Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Mai Dolores, ia nu mai fi tu pesimista,ca nu-i place lui bebe!
Ai sa vezi tu ce bine o sa fie dupa ce vii de la doctor....Abia astept vesti,ca stiu ca or sa fie super bune. Think pink, ca asa ii place lui bebita, sa fii degajata.
te pup

14+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

quote:
Originally posted by cristina1974

Mai Dolores, ia nu mai fi tu pesimista,ca nu-i place lui bebe!
Ai sa vezi tu ce bine o sa fie dupa ce vii de la doctor....Abia astept vesti,ca stiu ca or sa fie super bune. Think pink, ca asa ii place lui bebita, sa fii degajata.
te pup

14+

cristina

dolores 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotica spune:

felicitari,Miro pt vestea buna pe care ti-a dato sefu.mersi pt ajutor,in sfarsit am reusit sa-mi pun cateva poze si asta datorita tie,mersi mult si pupici. piscotica. 16+ cea mai fericita

Mergi la inceput

felicitari,Miro pt vestea buna pe care ti-a dato sefu.mersi pt ajutor,in sfarsit am reusit sa-mi pun cateva poze si asta datorita tie,mersi mult si pupici. piscotica. 16+ cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dolores, bafta multa, multa! Tu te-ai hotarat cum nasti? Stai linistita, ca totul este si va fi bine! Poate ne intalnim la spital sau la cabinet.

Miro, bravo!

Mai piscotico, tu est barbata??! schimba-ti sexul in profil :)

Pupicei, Ingeras10+

Mergi la inceput

nu sunt barbata,am gresit cand m-am inregistrat,si nu stiu cum sa mai intru sa indrept greseala.pupici. piscotica.16+

lehnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Din ciclul: "placerile sarcinii"_ voua va vine amar in gura, adica mai bine zis in git?

Deci am incetat cu antibioticul care imi facea si mai rau, tot simt gustul asta ingrozitor, orice as minca.

Ma duc azi pe seara la alt dr, adica imi tradez dr mea ca sa mai cer si alte pareri legat de proteina C reactiva care e depasita la mine etc.

Stiti ceva de dr MIHAELA GEORGIAN?
Pup, ruxmax 11+

Mergi la inceput

Ruxmax, am si eu din cand in cand, asa ca stai linistita.

Piscotico, din pacate nu stiu cum sa modifici, dar pp ca de undeva din profil... Roag-o pe Miro sa te ajute cand intra.

Pupi, Ingeras10+

Mergi la inceput

Miro, daaa, te rog, pu-ne melodiile pe mailul comun.

Multam si pupici, Ingeras10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Piscotica, te duci la meniul principal, sus, in stanga,acolo unde sunt toate enumerate:toate forumurile, ....mesaje private.....profil personal. Dai click pe profil personal,si ai sa vezi ca o sa-ti apara situatia ta, si corectezi in dreptul sexului tau. Apoi dai click pe "trimite",si gata, profilul personal a fost schimbat. Sper sa ma fi facut inteleasa,ca nu prea le am cu explicatiile.

14+

cristina

Mergi la inceput