Scandinavii stiu DC... (118)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Adelu, nu poci sa zic decit nasol.

Lilu, brava pt nota 10!!! . Fata desteapta, nici nu ma asteptam la mai putin...

Cam telegrafic, da' nu prea am timp.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Rayu, dar batausu' de ce natie era? Suedez?

Lexi, e demential articolul, am ris cu lacrimi. Arboric, ma pui pe ginduri, ca poate de la curent s-o fi imbolnavit vertebratu' meu.

Va pup!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

moama ce curent e aici la voi!!!

lil, brava!!!

sabina, . cand ne vedem in vara asta tre' sa-mi faci si mie un portret.

telegrafic si io, ca am treburi muuuulte pe ziua de azi.

pup!!!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

si io telegrafic, sa nu ma uitati ...is ocupata cu drumuri intre serviciu si camin, apoi plimbarea de seara si alte alea prin ograda .
Noa da' deseara am si io liber dupa ora 22-22.30, asa ca azvarliti o invitatie si la mine.

lil' felicitationes!

dorulets, dai si la mine parola, mi-e dor de gepetutz!

si io pup!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Salutari scandinavi:)

Ma bag din nou in zupa altora ca sa o intreb pe Vik cat mai sta pe la calduri. Vik vin la cumparat zapatos in ultima saptamana. Mai dau de tine pe acolo? Bem un cocktail intr-o seara in Benidorm. Ai mei facatori de conduri sunt in Alicante si e decent pana acolo.
Care nu ati fost pe Sylt: e bestial! Ne-am simtit trei zile absolut bestial, am avut parte de o vreme super; lil inteleg ca pe tine te-aaaaa dus vantul. Noi am avut parte de vreme astfel incat ne-a fript soarele.

Vik e vikinga in toate privintele:) focoasa si sotul un bland:) Potriveala faina. Aldo e shod rau: aionu bye bye:) adica avionu bye bye; autocaionu si vroia sa arunce mingea in copac tot timpul.

Am avut tot timpul impresia pe Sylt ca viata sta in loc; ca toata lumea ARE loc de noi. Plus ca am descoperit berea cu Sprite. Musai sa mergeti. Tura cu bicicleta de care zicea Vik merita pe deplin. Am mers intr-o zi aproape 45 de km si numai seara am simtit.

Nu am descoperit care e faza cu url ca sa nu latesc pagina. daca se indura cineva de mine sa imi spuna unde scriu ciuvantul si unde pun url intre paranteze:) va arat poze semnificative de pe Sylt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Gaby, da reply cu quote si uita-te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
ce liniste p'acilea....
A propos de discutiile trecute, uite in sfarsit www.gandul.info/2006-06-06/actual/svastica" target="_blank">un articol demn de acest nume. (merci xeno)

De ani buni, de cīnd mor batrīnii pe baricada medicamentelor compensate, n-am vazut fustanela de popa care sa-si fluture indignarea pentru umilinta la care sīnt supusi pensionarii romāni nevoiti sa tina vie flacara cozilor de pe vremea lui nea’ Nicu pe la usile farmaciilor din epoca celui mai iubit marinar. Īn schimb, sfintiile lor s-au itit aidoma baciului Funar sa ne vopseasca numaidecīt prohaburile īn tricolor si sa ne fixeze, manu propria, o orientare sexuala sanatoasa, demna de stramosii nostri Decebal si Traian.
Īn lipsa maicutelor de la Vladimiresti, transformate de cītiva ani buni īn sacii de box ai Preafericitului Teoctist, batausii sfertodocsi au fost asmutiti asupra „deviationistilor”, care nu prea ar da dovada de patriotism sub plapuma.

si sfarsitul apoteotic si plin de speranta in viitor

...boborul lui Caragiale si-a mai dat īnca o data poalele peste cap īn fata Europei, caci ploaia de oua zvīrlite de „credinciosi” din balcoanele blocurilor asupra paradei gay, ca si zvīrcolirile imunde ale crestinilor de stadion, cu svastica pe piept, au demonstrat ca balaurului mort al mineriadei poate oricīnd sa-i creasca un capsor pravoslavnic.

edit ca sa inlocuiesc diacriticele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Sintem in sufragerie, care vrea birfa sa intre pe y-meu meu

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Doru, mijto articolu, da am senzatzia ca trebuia postat in alta parte...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Helo pipal!
Io am absentat ceva,da' motivat!Ieri nu-mi amintesc ce-am facut,da' stiu ca m-a lasat aeru conditionat la 40 de grade si pe-autostrada,ceea ce nu fu frumos diloc,avand in vedere c-abia-l reparasem acu' doo saptamani;drept pentru care azi ne-am inervat si-am fo' car shopping;uite-asa!
Faza simpatica e ca probabil ieri ma pofti cineva la conferinta in timp ce nu eram acasa si nu'sh ce se-ntampla,da' patii si io ca extrema:am gasit in arhiva o bucata de confe,care consta intr-un dialog lung si ciudat 90%andrada-restu' xenocidu,intrerupta de intrari ale papadiei si lilandei parca
(xenocid (6/6/2006 12:52:22 PM): ashea
xenocid (6/6/2006 12:52:29 PM): vreau sa vad activitate
andrada (6/6/2006 12:52:32 PM): salut fetitze
xenocid (6/6/2006 12:52:44 PM): aveti toata lumea pahare acolo in fund?
xenocid (6/6/2006 12:52:48 PM):
andrada (6/6/2006 12:52:57 PM): what?
xenocid (6/6/2006 12:53:31 PM): se scrie coGnac ntz ntz
andrada (6/6/2006 12:53:33 PM): ma las de fumat si-s plina de nerviCam asa,pan' pe la 2am Pacific time)
In rest,mai nimic;caldura si plictis;oleac de smotruiala ca-mi vin marti in vizeta din japonika o prietena dragalasa cu cupilu' din dotare si-abia asteeeeept;huzbandu a promis ca babysittereste sa mergem la baieti,da' dupa trecerea in revista a ofertei,cre'ca ma'c la fetite
Lilu,felcitatione!...desi eram convinsa c-asa se-ntampla;si la eurovision am prorocit 4-u' ala...
Muzicelu',prestezi nijte fotografii fantastice pe zi ce trece!...si nij cu pozaru' nu mi-e rusine
Yankule,io mi-am tras numai pejtele ala di sticla colorata si-un rest de nutela,cand adormi xeno pi luneta,parol!pescaru' nu-l vazui,da' parca atarna un betisor c-o atza din buzunar de la iren?!ia-n vezi!
Viko,ai de grije sa nu te ridezi,dear!...zise vulpea bine intentionata
Si gata!Mai viu...

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput