Clubul nurorilor (57)
Raspunsuri - Pagina 3
marinar spune:
M-am intoooooooooooors.
Deci analizele care sunt bune...........sunt bune, cele care nu se inscriu in grafic.......... "sunt varza". Si asta numai din cauza prolactinei. Dar au pastilutzele (tratament- 1 pastila/zi) ac de cojocul ei. Asa ca incep tratamentul si sper sa si dea rezultat.
E bine ca ma asteptam la asta, asa ca nu am plecat de la dr suparata sau dezamagita. Cu putina rabdare o sa fie totul ok.
Va multumesc pt sustinere. - ici pt toate nurorile mele dragi.
marina
pozici
marinar spune:
Viki eu sunt la Tutunaru de la Elias.
Daca as fi egoista as striga tareee: Fla nu plecaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Dar nu sunt, asa ca iti spun distractie placuta. O sa ne lipsesti tare mult.
marina
pozici
impreuna spune:
Marinuta draga, poti sa fi egoista ca numai duminica plec:)
Pana atunci stau de vorba cu voi:)
Ma bucur ca analizele ti-au iesit bine, iar ce nu se incadreaza in grafice se poate "repara". Sa vina bebeeee
vicky daca sunt firme serioase, crede-ma ca e mai bine decat la stat. Ce predai daca nu-s indiscreta?:)
Mersi de urari, dar am contramandat plimbarea, Sara nu se simte prea bine :(
Flavia (sotie si mamica fericita)
camelia72 spune:
Fla,da-i Sarei cu calgel pe gingiutze,calmeaza durerea,asa se intampla cand ii ies mai multe maselutze odata... fata sa treaca repede!
Marina,urmeaza tratamentul si asteptam sa ne dai vestea cea mare!
Vicky,bafta cu serviciul,sper sa gasesti ceva pe placul tau...gandeste-te la ce ti-am zis,poate fi o varianta buna!
Week-end placut,fetelor!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
briza_marii spune:
Azi am avut un audit, asa ca am lispsit motivat de la barfa de peste zi. Cica meseria portivita pt mine presedinta. Apai, asa sa fie!!!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Fetele, eu nu ma machiez decat foarte rar la ocazii, asa ca am nevoie de sfatul vostru: ati folosit vreuna LipFinity de la Max Factor? E asa bun ca in reclama? Eu nu folosesc ruj in general, dar la nunta daca imi dau cu ceva pe buze vreau sa si ramana acolo, nu sa trebuiasca din 2 in 2 minute sa imi reimprospatez gloss-ul sau ce o mai fi (ca am gloss de buze, unul de la Avon, unul american, dar nu tin mult, le pap imediat, mai ales ca au si gust bun . Si as vrea ceva sidefiu, nu ceva strident, mai degraba spre un gloss decat spre un ruj... Fla, Roxi, voi stiti unde as putea gasi Max Factor in Cluj? La Central n-am vazut decat L'Oreal, Rimmel, Maybelinne si Seventeen...
nunta noastraTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
merci de urari pt stea..nici nu obseravsem...oricum ,nu e as aimportanta.
despte lipfinity, da am avut si mi-a placut. de dus nu se duce de pe buze...dar la un moment dat afce o crusta de tzeapana ce este pe buze. la mocul ac e asa de bien intarita ca se dezlipste in fasii, dupa multe ore. chiar si asa mie mi-a placut. acum am varianta echivalenta lui, de la body shop.
pe ambele mi le-am luat de pe afara...
cred ca gasesti lipfinity de la max factor pe la selgros...; daca zici ca la central nu este...nu imi dau seama pe unde sa te sfatuiesc sa mai mergi sa ai sanse sa gasesti....;daca mai stii ceva magazine de cosmetice cu multe game, intreaba pe acolo.
pupicic si un weekend placut!!!!
roxi foto
roxanicea spune:
alina, cum e rochia? esti multumita?
asteptam impresii
pupi tuturor!!!!!!!!
roxi foto
impreuna spune:
Mama ce nurori cuminti, cum stau ele linistite si nu mai intra pe aici la povesti:)
La noi e urat si ploua, asa ca wk-ul e compromis. Probabil ca nu vom merge maine la bai la Felix:(
Voi ce noutati aveti?
Luati cate o sa va inviorati
Flavia (sotie si mamica fericita)
briza_marii spune:
La noi e soare si frumos..dar nu si pt mine: AZI VINE SCORPIA!!!!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta