Scandinavii stiu DC... (118)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

azi fu ziua Suediei? pai si de ce nu spusrati bre mai demult, beam si io un pahar Rayu, vaz ca avuserati si circ si paine (gratare) asa ca n-ai motive sa-l asculti pe Brel azi!
Apropos de politistii fimei vazui un reprotaj despre Norvegia unde spunea acolosha ca e o lege care zice ca toate firmele care-s cotate in bursa au cota obligatorie de angajati femei. Sper sa ajunga legea si pe la macho astia d'aci
Si mai auzii acilea pe unu de la partidu ecologist (care are si el ceva procent) ca ei vor sa propuna saptamana de lucru de 32 de ore adica doar 4 zile lucratoare! (acu e de 35 de ore) Gata, io cu astia votez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Rayu, la anu' si la multi ani de ziua Suediei ...macar avurati liber, ca acilea la daneji..nika de ziua lor nationala??? :-))
doru, las' ca scot baietii editia II adaugita!!! Sa n-o ratati! :-))
Irimellu...somn usor

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

mie imi vine sa sau sa daca mai aud ca daca stau in curent o sa racesc sau o sa ma doara nu stiu ce. nu ma doare, bre, nimica, nici n-o sa racesc

cine imi explica si mie care este diferenta dintre vant si curent?

teoria mea foarte personala e ca daca ai o hiba pe undeva (o masea nenorocita sau un vertebrat sarit de la locul lui, o ureche beteaga) atunci ai probleme, intr-adevar daca stai in curent (sau in vant).

ma lamureste cineva sau dashkid subiect la jenerale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Arborelu, zicea cineva ca trasu curentului e problema natzionala la romani

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Arborelul, eu nu-ti explic, da' mai torn nitel www.telegraph.co.uk/global/main.jhtml?xml=/global/2005/08/16/exroman.xml" target="_blank">gaz pe foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

lexi...bestial articolul
Si io merg pe mina lu' arborelu, sa zic ca mare diferenta intre vint si curent nu iaste, dar cert e ca ambele ie periculoase pentru romani!!! Ii trag bine ...hmhmh...Ce stiu strainii astia...asa cevaaa

Vazurati www.hotnews.ro/articol_49805-Academia-Catavencu-are-umor-inca.htm" target="_blank">Top 10 Fraier Play ??? Vintu' e trendy

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata:)

Rayu...Brel?
amoru meu?
il iubeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc.
in afara de beeep, totu e OK;-)
pup.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

care mai sunteti la varsta sa va amintiti de Sergiu Cioiu cu "vantuleee, vant nebuuun, stai o vorba sa-ti spun!"

azi-maine n-om mai manca www.hotnews.ro/articol_49514-Am-f...t-agricultura-in-Vest-acum-o-f...m-in-Romania-de-Manola-Romalo.htm" target="_blank">rosii gustoase nici in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

, nah, a la Brel asa.
ce ziceti?

www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo147984.htm" target="_blank"> niste sabinel

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Visai as'noapte ca mi-am gasit berbantu ascuns in baie fumind marijuana, ii ieshea fum shi pe nas, shi pe gura! De fapt, barbatu meu nu bea, nu fumeaza, numa shi maninca de sparge

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput