Copilasii de ian-feb-mar 2003

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Sinzi, noi sigur nu ajungem in Miami prea curand. Iar voi ar fi culmea sa nu ajungeti!
Hai sa iti spun, am fost ieri la circ si Stefan a fost extrem de incantat! Este prima data pentru el, iar pentru mine prima data de vreo 20 de ani... Au fost animale diverse, dresuri dragute... Cred ca ne mai ducem. Desi a durat cam 2 ore. Destul de mult pentru atentia unui copil de 3 ani si 5 luni. Dar a rezistat eroic, s-a terminat la 9 seara.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si in C-ta era anul trecut circul...dar spectacolul incepea la 9 seara si se termina la 11...asa ca nu am avut cum sa ajungem...
Insa treceam mereu pe langa circ si ne uitam la animale...elefantii erau chiar in parc, inconjurati de o franghie legata de copaci...asa ca daca intindeai mana ii puteai atinge...
hihi...
Odata un tip a vrut sa se apropie de ei (ii pazea cineava) si s-a bagat sub funie, si unul dintre elefanti a inceput sa faca o criza...Dresorul care ii pazea, l-a luat la imbranceala pe cel care intrase pe teritoriul lor si cum s-a scos in afara razei funiilor, cum s-a calmat elefantul...si apoi i-a spus intrusului sa o ia la goana daca nu vrea sa manance bataie...
A avut noroc ca elefnatul l=a avertizat...ca cica daca le calca teritoriul cineva pot sa atace...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimara spune:

buna
si noi am fost la circ acum cateva luni la cel cu ursii polari si cu patinatori de 2 ori si i-a placut marei. a mers si cu gradi de vreo 2 ori dar nu mi-a povestit cum a fost. mai mergem si la teatru dar rar ca noua ne place in weekend sa dormim mult si teatrele sunt de la 10 sau 11. si nu ma indur sa o scol dimineata si in weekend. cica maine merg cu vaporasul in herastrau si probabil la insula copiilor cea cu chestii gonflabile. noroc cu gradi ca ii scoate destul de des.
alina

Mergi la inceput

alina, chiar ca super ca ii scoate cu gradi..
Aici nu prea ii scoate pe cei asa micuti...dar le aduce tot felul de materiale si piscine pt copii si sprinkels....

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

da, sinziana, sunt destul de multumita de ce fac cu ei la gradi. as avea eu si cateva de bagat de vina, dar in mare e ok. cu cei mari fac si tabere. au facut excursii de o zi cu cei mici da eu nu am lasat-o pe mara ca sunt fricoasa. mara a racit in toiul verii, ii curge nasul tare si cred ca o doare si gatul, a facut si temperatura in vreo doua nopti. cred ca mi-a dat si mie ca ma doare gatul de numa. da n-am mai fost la doctor ca oricum nu deschide gura si iasa cu scandal. nu stiu ce sa fac daca sa o duc la gradi, ea e vesela in rest, da mi frica sa nu dea si la alti copii. da nici eu n-as lipsi de la serv ca aveam treaba. oi vedea.
ceva poze?

Mergi la inceput

pe unde sunteti? ati plecat deja in concediu? noi nu, murim de cald pe aici prin bucuresti. si mai avem si o dermatita pe nasuc si o viroza care nu ne lasa in pace. asteptam cu nerabdare inotul care trebuie sa inceapa in luna iulie la gradi. sunt curioasa daca o sa ii placa marei. va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Tot pe aici suntem, noi cel putin nu am plecat nicaieri. Si noi ne topim... Lasa ca virozele trec, la fel si dermatitele...Si eu vreau sa il dau la inot pe pusti, in august. Dupa mare.
In rest...nu prea noutati.
Nicoleta

Mergi la inceput

Ce mai fac copilasi nostrii???

Va topiti la caldura???

Noi am inceput sa facem bai in mare in fiecare seara, caci dimineata este foarte cald...ne lipseste AC de acasa!!!!

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

David

Mergi la inceput

buna, mara e la gradi ultima zi in grupa mica. de maine e in vacanta si merge in ardeal la bunici. deja mi se face dor de ea si nici nu a plecat. bineinteles ca o sa merg si eu la ea dar pe la sfarsitul lunii. de abia se mai trezea dimineata pentru gradi. am facut si cursuri de inot tot la gradi. vom continua cu balaceala la bunici. ne-am cumparat si role dar deocamdata nu prea ne intereseaza. si am uitat sa va zic ca mara mea a inceput sa manance bine, se si vede ca a luat 1kg, asa ca avem 15kg. azi ne masuram ca facem maine 3 ani juma si va zicem cat am mai crescut. ca astea ar fi...
sanzi-ana, ati venit in tara?
va dorim numai bine

Mergi la inceput

Alimara, noi suntem inca in Romania...mai stam o saptamana si apoi ne asteapta un drum lung de 20 de ore...imi e groaza cand ma gandesc!!!

Si imediat, o zi de odhina si eu trebuie sa merg la servici si David la gradinita...o sa ii fie greu dar sper sa se acomodeze rapid!!!

Si David s-a ingrasat...l-am cantarit azi si are 15.800kg...desi nu prea cred...pentru ca nu imi vine sa cred ca a luat mai mult de 1kg de cand suntem in Ro...poate cantarul e diferit...nu stiu ce sa cred...
In lungime are 104cm...

Mara merge la o gradi particulara? Ce bine ca ii duce la inot1!! Ii duce in fiecare zi?

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

David

Mergi la inceput