Scandinavii stiu DC... (118)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lumea din zä hausu meu a beut in lipsa mea- ca fusei la plozi- tot ce se putea shi acu pleca in zä hausu lor, sa mai bea shi p-acolo
Lilu, felicitari!!
Io viu mai incolo, poate va scot din vagauna
AA, Doruletz, super viziune
Avetzi voie sa-mi deviatzi topicu, ca-i prea pios, vreau opinii

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Rayu, si io...dar cu www.youtube.com/watch?v=xxLYg2ClPsM&search=patrick%20bruel" target="_blank">Patrick Bruel...deocamdata...

Lil, bravos.

Lumeee!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

lilutza credeam ca nu am auzit bine
Ce poza gasi Adelutza,vreau si io sa vaz
Si ca fapt divers:
Bubu a cazut ieri din pat,adica nu a cazut,ci in somn ,nu stiu cum s-a sucit dar a picat fix in tablia patului si a facut ditai cucuiu dupa ureche.Azi noapte ne-am trezit din 10 in 10 minute aproximativ,in urlete si asta pina pe la 4 dimineata.Azi,in mod miraculos,nu mai are nici un cucui,nici urma din razboiu de azi noapte!
Cred ca are capu beton fi-mea ,asa se zice despre berbeci,ca au capatina tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

da, adelucci, gata cu alaptatu', Gepetutza m-a refuzat sistematic timp de vreo cateva zile (cand eram in Ro) si atata i-a fost.
De atunci dadui iama in vinurile frantzuzesti ca tare mi-a mai fost pofta de ele timp de un an jumate!
asa ca sa bem
Rayu, bine ca macar nu te tine mult...
"Ne me quitte pas"
"Ne me quitte pas"
"Ne me quitte pas"
(cum sa nu-l paraseasca fomeia bre, da'el s-o fi uitat maica in oglinda?)

Mergi la inceput

iren, hai ca ma duc sa-ti deviez io topicu, sa mai rarefiez putin fumu ala de tamaie de p'acolo ca nu se mai vede om cu persoana

irimell...si Patrick Bruel, alta acush. Uitai sa-ti trimit pozele, stai ca o fac imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

doruleantza, bagi un Hebdo la inaintare pe sobiectu' lui iren??? ...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Doruletz, mersic!

Gata, va las, ma duc ...sa visez frumos!

Mai vin miine!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

hai sa va zic cum am petrecut io ziua nationala a Suediei,azi!,ca m-am luat cu altele si am uitat sa va povestesc,ca merita:))
Dimineata,ies la cafea pe terasa cu cumatrul meu si vecinu.Bem noi cafea,fumam,na,ca de obicei.
Din blocu vecin ,la etaju unu ,apare un cap ciufulit de femeie,care imi face semne cu mina.Io zic sa ma duc,desi nu o cunosc.Ma apropii,si o vad mai bine:batuta ca la carte,plingea.Imi zice sa sun politia ca o bate barba-su.Eu incep sa tremur instantaneu(reactionez timpit la faze de genul asta),apare dupa perdea si barba-su care imi zice cu un zimbet gretzos:nu suna la politie,hon bara skojar(adica femeia glumeste).
Ma intorc la cumatru si vecinu ,le zic,cumatrul meu ,razboinic de felu lui,se duce hotarit sa-l stringa de git pe nemernicu ala,eu sun la politie,apare si alta vecina ,suna si aia la politie,apare iar femeia batuta ,care striga sa mergem la Orash.Acuma..cine e Orash mincati-as??Ne dumirim noi ca e alt vecin ,care sta la o scara mai incolo,ne gindim ca ala poate il potoleste pe nebun.Eu o iau prin bucataria vecinilor de la parter,desculta(auia sint macedoneni),urc sa-l caut pe Orash,ala nu e acasa,e numa nevasta-sa,incepe aia de suna tot Iranu din Göteborg,apare fra-su turbat,care crezuse ca s-a intimplat ceva cu maica-sa...mai dragilor,a fost ca la CASA DE NEBUNI!!!!!!!
A venit politia,l-au inhatat pe bataus(mi s-a umplut inima sa vad ca politistii erau..gagici!!:)Eu m-am dus cu alta vecina sa vedem ce s-a intimplat cu femeia,sunam la usa,nu ne raspunde.Intr-un final,dupa racnete la geam,a aparut,era OK,dar batuta destul de bine!
Uitati asa,dragilor,am sarbatorit noi,imigrantii,ziua nationala a Suediei!
La anu si la multi ani!
Edit:la final,ne-am strins toti vecinii care puseseram umaru la arestarea nemernicului si am pus-o de un gratar:)

Mergi la inceput

lilutz, as pune io si din Hebdo da' nu le-a scanat Xeno. Cica maine, asa a promis. Abia gasiram numarul ala special, era cat p'aci sa-l ratam, il cautaram la o gramada de chioscuri pana deteram de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Va astept la mine-n living,am schimbat saltelele,cuverturile,am pus alt pescar chinez,ca cel vechi l-a subtilizat Veve(cred eu!) si am carpeta noua cu Rapirea din Serai

Mergi la inceput