Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

v-am pus si eu colectia mea de burtici in albumul comun. Maine mai fac una la 16 s si o adaug si pe ea.

Clik pe din semnatura mea.

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Miro, super colectia de burtok, si tu si burtokul super ,super....si iti multumesc de sfaturi...banane cred ca mananc o data la 2 zile...la mine nu are efect ...adica sa ma constip sau faze de genul asta..ba mai mult de atat mi-e si frica sa mai mananc ceva ca tare imi e ca nu-mi prieste si iar stau cu "orele"

dolores 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

fetelor..eu ma pregatesc sa plec la un botez..maine am iar botez si saptamana viitoare o nunta. ce distractie pe capul meu. haha...normal ca nu o sa ma obosesc..si promit ca o sa am mare mare grija de bebitza.

va pup si week-end placut

dolores 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carliema spune:

unde e albumul comun sa ma uit si eu si sa pun si eu poze din data de 25 iunie cand am nunta?

12+

Mergi la inceput

unde e albumul comun sa ma uit si eu si sa pun si eu poze din data de 25 iunie cand am nunta?

12+

Mergi la inceput

anateo 2004
bine ai venit, am sa iti dau o veste buna am aflat ca a doua sarcina e mult mai usoara ca si prima ca se naste mult mai usor a doua oara si travaliul este mult mai scurt. felicitari oricum pentru prima fetita si al doilea sa fie baietel daca asa iti doresti(?) !

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

http://www.youtube.com/watch?v=s9mhTke7IEQ
Am ceva interesant pentru mamicile de gemeni.Imaginati-va cum ar fi daca chiar asa s-ar intimpla...!Sper sa va placa.
MIRONA,sa stii ca am incercat sa pun eu albumul dar....am ajuns la faza cu parola de la poze si apoi am ramas uitindu-ma la ele...,ele se uitau la mine... si tot asa.Ti-am trimis pozele pe mailul comun si te rog sa mi le pui tu si daca ai rabdare sa-mi explici ceva...apreciez!Sa stii ca am reusit sa intru si eu pe mailul comun...,ceva ,ceva tot am facut.
Va pup

dandusa 17+

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/976bscd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

CARLIEMA,pe prima pagina de la mamici de nov-dec sint datele noastre,ale gravidutelor.Jos...de toooot sint"poze cu noi".Acolo sint poze cu frumuseti rare de gravidute si de burticute.Ti-ai cumparat rochita?Dar restul?Cum merg pregatirile?Te pup

dandusa 17+

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/976bscd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bine v-am regasit, burticutze!

Vesti super bune: aseara am fost la eco...si ne-am vazut practic pentru prima data puiutul (ca la 6 sapt. nu s-a vazut mare lucru). E voinic/a nevoie mare, are o inimioara care bate repede, repede si misca continuu din manute. BB are 2,7 cm, sacul gestational 6 cm, insa medicul mi-a spus ca sunt abia in 9 sapt. si 6 zile (eu credeam ca am o sapt. mai mult, insa avand in vedere ca ciclul meu era cam neregulat si ovulatia se intampla la 3 si nu la 2 saptamani de la menstruatie, inclin sa cred ca are drepate). Mi-a mai zis si DPN 22 decembrie, moment in care l-am anuntat ca, daca are de gand sa mearga in concediu de Craciun, ma va lua obligatoriu cu el.

Tot ieri am fost la Baby Expo. Lucruri destul de dragute, insa nu inteleg de ce in Romania, cand vine vorba de gravidutze si bb-ei, piata e destul de saraca! Si, in plus, toate erau extrem de scumpe, mai ceva ca in magazinele din Cluj. Usor dezamagita de targ, insa concursurile pentru copii si bb-ei au fost tare dragutze.

Anateo2004 bine ai venit....sa-ti traiasca "terorista", iar piticul/a din burtica sa fie sanatos/a si tu sa ai o sarcina usoara.

Miruna25, ce mai e cu tine????

Va

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna, la toate fetele cu burtici de nota zece!Va cresc burticile, nu gluma!
Si a mea la fel, de parca as avea niste drojdie inauntru....La inceput nu se vedea deloc, iar acu', de la zi la zi se face mai mare si mai mare.Daca mai pap si niste fructe, ciresele, cum imi plac mie, va dati seama cum arat.Nu stiu cine zicea ca repara vergeturile dupa ce bebe se naste..... nu e chiar asa, odata aparute, acolo raman. Se mai estompeaza ele in timp,insa nu mai scapi de ele. Doar tratamentul cu laser, in mai multe sedinte, mai poate face ceva, sa le strearga, insa depinde, iar, de fiecare organism. Si nu stiu cat costa asta in alte parti, insa la Londra este foarte scump.Cel mai bine este sa folosim creme contra vergeturilor si sa bem multa ,multa apa. Asta ajuta enorm, si importiva celulitei.Si va zic din proprie experienta, ca nu am ramas cu nici un semn dupa prima nastere.
In alta ordine de idei, vreau sa urez " bun venit" Aneiteo !
Nu stiu ce sa zic, insa de ieri inclin sa cred ca bebele meu a inceput sa-mi arate cata gimnastica face in burtica. Ieri s-a intamplat de patru ori,in diverse parti. Eu stiu ca la al doilea copil, misca mai repede decat la primul, insa, totusi, nu e prea repede? Voi ce credeti?
Acum va pup pe toate si va urez sa aveti o zi cat se poate de buna.

14+

cristina

Mergi la inceput