Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

a sosit si pauza ...

nu stiu cine imi tot trimite mailuri de pe mailul comun si nu stiu cui sa-i multumesc. DAR - este de ajuns daca se trimite pe mailul comun si asa vedem toate.
A, creat acolo inca un folder si se numeste Muzica BB si acolo ve-ti gasi cutiutele muzicale si tt ce se va mai trimite in materie de muzica.

Ma bucur mult ca vi-a placut bebele si va doresc si voua asemena filme emotionante. Noi ne uitam zilnic la el.
De simtit inca nu-l simt. Am simtit fff rar ceva bolboroseli dar nu garantez ca a fost bebelul. Deci poate face tumbele de tumpe ... ca nu ma deranjeaza ... nu-l simt inca.

Daconst nu stiu sa-ti raspund la inrebre, dar am lansat-o mai departe si la prietenele mele si sper sa primesti un raspuns totusi.
RUXMAX hi hi hi si eu am observat dar daca fata a scris asa ... eu dau copy paste la ce date imi dati voi si astea le trec in lista. daca nu mai apare ... asta e. Poate ca a avut o ovulatie tarzie tarzie ... tu ce te bagi??? Ai??? Carcotesti?
marcelac chair voiam sa te dau disparuta. Ai grija mama cu atatea escaladari. Cand ai de gand sa te cumintesti?
Sa fi tu te rog azi pe faza cu noul capitol ... ca la noi iar e stres in firma ... iar home vrea al meu sa reinstaleze XP-ul ... sper sa va mai vad astazi.
Raluca_u o bila neagra pentru colega ta si data viitoare reteaza-i-o din start. Nu ai nevoie de asa ceva.
FETELE care merg azi la control ... BAFTA cât CHINA si sa auzim numai vesti de la FFFFFFF bine in sus.

Va pup si fug inapoi la lucru.

Miro17+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Buna sa va fie inima dragutele mele
Mirona draga mea sa-ti creasca mare bebelusul cel voinic. La echo de 13 sapt.jumate exact la fel s-a intors si al meu prin burtica si parca ne-a si facut cu mana de radeam cu taticul lui ca doi copii( dupa ce-am tras eu o tura de plans prima data!).
Fetele mele ziceti-mi si mie - oare chiar il simt cum se zbenguie prin mine de vreo doua saptamani incoace sau mi se pare numai?Deci, il simt acolo inauntru de pe la 14 sapt.jumate mai ales cand sunt obosita si stau mult pe scaun intr-o pozitie, afara nu se simte nimic.
Pupici la voi

Mio 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am cautat pe net si am gasit un articol foarte interesant dar nu pot sa-l postez aici.
Se pare ca e foarte important sa va faceti TSH-ul,in perioada de sarcina pentru ca doar asa puteti depista daca tiroida functioneaza bine.
Medicii din Ro se pare ca nu dau importanta,dar glanda netratata are efecte grave si asupra copilului.
Eu zic ca merita sa dati atentie acestei probleme,decit sa aibe urmari neplacute.
Gata,nu va mai stresez,dar cind esti patit esti atenta la tot.
Pupici si o zi faina!

Dana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Mioara, eu cred ca e cam devreme sa simti tu bebele miscand.Doctorii spun ca la prima sarcina, incepi sa percepi miscarile lui bebe prin saptamana 18-20,uneori chiar si mai repede, pentru ca uterul e mai rigid. La urmatoarele sarcini, e mai repede,cu vreo doua-trei saptamani. Asta depinde iarasi, de la organism la organism. Si eu am mai avut niste senzatii ciudate, pe care le-am asociat cu bebe, insa am sunat-o pe moasa, si mi-a spus ca e inca devreme, chiar daca nu sunt la prima sarcina. La mine ar fi a treia nastere, pentru ca una din sarcinile pierdute a fost in luna a sasea, cu gemeni,iar durerile de atunci au fost exact ca la nastere. Si tot ,cica, e prea devreme.

14+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Buna!Nu am mai scris de foarte mult timp dar de citit,citesc zilnic tot ceea ce scrieti.eu sunt bine,pe bebik il simt seara cand ma asez in pat dar uneori isi face simtita prezenta si ziua.Acum cateva zile am avut de furca cu ceva arsuri pe esofag carora le-am dat de cap pana la urma cu lapte baut rece.Eu voi naste prin cezariana(si ma bucur)pentru ca si prima data tot prin cezariana am nascut.DENY17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetele

eu raportez pe ziua de azi dureri de cap.
eu iarasi scad in greutate desi nu mai vomit. daca nu am pofta de mancare si nici nu imi e foame ce sa fac?
sotul meu e suparat ca nu am grija de mine. aveti vreo sugestie?

va upic pe burtica

Raluca 16+ si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fetelor am mai pus cateva poze de acum trei ani de la nunta si de duminica din parc - se vede si burtica;)

Raluca 16+ si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Ralu - is pe fuga dar tot iti scriu.

Iei bătăitză de la noi, ai grija. Vrei sa te hraneasca astia cu niscai perfuzii?
Impuneti sa papi, ia langa tine orice mic sandwich, un fruct, o banana (doar 2 pe saptamana) si orice faci le vezi ... si mai bagi ceva in gura.
Nu te lasa. Hai ... ia-te de manutza cu noi si papa ... ca nu mai esti singurica acum ... nu tre sa papi pentru doi ... dar nici la perfuzii sa nu ajungi.
Si nu uita apa - minim 2 l/zi.

Miro17+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Dana draga, care glanda?

si MIRO - faci tu capitol nou sau preiau distractia?

marcela 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am trecut prin niste emotii groaznice azi....pana am ajuns la laborator si am luat rezultatul analizei-IGM-citomegalovirus.
E negativ...dar mi-a fost o teama....caci IGG fusese pozitiv...
Am trecut si de asta .........
doamne ajuta in continuare....
Raluca_u:si mie mi-a fost groaznic de rau pana acum vreo saptamana, dar mi-au facut niste perfuzele in spital si imediat am inceput sa ma simt mult mai bine.adica vomit o data la 2 zile fata de 3-4-5 ori pe zi, pot manca aproape orice in afata de mancaruri acre si fripte...,ma pot tine pe picioare...,merg la plimbare...
ai grija de tine si sper sa iti treca mai repede...

Madalina 11+

Mergi la inceput