Cluj rulz! - 53
Raspunsuri - Pagina 13
svety spune:
La Multi Ani tuturor copilasilor nostrii si mai ales pt. cei care sarbatoresc prima data 1 iunie. Viata sa va fie plina de bucurii, sanatate si dragostea celor din jur sa va insoteasca mereu. Si...sa nu uitati niciodata cum e sa fii copil. Va iubim enorm!!!
Mariana, sa va dea Dumnezeu inca 100 de ani!!! La Multi Ani fericiti, sa nu va umbreasca fericirea nimic niciodata si sa va bucurati de copii vostrii. E randul meu sa va urez "Sanatate Maxima!".
...deci...ce faceti azi? Va intalniti pe undeva?
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
carrie spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR NOSTRI IUBITI!
http://www.felicitari.net/1Iunie_--i1970_page=0.html
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
jozsaerika spune:
salutare fetelor
nu am reusit sa va scriu...dar v-am citit in fiecare zi ...si am ramas in urma cu cateva urari :
LA MULTI ANI! Thea
LA MULTI ANI! Stanca
LA MULTI ANI!Antonio
si nu in ultimul rand LA MULTI ANI pentru toti copilasii SA AIBA PARTE DE O COPILARIE FERICITA SI DE "SANATATE MAXIMA"!!!
raportez ce am mai facut: we trecut am fost f. bolnava gripa cu dureri musculare, inflamarea amigdalelor, febra ...noroc ca a fost maica-mea la mine ...ce bine e cand e mami aici
sunt asa curioasa ce surpriza le-au pregatit la gradi
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
Alexa Ioana spune:
LA MULTI ANI, mariana ! sa aveti parte de sanatate, bucurii si 1000 de ani impreuna, plini de fericire !
LA MULTI ANI copilasilor nostri dragi !
bai za uei, se orgeanizeaza azi ceva in cluj ? stiti cumva ore/locatii ?
si sa nu va stresati prea tare cu lucru' azi, ca'i sarbatoare mare !
alexa si mami
svety spune:
Fetelor, eu si Codruta iesim in Parcul Babes pe la 6. Daca sunteti dispuse, haideti!!
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
mariana tache spune:
Salutare, dragelor!
Multumesc din suflet pt urari. Sunteti f dragute. Va trimit cate o pt fiecare in semn de pretuire.
Si hai sa va zic o faza draguta: tot azi, ai mei parinti fac 28 ani de casatorie. Imi sunt tare, tare dragi si le doresc si lor sa junga cel putin nunta de aur cu sanatate si bucurii.
LA MULTI ANI! pt toti copilasii si mai ales pt ai nostrii! (ce fain ca avem privilegiul sa spunem "copilasii nostrii"; suntem o comunitate tare reusita, nu-i asa? ).
Corina, ce ma bucur pt Fulga ! Sa le transmiti si din partea nostra toate cele bune!
Roxana, ce fac? Merg eu de la 18? Imi convine. (mai ales ca suntem in sarbatoare )
Svety, noi zicem pas de la intalnire ca am masaj.
Stanca, ma duc la epilat la ora 15. Asta dureaza ~ o jum de ora; dupa care ma bate un gand sa o tai in oras; nu iti faci si tu drum?
si o zi minunata!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
TatianaG spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR! SA FIE VESELI SI SA AIBA O COPILARIE FERICITA!
MARIANA, la cat mai multe aniversari, sa fiti fericiti alaturi toata viata! La multi ani si parintilor tai si multa sanatate, sa poata avea grija si de stranepoti!
Aici http://www.parinticlujeni.ro/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
puteti afla ce se organizeaza in oras de 1 iunie!
S-aveti o zi frumoasa, sa va simtiti cu totii copii!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
asi spune:
Mariana trebe sa zic pas ca azi ma vopsesc pe par.
La multi ani copilasilor nostrii!
Casnicii fericte cuplurilor sarbatorite azi!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
carrie spune:
la noi la gradi o fost tare dragutz de 1 iunie.a venit un magician si tare le-o placut la copii, cica a avut "pulumbel" si "lepulash" adica porumbel si iepurash+ca or papat pizza.
sa va mai zic cuvinte mortale?" futulash" fluturash, "bununal" buzunar si "pititol" pestishor.restu is in pronuntie relativ corecta
fetelor vreau sa-mi scot best frienda intr-un club sambata seara, ce ne recomandati asa ptr varsta noastra?
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
codruta_grg spune:
LA MULTI ANI COPII!!!!
Noi nu ne-am mai intalnit in Babes ca a intervenit ceva la Svety, dar am trimis-o pe Petra cu soacra mea (care sta pana duminica ) in parculetul de la Shell, unde se organizeaza tot felul. M-a sunat si a zis ca atata danseaza si canta Petra.....i plac tare mult iii (copiii..:))
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI