Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Buna seara ,dragutelor.Doar ce am ajuns si eu acasica si ce bineeee este .Am mincat si binenteles am venit intr-un suflet sa va citesc.
MIRONA,esti o draguta ca-n totdeauna si am sa incerc sa activez PM asa cum m-ai invatat.Vezi ce constiincioasa sint?Am verificat lista cu fetela,gravidutele si datele lor si se pare ca sint a patra in ordinea in care vom naste.Curios este ca cele trei care ar trebui sa mi-o ia inainte sau sa nasca in acelasi timp cu mine...au disparut!Fetelor ,nu ma lasati pe mine sa fiu prima,unde sinteti?REALITATEA,LIA_C SI TESSY mi-e dor de voi!Incerc si eu...,poate tine!Sa stiti ca burtica mea se vede rauuu.Pe la trei luni toata lumea se mira de mine ca nu aveam burta deloc....,acum am inceput sa ma "vad" rauuuu si toti se mira ca nu am nici macar patru luni implinite.Eu am luat un kg doar,ciudat dar mie imi convine si...cind o-i incepe sa ma rotunjesc sa va feriti din calea mea.

Am sa va trimit poza de acum doua zile,sa vedeti ce mari sintem.
Acum ma duc sa ma lupt cu "yahoo photos",citeodata imi iese...!
Va pupic dulce

dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

marcelac: frumoase poze, mi-a placut in special cea din Africa cu bebe. Cum ai ajuns acolo? Pare ca ai un job f interesant!

Eu azi raportez a treia zi fara greturi. Din ziua cand am intrat in saptamana 16 au incetat sau cel putin asa pare. Sper sa nu mai revina. Nu am scapat insa de arsuri si senzatie de mancare in gat Voi aveti? Parca zice cineva ca are. Sunt la fel de inconfortabile ca si greturile. Macar dupa ce vomam ma simteam f bine dar senzatia asta ma sacaie toata ziua...
Cand vine perioada aia frumoasa de care tot pomenea unele mamici aici pe DC???
Weekend placut!

Moni15+

Mergi la inceput

Hai ca am reusit ,sper sa nufi facut ceva gresit pe acolo sa dispara.V-am trimis cele mai noi poze cu burtica mea cea mare.
Ia ziceti...,nu asa ca-i mare?Sau mi se pare.AAAA..si am activat si PM,CRED!
va pupacesc pe bebei.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/976bscd

dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

dadusa, frumoasa burtica. Daca e mare sau nu, eu nu stiu ce sa-ti spun ca nu ma pricep. Cate saptamani ai acum? Eu am 15.3 sapt si mi-a crescut mult in ultima saptamana. Saptamana trecuta ma ingrijoram ca parca nu mai crescuse si acum mi se pare ca de o saptamana s-a dublat. Asa ca pana peste inca o sapt cand cred ca voi fi probabil in aceeasi sapt ca si tine acum, poate si a mea va fi la fel. Eu sper sa nu o am f mare ca mi-e frica de ea (de burtica) daca crapa ca eu nu sunt f mare de statura

Moni15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara mamici...eu mi-am facut un ceai de menta...da..ati citit bine, de menta. daca unele fete se confrunta cu constipatia..ei bine...eu cu nu ci cu altceva si nu mai suport. nu pot sa mananc mai nimic ca gata ...a mai patit cineva asa ceva??ce as putea lua?ca imi creaza si o stare de disconfort...mi se face si frig la un moment dat.

va pup si astept niste raspunsuri...normal, daca stiti.

dolores 12+

Mergi la inceput

dandusa esti o frumoasa...normal si burtica e super dragutza...si costumasul roz e mortal....

dolores 12+

Mergi la inceput

dar de burtoiul meu ce ziceti??? si sunt abia in 13 saptamani..cred ca am mult lichid

dolores 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

buna,sunt si eu o viitoare mamica de decembrie.
citesc acest forum de foarte mult timp,inca de la prima sarcina,dar n-am avut"curajul" sa si scriu.DN este 28.12.1975 UM 08.03.2006.am sa nasc la maternitatea Polizu cu dr.Maior.
sper sa ma primit si pe mine in clubul vostru
am sa incerc sa scriu cat mai des,dar imi este foarte greu pt ca am acasa o mica "terorista" de 2ani, care ma ia in primire cand ajund acasa de la servici.
va pupic si sarcina usoara

Mergi la inceput

Buna dimineata,somnoroase gravidute!Eu am fost harnicuta,m-am trezit la sase si daca am adormit aseara la unu este bine!!!Sa va povestesc.Ieri m-a sunat o tipa de la lab unde am facut triplu test pe 20.05 si m-a rugat sa vin sa iau rezultatul.Eu nerabdatoare am cerut sa-mi spuna prin tel ,ea a zis ca nu poate sa-mi spuna prin tel si ca trebuie sa merg acolo si asa a avut loc o discutie de citeva min din care donsoara' a lasat sa se inteleaga ca ceva nu este in regula si trebuie sa-mi comunice personal.Apoi ,ma-m alarmat si n-am putut sa dorm de griji ,daca o fi pozitiv ....,de ce nu mi-a spus ca nu area acces la inf si mi-a spus sa vin personal.La sase m-am trezit si m-am dus intr-un suflet acolo.Testul a iesit negativ si sintem foarte fericiti dar n-am rezistat sa nu "ma iau" de fufele alea de acolo carora le trebuie niste cursuri de educatie sau psihologie si care nu ar trebui sa vb in felul asta cu o graviduta care asteapta saraca rezultatul unui triplu test sau...alt fel de test .Uite de ce imi faceam eu griji:DEGEABA!!!Fetelor,dragutelor ,nu le lasati pe donsoarele' sa va strice linistea si somnul.Stati linistite ca toate testele vor iesi negative!!!
ALMO,acum sint in sapt 17 a,pe 31.05 facem 18 sapt.Sa dea D-zeu sa fim sanatosi ca burtica ,vergeturile sau altele le facem la loc cum au fost!Nu?
DOLORES,tu vorbesti de frumusete?!?De mica imi doream sa fac un bebe cu ochii ca marea asa cum ii ai tu ,sotul meu ii are tot caprui ca ai mei dar mai deschisi si eu stiu ca bebe o sa ia nuanta ochilor mai inchisi dintre ambii parinti.Eu sper sa-i ia pe ai lu' bunicu',daca nu nuanta....,am sa-i iau eu cu forta!!!Ce zici am sanse?AAA...,si burtica ta este superba ,mai mareee decit a mea ,dar esti bine?bebe este bine?Asta conteaza...cel mai mult!Uite cite griji mi-am facut cu testul asta desi nu ma incadram in nici un "chenar"care m-ar fi condus la posibilitatea ca...ar putea exista ....bla ,bla,bla.Sa stii ca sintem toate niste frumuseti rare si ce-o sa ramina in plus dupa sarcina ,reparam.Totul pentru sanatatea lui bebe.
Va pupacesc tare pe toate .

dandusa 17+

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/976bscd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

YUPIIII dandusa.
Felicitari pentru PM, felicitari pentru test - nici nu stii cat ma bucur pentru tine. Ai vazut cate griji iti faceai tu ... ei bine ... acum esti fericita. mai un pic si te vedem pe deplin fericita cu puiul in brate.
Am vazut si eu pozele ... super burtiku tau. Si al meu e la fel de rotund ... o sa fac maine cateva poze sa le pun in album.

Pozele tale astea trei sa le pun in albumul comun? Auzi? Vad ca te pricepi sa-ti faci album, deci te descurci in yahoo photos ... de ce nu incerci si in albumul comun sa pui poze? Daca nu te descurci ... te ajutam sa stii.

almo si tie felicitari pentru a treia zi fara greata. Cand vine perioada frumoasa? Esti deja in ea. Perioada cand butik este inca mica, nu mai ai greturi, poti si faci sex cand te taie capu ... si sotul se topeste de ce are parte in aceasta perioada ... mananci ce vrei, cat vrei si toata lumea iti zambeste. Esti tratata ca o regina .. ce mai vrei in plus? Nu e super?

Dolores incearca cu o lingurita de cafea .. o mesteci dara are un gust ... Mai stiu cu ciocolata, vezi nu prea mult ceai de menta ... mai bine ia ceai verde sau negru... dar si dintr-ala fff putin. Mananca banane ... chit ca trebuie 2 pe saptamana ... baga azi vre-o doua. Nu stiu ce sa-ti mai spun.

Oare cum se simt fetele care ... una a facut cerclaj? si cealalta a asistat la o radiografie? Stiti ceva? Vai ... spre rusinea mea nu mai stiu care cum ...

Noi suntem bine, crestem la mami in burtok, mai asteptam cu camera BB, modificam si comoda ... ca am primit multe sugestii si fff bune ... si avem probleme cu compu ... ca se tot blocheaza si scriem repede sa nu cumva sa pierdem mesajul.
Va pup si mai revin. ... ca mi-a fost dor de voi.

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput