Copilasii de ian-feb-mar 2003
Subiectul vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27424&SearchTerms=ian,feb,2003" target="_blank">Copilasii de ian -feb-mar 01
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=45900&SearchTerms=ian,feb,2003" target="_blank">Copilasii de ian -feb-mar 02
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50556" target="_blank">Copilasii de ian -feb-mar 1
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54735" target="_blank">Copilasii de ian -feb-mar 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58762" target="_blank">Copilasii de ian -feb-mar 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66958&whichpage=1" target="_blank"> Copilasii de ian-feb-mar 4
Continuam aici:
Copilasii din ianuarie - februarie 2003
06.01.2003 Louis!
27.01.2003 Nicoleta si Stefan cu personalitate!
29.01.2003 Alimara si Mara
30.01.2003 Elly si Daria Ioana
04.02.2003 Loryi1974 si Maria 18 kg
04.02.2003 Sinzi_ana si David foarte incapatzanat
14.02.2003 Alina si Luca mancacios, vorbaret si pupacios
18.02.2003 Tincuza si Pitzy www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/" target="_blank">Poze web
24.02.2003 Ciupercar si Rebbeca
www.rebecca.ro/" target="_blank">Poze web
Copilasii de Martie
11. 03.2003 Ghinetz si Stefan 1
Poze web
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Raspunsuri
sinzi_ana spune:
Alimara sa imi dai datele voastre sa va trec in listuta!!!!
Si restul de fete...sa mai actualizam un pic mica noastra lista!!!!
Alimara, cred ca fetita ta e tare fericita la bunici...mi-as dori si eu pt David niste bunici care stau intr-un sat la casa!!! hihi...Eu am avut in copilarie si amintirile mele cele mai frumoase de acolo le am!!!
Vreti sa veniti in state? Ce fel de viza va trebuie?
Nicoleta, nici DAvid nu mai are nici muci nici nu mai tuseste!!! Am scapat doar cu apa, cum spun dr de aici!!! haha!!!!
Unde vreti sa plecati de i=ati facut pasaport?
Sinzi, Radusi David
David
Nicoleta spune:
Salut.
Am fost la Cluj in week-end si a fost ok, sambata am fost si la BabyExpo, la un loc fain de joaca...duminica insa a plouat, dar ne-am intalnit cu o fosta colega de-ale mele.
Drumul a fost ok, Stefan a dormit in scaunel... 4 ore la dus, la intors mai mult, ne-am oprit in Tg Mures la Zoo.
Sinzi, vrem sa mergem la mare intr-o locatie mai exotica (Croatia, poate Grecia). Ii facem pasaport individual. Pe 12 il scoatem.
Alimara, drgut ca aveti tara. Noi avem bunicii la bloc, nici macar unul pensionari...
Mai scriu.
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Nicoleta...dar poze? Nu ne puneti?? Sa vedem si noi!!!
Si David sta linistit in scaunel cand mergem la drum lung...ii place...
Sinzi, Radusi David
David
sinzi_ana spune:
Azi avem program de parc si apoi mergem la inot!!!
Ieri am fost la plaja, si David nu mai vroia sa plecam!!! Ii place tare mult, dar apa e mai sarata decat Marea Neagra si ustura destul de rau daca iti intra in ochii !!
Sinzi, Radusi David
David
sinzi_ana spune:
La multi ani si de la noi!!!!
Cum sarbatoriti???
Noi nu prea stim...ca afara ploua intr-o fericire...de e prima zi a uraganelor!!!
Sinzi, Radusi David
David
Nicoleta spune:
Salut.
Am fost in Centrul Civic la un fel de spectacol, apoi am mers pe jos pana acasa, in Racadau... vreo 3 km. A rezistat eroic pustiulica. A primit un tractoras de la bona....Foarte incantat a fost. Noi nu i-am dat nimic. :(
Nicoleta
alimara spune:
buna am revenit si eu. am fost plecata putin pana la Praga. Mara e la bunici si mor de dorul ei. vine duminica ca nu mai pot sa stau fara ea. pacat ca a fost vremea urata pe acolo. sper sa fi stat mai mult pe afara. ca aici in bucuresti...da, e adevarat ca ii place mult acolo la bunici. mai ales ca are si trei verisoare care o iubesc.
sinzi_ana vrem sa venim in sua doar in vizita, ca altfel nu ne primesc ei, nu ca nu am vrea noi...
uite detaliile pt. listuta:
Mara 29 ianuarie 2003, 14 kg si 98 cm, iubita lui alimara
La multi ani pentru toti copii! (cu intarziere)