergetura pina la virsta asta, asa...ca de acum incolo citeva imi pot permite.Sanatate multa si cit mai putine vergeturi.
KTRINEL,sa stii ca eu aveam nevoie de un raspuns asemanator cu cel e care ni l-ai dat tu.Analizele mele au iesit super,calciu la limita si doar pentru asta mi-a dat MATERNA ,sincer chiar nu stiam ce sa fac.Eu maninc absolut orice si foarte sanatos,asa m-am invatat din totdeauna si tare bine mi-a fost asa ca deacum am sa maninc si mai sanatos mai ales ca trecem prin vara din plin si putem savura toate cele.
CARLIEMA,stau si mi-aduc aminte ce simteam si eu acum un an pe vremea asta ,noi ne-am casatorit pe 10 iul 2005, ziua noastra...,cea pe care o sarbatoream noi ,de cind ne-am cunoscut si ziuanuntii a fost cea mai frumoasa zi din viata noastra de pina acum.Stiu ce simti si sper ca totul sa decurga asa cum iti doresti ,sa nu te supere nimeni si sa te simti cea mai frumoasa mireasa .Deabia astept sa vad pozele.Sa nu-l stringi pe bebe prea tare cu corsetul.

Va pupacesc tare.

dandusa 17+

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/976bscd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

PISCOTICA,bine ai venit in club .Sper sa-ti placa la noi si sa ne invatam reciproc cite ceva.
Cit de mari sinteti?
Cum va simtiti?

dandusa 17+

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/976bscd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

fetelor, eu nu-s inca oficiala pe lista voastra (Miro stie de ce!:)), insa de azidimineata o chestie ma preocupa, am visat azinoapte ca bebele meu se misca, m-am trezit cu ambele maini pe burtica, normal ca nu se misca nimeni....mi-e rusine sa va zic, eu mai am un puiut de 1 an si (acusica) 10 luni, insa am uitat cam cand e normal sa simt miscarile bebelului prima oara? As putea sa caut pe net, dar mai bine astept de la voi raspunsul. Daca bebele din burtica e ok, ar avea 8 saptamani, sunt 10 de la UM. Greturi nu pot spune ca am mari, s-au potolit asa deodata parca, pofta de mancare nu am defel, dar am mereu un imens gol in stomac, destul de neplacut, uneori noaptea senzatia e atat de acuta ca nu pot dormi, dorm rau, adorm greu, ziua nu pot adormi defel, asa ca-s extrem de obosita si slabita tot timpul. Trebuie sa ajung la analize totusi, dimineata nu ma indur sa ma dau jos din pat, mai ales ca stiu ca am nevoie de energie pt puiutul meu mai mare.
sanatate tuturor
Lia

Mergi la inceput