Copilasii de ian-feb-mar 2003
Raspunsuri - Pagina 4
Nicoleta spune:
Sinzi, e adevarat ca marul are o textura mai dura, dar ii poate ramane in gat orice. Asa ca riscul exista oricum.
Si noi stam in scaunel (cu extrem de putine exceptii, drumuri scurte, luat direct de la gradi - oricum de genul 2-3, stiu riscurile, uneori il pun in centura, daca nu sta in bratele mele si eu stau in spatele scaunului din dreapta). La voi este reglementata chestia prin lege, nu?
A, Stefan se constipa rau de la banane si cascaval, din pacate. Vom ramane la meniul standard.
A, si pe noi ne ajuta masina, depasim cu mult suta de multe ori... nici nu simti...Ajungem mai repede, e drept:).
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Nicoleta sunt constienta ca ii poate ramane in gat orice...dar stii cum e...cand te frigi cu ciorba....
Aici nu numai ca primesti amenda daca copilul nu sta in scaun ( e obligatoriu pana la 7 ani) dar intrii in evidenta celor de la protectia copilului si cu cateva "abateri" risti sa ramai fara custodia lui!!!!
Si noi mai plecam cu Radu la drum si facem chiar si 10 ore de condus cu el in scaunel...dar ii place...
Atata timp cand facem opriri dese (mai ales la MAc sau Burger King ca au locuri mari de joaca cu tobogane si leagane) si ii consumam un pic energia!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Nicoleta spune:
Inseamna ca ne vom descurca si noi. Daca nu as crede asta, as sta acasa. Abia astept, poate facem o mica plimbare in Venetia...
La noi ploua cu galeata...Nasol.
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Noi pe 28 venim in Ro...incepem vacanta...
Nicoleta voi cand va intoarceti? Poate ne vedem prin Bv...ca am atatatea drumuri de facut...
Sinzi, Radusi David
David
Nicoleta spune:
Servus.
Sinzi, de data asta poate reusim sa ne vedem.
Cam cand veniti in Brasov?
Calatorie placuta cu avionul.
Cum se simte David?
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Nu am facut planul cand sa venim in Brasov...dar o sa ajungem sigur...in functie si de nasa lui David (care din Germania se muta in America...la noi si vor petrece si ei o luna in Romania...ea e din BV), oricum cred ca mai la sf lui iulie!!!
Noi azi avem program de voie...mergem mai intai la bilioteca sa vedem cand au program cu copiii (o data pe saptamana un voluntar organizeaza jocuri si le citeste povesti) si apoi mergem la Macdonalds pt ca au in happy meal colectia de masinute din desenul cars (parca asa se numeste??) si vrem sa le strangem!!!!
Sinzi, Radusi David
David
Nicoleta spune:
Pai ia sa veniti pana in 25 iulie, pe 27-28 plecam noi spre mare...
Sa ne intalnim si noi, ca e de ajuns o ratare (si cu marea 2). Mobilul e acelasi?
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Nicoleta, da cred ca o sa am nr ala de tel (de mobil...hihi...nici nu il mai stiu pe de rost!!!)...ca e pe la vre-o bunica mobilul...si am sa il recuperez o perioada!!!
TRebuie sa facem cumva sa ne vedem...fie la mare, fie la munte!!! hihi...
Sinzi, Radusi David
David
Nicoleta spune:
Servus.
Sinzi, la mare ne-am putea vedea daca veniti si voi in Croatia, noi nu ajungem anul asta la Marea Neagra.
La munte da, suntem mai tot timpul.
Ieri la gradi Stefan a facut greva somnului. A adormit la 3 fara un sfert, desi trebuia pe la 1 sa faca asta. Si cred ca l-au cam certat doamnele...
Uf.
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Ah...hihi...nu ajungem in Croatia...
Ne ajunge Miami si Constanta!! haha!!!
Si David are cate 2-3 zile pe saptamana cand nu mai doarme deloc la pranz...daca il vad ca e inversunat sa nu doarma...il las sa se joace!!!
Sinzi, Radusi David
David