Copilasii de ian-feb-mar 2003

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Salutare!Ne insriem si noi pe lista voastra-Ariana-Maria 20februarie 2003 nazdravana si forte rasfatata (1.08cm 21kg.)Va pupam.

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Fetelor mai sunteti pe undeva?

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza spune:

Buna la toata lumea.Ne inscriem si noi ,mai tarziu,dar nu vrem sa lipsim.
Sara-Maria -20 ianuarie 2003 are acum 18 kg si 110 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

si noi ne inscriem... vad ca santem printre cei slabuti

Cristian-Michael, 5.3.2003, acum avem 104 cm si 15 kg

Ingrid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Bine ati venit!!!
Poate "inviem" subiectul din nou!!!!
Noi tocmai ce am facut 4 ani si suntem tare mandrii!!! David isi ia in serios rolul de baiat mare...si profitam si noi un pic sa il "santajam" cand avem nevoie sa faca ceva...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sinzi, sa reinnoim subiectul? Ok, mai trec si eu pe aici.
Bine ati venit, mamici cu puiuti draguti.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

Bine v-am regasit ,noi suntem sanatosi si mari ,avem patru anisori batuti .
Voi ce mai faceti ?
Redi

Mergi la inceput

Sinzi_ ana
Ori il lipim pe asta la copiii 2002 ,ori Marim subiectul la tot anul 2003 ,cum crezi ca ar fi mai bine .
Adevarat ca venim rar dar cand venim nu prea avem unde intreba si noi cate ceva .
de exemplu am vazut pozele tale si am inteles ca David merge la Montessori la gradinita ,as vrea sa stiu cat te costa lunar ,In Franta pentru o zi de opt are ,patru zile pe saptamana ,Ajunge la 500 euro pe luna ,cam 6000 pe an .
Sper sa vezi subiectul,si poate veti fi de acord sa-l pastram ,dar cu tot anul 2003,sa mai poata veni si altii ,zic si eu .
Redi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cred ca am putea sa facem un subiect cu toti copiii de 2003...ma gandesc ca ar fi ok...
Redi, da...mergem la o gradi montessori...eu predau acolo si DAvid e elev...nu la mine in clasa...
Platim 8000$ pe an, plus 1000$ taxa de inregistrare , cartile si alte activitati...
Si incepe la 8 si il iau la 12.30....(deci 4 ore jumate)..
Sunt tare multumita de gradi asta...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

WoW !
E mult tare ,nu stiu ce sa zic dar pentru tine merita ,daca esti si in scoala respectiva ,oricum ai un ochi asupra lui.
Chiar daca am vazut un subiect despre metodele Montessori nu am citit dar acum sigur il caut.Eu stau in dubii ,nu stiu daca merita sa dau atat de mult ,inca nu am fost FOARTE multumita .Aici nu stiu pe nimeni care sa plateasca atat,poate sunt .
Oricum mai am timp sa-l inscriu si la anul dar sa vad ceva nou la el ,sa vad macar ca i-ar place mai mult decat asta publica .Acum merge la doua ,plus un centru special miercurea ,cand nu e la gradinita.
Trebuie sa ma gandesc ,sa caut argumente pro si contra ,apoi vad eu.

David este mai inalt decat Louis si chiar mai facut putin.
Voi nu aveti probleme cu maselute sau dinti ,mie imi spune uneori ,cand mananca mere ,ca il doare o masea ,ultima iesita de fapt.Dar nu se vede nici o carie .
Si noua ne spune Louis ca el vorbeste mai bine franceza decat noi,cred ca din cauza accentului si "R" ,ca el nu le are .

Mergi la inceput