Scandinavii stiu DC... (118)
Raspunsuri - Pagina 15
iren spune:
Deci retzete super simple, daca io, care-s taaaare comoda cin e vorba de bucatareala zic cc ca-s simple, pai asha is!
- se cumpara de la magazin un paket cu aluat gata facut, intins shi cu hirtie deja
-se intinde in tava shi se pune deasupra kimen/mac/brinza rasa, etc
- se taie tot fishiutze ca de saratzele
- se baga la cuptoru incalzit deja la 230 de grade
- cin is gata va datzi seama singure
Aia cu somon, pe care-o facui acu e shi mai simpla, se ia aluatu de mai sus, se pune somonu pe toata foaia shi se ruleaza. Se baga la cuptor
Taaare-s bune foile-astea pentru puturoase ca mine!
Irimell, aseara fuse ceva foshgaiala in sufragerie, da numa nitzica, shi cu oameni deja obositzi, asha ca se sparse gashca relativ repede shi se dusera oamenii pe la cashile lor, la nani Da io anuntz oricum cin e adunare. Acu am vazut ca ziseshi de cadouri, pentru cine shi cu ce ocazie, ca altfel nu-mi poci da seama ce trebe
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
yank spune:
Initial am crezut ca am nimerit La Bucatarie .citind de saratelele astea.era sa dau back
Veve,bre da nu ai gasit si tu vopsea,tot apa oxigenata?!
Akuma take 5
Vikule, i`m coming soon babe
Pe restul poienarilor va astept la mine-n living.Nu aduceti nimic,ca am de toate
arboria spune:
veve, buna treaba cu 20 de pagini/capitol!
cum io's carcotasa de felul meu, ziceam ca e mai bine sa ramana tot 10, eventual, dar sa fie pagina de 30 de mesaje, nu de 15, ca acum
(ca pierd sirul cand trec de la o pagina la alta )
annie, baga depresia la sauna, poate se sperie
adela, dar cont in yahoo ai? ce problema e cu messengerul?
(parca era deschis un topic despre asta)
iren, vin la tine! in sufragerie
Adela99 spune:
am cont de yahoo (chiar doua - pe al doilea l-am facut crezand ca poate-poate va merge messingerul cu al doilea) ... reinstalat messingerul, samd. cand ma loghez pe mess, ma aduce tot timpul inapoi la logare :-(
ei, oricum nu-i bai ca la orele voastre de intalneala n-am io loc pe pc, ca atunci se converseaza al meu fiu (el se converseaza pe hotmail)
iren spune:
Care vrea in zä haus, y- u e deasupra
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
mihaela_s spune:
Io azi is indisponibila pentru ym , de fapt toata saptamana e asa...ma trezesc prea devreme dimineata. Si pana la ora 22 rar mai intru, mi-am impus un program pentru copii ce nu include netul .
azi a fost si la noi rece...18 grade, si am facut cateva poze in parcul urbei.
o saptamana de milioane!
edit sa o intreb pe adeluts daca a primit mesajuul meu pe PM...
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
vikinga spune:
Ceee cald si bine e..Pai lil vreo 18°C sunt acum la 12 noaptea, ca-s pe terasa in tricou:)). De 2 zile ma dezmkortesc abia acum incep sa ma bronzez, de miine, ca sa se potriveasca culoarea pe biknii de nunta. Vreau si eu la voi in living da intotdeauna sunt prea tirziu online, ca deh am program spanish acu:)) Umblam ca boschetarii pina la 10 noaptea, ca e nebunie mare peste tot, pacat mare sa stai in casa. Eii da lasa ca faceti voi program nemtzesc.Cum spuneam olandezele le recunosti nu dupa vorba ci dupa tzitze, moama inca nu ma pot dumiri! Cei mai norocosi europeni olandezii sunt, parol! Si dupa ca ce ca sunt dotate bine rau mai fac si topless, de ma las molipsita si eu nu alta:)) Da tre sa ma mut cu shezlongul hat deoparte ca nu fac fata concurenetei:))Un pup bronzatVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
yank spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Vreau si eu la voi in living da intotdeauna sunt prea tirziu online, ca deh am program spanish acu:))
Babe la mine in living poti sa vii oricand,doar ai cheile
quote:
Originally posted by vikinga
Cum spuneam olandezele le recunosti nu dupa vorba ci dupa tzitze, moama inca nu ma pot dumiri! Cei mai norocosi europeni olandezii sunt, parol! Si dupa ca ce ca sunt dotate bine rau mai fac si topless, de ma las molipsita si eu nu alta:)) Da tre sa ma mut cu shezlongul hat deoparte ca nu fac fata concurenetei:))
Un pup bronzat
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Cred ca le pun ceva in marijuana sau in H de le intareste asa.Sau o fi de la mers in sabotii aia de lemn,idee nu am dat lucru kosher nu e.Oricum babe,fi linistita ca tot tu esti nr.1 across the nation pentru mine
Sabina spune:
salut voios din busteni noros!!
bine ca nu e beeeep.
Noi suntem bine, in fara de dvd-ul de la laptop, nu vrea sa se deschida nici cu acu ala...care o fi solutia? am mai patit asa, da s-a reparat repejor.ceva sugestii?
Sofia e nitel mai cuminte, se vade clar influenta TV-ului, pe bune....no TV no batai multe.doar mai putine:)))
vad ca sunteti in forma, sorry nene yank ca nu pot bv\veni on sufragerie, ai vorbit cu becalu?:)))
va pup.
PS./Annie....same here.da pe tine chiar nu te inteleg.eu am neuronii amortiti ...da matale? prea folositi?sau???
PS2.Ma intalnii cu Tzuni la metrou, vad ca nu p[oc\ve nimica.
Tzuni, trec\i la povestit!!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
'Neatza
Sabinelu, ce nu vrea sa se deschida cu acu' cela??? Ca poate stim ...
vik, tu fa-ti programu' de seara linistita, iegzact ca meridionalii aia, ca pe-acilea tot frig e, iar yank ii baiet cu minte...parol (haaa...o pun de-un masaj?? :-))
Va zisei aseara ca am vizionat kyte surfing... Tre' sa-ncerc si io odata ca e prea misto senzatia aia de sarit si rasucit prin aer si dupa care, aterizarea pe apa!!!!
doruletz, esti mai bine??? Ce faci??? te vazui aseara idle :-)) Hai mai treci pe-aci...
Va pupez si va urez o saptamina beton (aci e inca sarbautoare )
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet