Cluj rulz! - 53
Raspunsuri - Pagina 12
mariana tache spune:
Fetelor, multumesc pt urare.
Stanca, oare cand ne intalnim si noi pt treaba aia ?
Cristiana, as veni, dar te rog sa ma crezi ca de dimineata de la ora 6 stau numai pe calculator ca sa fac prelucrari; pe ziua de azi nu am apucat nici macar sa ma spal pe dinti ; de dush nu are rost sa mai pomenim ; asa ca nu pot sa-mi fac aparitia in asemenea conditii
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
tuchi spune:
scriu repede in timpul job-ului (eu si roxa)!
noi sintem iar singuri din seara asta pina luni deci si eu fac pas sapt asta la iesiri ca nu pot cu amindoi. roxa, mersic mult si iti dau de stire miine, poimiine sau seara pe mess!
si spor sa aveti fetelor, cochetelor!
tuchi spune:
LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de orice soi or fi ei ...
carrie am uitat sa te intreb de tort, cum a fost (poze va rog) si unde a fost facut.
asi spune:
Mariana facem noi cumva sa ne intalnim.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Creola spune:
fetelor
Noi suntem la Borsa de duminica ,doar azi am reusit sa intru de la sora mea.Am vazut ca la sf acestei luni am avut o multime de sarbatoriti asa ca un pic cu intarziere urez si eu:
Antonio
Theutza
Stanca
Si acum cateva urari anticipate:
La multi ani si Marianei pt implinirea celor 4 ani de la aniversare!
Si inca un tuturor prichindeilor pt 1 Iunie
Trimit sa nu-mi faca vreo surpriza ,tare rau merge netul
Poze
Creola spune:
Si pe aici ploua si e un frig de mai mult in casa stam
Sper sa vina si zilele faine ...eu mi-am adus pana si costumul de plaja si pe aici de sambata.
Roxana macar sotul tau te ajuta destul dfe mult dupa cele scrise de tine,a meu l-am obisnuit ,din pacate doar sa se uite
Daniela Boca daca intri la Forum Code ,atunci cand trimiti un raspuns vei reusi sa trimiti bolduit sau cuvintele colorate cum vrei .
Trte sa ies ca Sarah e obosita si tre sa ajungem si acasa ,e tare mamoasa ,vrea numai cu mami si acum e in bratele mele si nici nu prea reusesc sa scriu.
Va doresc o saptamana frumoasa in continuare si sa speram ca vor veni si zillele insorite!
Poze
mariana tache spune:
Buna seara, dragutelor.
Imi fac si eu un pic de timp ca sa scriu cateva cuvinte.
Danieala, tare imi vine sa rad de tine; cum nu reusesti sa boldezi, colorezi etc? Cand scrii un mesaj nu iti apare la casuta unde scrii un B, I, U, S? Iar sub ele scrie "tip caracter", "size", culoare ? Sigur iti apar. Asa ca apesi pe ce vrei sa folosesti.
Creola, sedere placuta in MM si....soare!!! Multumesc pt urare.
Ce-ati facut? V-ati mai intalnit careva azi?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
steaua spune:
LA MULTI ANI, nashicilor!!!!!!
Ma grabesc tare ca mor de somn, da' mai trebe a scrie ceva pt Mariana, in special: Cristina de la Tg Mures (Fulga) a nascut azi un baietel, Razvan- Cristian, 35 saptamani, 46 cm, 2100 kg, Appgar 10.Sunt bine. Am vorbit doar cu Cristi.
Noapte buna!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
roxana1974 spune:
Mariano!
Casa de kiatra!!
si sa ne vedem si la nunta de haur mancatzia-sh!
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
roxanicea spune:
mari,
la multi ani impreuna cel putin la fel de fericiti ca cei de pana acum!!
sa va creasca copiii voiosi si sanatosi si sa va bucurati de ei!
noapte buna tuturor!
roxi foto