Copilasii de ian-feb-mar 2003
Raspunsuri - Pagina 2
sinzi_ana spune:
Noi ne-am plimbat prin mall ca a plouat urat la noi...
I-am luat un vagon pt colectia lui de trenuri Thomas and Friends, o pereche de catuse...hihi...si niste creioane aqua doodle care scriu cu apa!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
sinzi_ana spune:
Alimara am facut schimbarile...poti sa pui si o caracterizare!!!!
Noi am inceput summer camp...cam cu stangul...ca nu imi place ce mancare le dau acolo...junk la greu si azi am avut reclamatii ca a batut 2 copii mai mari...
Educatoarele l-au pedepsit, in time out, el a aruncat cu scaunul...si l-au certat rau...
Apoi atata l-au criticat cand l-am luat, ca m-am enervat...mai ales ca DAvid mi-a spus ca baietii aia 2 l-au batut si el a ripostat....
Sinzi, Radusi David
David
alimara spune:
multumim sinzi_ana ca ne-ai trecut pe lista. nu stiu cum sa fac caracterizarea, cum sa o scriu acolo.
la ce fel de gradinita merge david? e de stat? eu credeam ca acolo gradinitele sunt super.toate. si eu m-as supara daca s-ar intampla asemenea lucruri. nu ai alte variante?
Nicoleta spune:
Salut.
Sinzi, eu te inteleg foarte bine. E nasol sa ti se intample prima data sa-ti fie criticat copilul, si in time out...
Insa ce nu trebuie trecut cu vederea este ca el a aruncat cu scaunul. Asta trebuie sa iti dea tie putin de gandit, chiar daca el nu e agresiv. Si sa ii explici de muuuuulte ori ca nu are voie sa faca asta. Copilul clar era frustrat, si bariera lingvistica, si educatpoare noi, copii mai mari si paraciosi....Dar sigur va descurcati voi! Bafta!
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Nicoleta el stie ca nu trebuie sa arunce cu scaunul si eu nu ii incurajez comportamentul asta...
Alimara, gradinita e una particulara si foarte scumpa...E super, dar copiii sunt copii...
Se mai impung, se mai bat si acum probabil ca le convine ca David nu stie sa parasca...
Dar intre timp l-am invatat!!! hihi...si acum e ok...
Sinzi, Radusi David
David
alimara spune:
sinzi, si cam cat e gradi a voastra? ziceai ca le da mancare proasta. pai de ce daca dati multi bani? nu inteleg.
sinzi_ana spune:
Mancare proasta in general este la toate scolile - gradinitele din America...
Adica cartofi prajiti, hamburger, pizza...
Nu ca la noi...tocanita...hihi...
Noi platim 130$ pe saptamana pe timpul verii...
Cand incepe scoala e mai scump...
La scoala unde va merge David din toamna este 800$ pe luna...
Sinzi, Radusi David
David
Nicoleta spune:
Salut.
Mai, 800 de dolari pe luna? Hm. In conditiile in care tu vei castiga acolo...Cat? Daca nu e confidential, bineinteles.
Noi suntem ok, Stefan este mai stresat in ultima vreme... Uf, ceva se intampla la gradi! Cu educatoarea asta noua!
In rest, e ok, ne gandim la concediu din ce in ce mai mult... Si la al doile bebe...
Sper sa reusesc sa pun poze (sa-l prind pe Adrian neocupat).
Mai vorbim.
Nicoleta
alimara spune:
sinzi, da, e destul de scumpa gradi a voastra. da nici cu a noastra nu ne e rusine, o sa fie din toamna cam jumate din cat platiti voi, iar salariile noastre sunt departe, departe...noroc ca avem si noi sponsor peste ocean ca altfel...
fetelor, voi duceti copii si vara la gradi? si Mara va merge vara ca nu am ce sa fac, dar avem o luna de vacanta pe care putem sa o luam cum vrem si cred ca o sa o iau in august toata luna sa simta si ea ca e vacanta. ca destul s-a trezit la 7.30. o sa o duc la mama si o sa mor de dorul ei dar ei ii place mult acolo si asta conteaza.
nicoleta, frumos ca va ganditi la al doilea bebe si noroc...si eu as vrea dar deocamdata de abia ne descurcam cu unul...
Nicoleta spune:
Alimara, daca nu ma gandesc acum, cand? Ca vremea trece...Nu se mai intoarce...Destul ca va fi diferenta mare intre cei doi plozi, asta daca ne ies treburile la timp... :)
Oau, 400 de dolari la o gradi din Bucuresti? Dar de ce asa de mult?
Da, si Stefan va merge la gradi vara, nu ma incanta perspectiva, dar..
La ce gradi va merge fetita ta?
Nicoleta