Scandinavii stiu DC... (118)
Raspunsuri - Pagina 30
roxana1974 spune:
Alyssa asa cevaaa ... in Romania n-o sa vedem degraba maica!
Yank, frate, zici ca ti-ai luat alt leptoc ("eto" zice fiumio)? Sau la ce prestezi?
yank spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Alyssa asa cevaaa ... in Romania n-o sa vedem degraba maica!
Yank, frate, zici ca ti-ai luat alt leptoc ("eto" zice fiumio)? Sau la ce prestezi?
dap.am luat
Adela99 spune:
ati trecut de la soare si gratare in fata tv-ului la meci si bere? sau sunteti pe chat?
vazui acum la stiri ca in Anglia e impotriva legii sa fi sarcastic. printre altele. Tony Blair o scos o lege prin care incearca sa educe populatia. daca deranjezi vecinii, sau te porti nerespectuos, sau daca numai le provoci neliniste celor din jur, primesti intai o avertizare scrisa, in care ti se spune cum ar trebui sa te porti. daca nu te conformezi, pedeapsa maxima poate fi de cinci ani. un batran de 87 ani o primit o avertizare din asta pentru ca a fost sarcastic cu vecinii. daca nu se potoleste ii pasibil de pedeapsa. legea nu tine cont de varsta ... asa ceva ...
edit: se pare ca legea asta, Anti-social behaviour order (ASBO), exista mai de demult, dar acum au extins-o
lilanda spune:
Bonsoir
Iaca ma retrag si io la umbra, ca m-o molesit de tot soarele asta...asa ceva Caldura mare...freo 27 de grade...fusei si la plaja, doar apa ii ceva cam rece pentru gustul meu...in rest, nu-s de ce, imi vine sa dorm mai tot timpul!!! Cred ca de la umicditate ...:-))
Adeluctzo, ce facurati bre cu trinidejii aia??? Cum spalati voi onoarea Scandinaviei...haaa?
yank, sa stapinesti sanatos leptopu' Da' tu de ce mai iejti ratacit pe-acilea??? ca parca trebea sa fii in Corsica???!
Alyssa, cool biciclistii ...cit despre blue period...o vacanta, ceva, nu ajuta??? Sabino...e valabil si pentru tine...
Pe restu' neprezent, va pupez ca stiu ca e caldura mare mon'ser
Vreauuuu in vacantaaaa
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
yank spune:
quote:
Originally posted by lilanda
yank, sa stapinesti sanatos leptopu' Da' tu de ce mai iejti ratacit pe-acilea??? ca parca trebea sa fii in Corsica???!
Pai oficial ma duc in Corsica,neoficial in Spania.Oricum m-am razgandit cu Corsica si am schimbat traseulSi oricum pina joi am niste chestii de rezolvat
Freia spune:
continuati aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78037
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema