Clubul nurorilor (57)
Raspunsuri - Pagina 2
Alynutza spune:
Fetele, eu nu ma machiez decat foarte rar la ocazii, asa ca am nevoie de sfatul vostru: ati folosit vreuna LipFinity de la Max Factor? E asa bun ca in reclama? Eu nu folosesc ruj in general, dar la nunta daca imi dau cu ceva pe buze vreau sa si ramana acolo, nu sa trebuiasca din 2 in 2 minute sa imi reimprospatez gloss-ul sau ce o mai fi (ca am gloss de buze, unul de la Avon, unul american, dar nu tin mult, le pap imediat, mai ales ca au si gust bun . Si as vrea ceva sidefiu, nu ceva strident, mai degraba spre un gloss decat spre un ruj... Fla, Roxi, voi stiti unde as putea gasi Max Factor in Cluj? La Central n-am vazut decat L'Oreal, Rimmel, Maybelinne si Seventeen...
nunta noastra
Raza de soare spune:
Surpriza pt Nicoleta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76792
fete, va pupacesc! wk placut!
Numaratoarea inversa a inceput ! AMR FIX o saptamana pana la nunta !
Foto
impreuna spune:
Marina suntem si noi pline de sperante, alaturi de tine. Sa ne dai vesti bune
Alynutza Max Factor gasesti la un magazin de pe Eroilor (imi scapa numele, da e numai de cosmetice, pe partea cu BT) si s-ar putea si in Sora in capat la parter, da nu sunt sigura. Eu de astea stiu.
Hai ca mai ai putin si mergi dupa rochita
Da unde o depozitezi sa nu o vada iubi tau?
Nico suntem alaturi de tine si cu gandul la nunta ta
Maine te sarbatorim:)
Him esti ok?
Cami ai niste copii tare scumpi si destepti, pupei mama pe ei
cherry o sa fie o experienta faina maine la bb:) O sa va descurcati voi si fara masina chiar daca va fi mai greu.
Raza vreau sa iti urez si tie toate gandurile bune, sa aveti o nunta de vis si o luna de miere de neuitat. Si sa va iubiti tot mai mult in fiecare zi, 100 de ani de acum incolo:)
Imi iau "la revedere" de la voi pe cre nu va mai "vad" in week-end, ca saptamana viitoare n-oi mai fi prin zona:)
Mai vb maine si...duminica viitoare. Da o sa-mi fie tare dor de voi
Flavia (sotie si mamica fericita)
preda_vicky spune:
la toate fetele!
Aly, sa porti sanatoasa rochita si sa fiti fericiti! Invidiai progr. meu de la 7 la 3? Las'sa nul invidiezi. Lucrez in schimburi (de la 7-3 sau 13-21) cu o colega , abia ne vorbim, imi tot pune bete'n roate (si din cauza ei trebuie sa vin maine cateva ore la serv.), pe perioada verii nu prea pot sa am concediu ca sunt examene, si tot asa. Nu e chiar vesel. Si fiind bugetara si lucrand in invatamant, salariul e f.mic iar volumul de munca f.mare.. Lucrul bun e ca am net, si daca am net, am desprecopii!
Marinar, merg la dr. Trailescu-Dura, spit. Polizu. Se pare ca totusi nu scap de operatie (rezectie de col). Dar macar mi-a schimbat AC, mi-a recomandat Yasmine. O sa ma informez pe forum despre ele.
Razuco, vezi ce repede trece timpul? Acus esti miresica! sa-ti treaca supararea, si sa se repare mai repede . Multam pt. informatia ref. la cursurile de dans. Ma intreb cand o sa am timp, vreau sa-l dau pe junior la inot, la serv. incep examene peste examene, mama nu se simte OK si trebuie sa fie cineva in permanenta cu ea, si eu mai vreau si la cursuri de dans? Poate noaptea sa am putin timp liber!
Si mai trebuie sa merg si cu consortul sa-si caute costume si pantofi pt. nunta, eu am gasit o rochita mumoasa pt. cununie dar e deschisa la culoare si eu mi-s blonda si palida, nu prea e potrivita, asa ca ma gandeam sa caut altceva, un turqoise sau rosu... poate gasesc ceva cand il imbrac pe ginerica?
Razuco, daca nu erai topita dupa el, nu te maritai, nu? E normal sa-l sorbi din priviri! Sa dea D-zeu sa fiti fericiti si sa va iubiti la fel de mult toata viata.
si week-end placut la norici!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
Alynutza spune:
Fla, mersi, stiu despre ce magazin zici, eu am intrat acolo sa vad de ceva parfum, cum nu ma machiez, evident ca nu m-am uitat la cosmetice... Sa te distrezi fain la Arad. Si noua o sa ne fie dor de tine.
Rochitza o pastrez la mama, eu oricum n-as avea unde s-o pun ca e gata doar camera unde locuim, dormitorul "matrimonial" e in constructie si n-am unde s-o pun sub cheie.
Vicky, asta cu turele n-am stiut-o, nici ca lucrezi in invatamant (totusi ce ture sunt astea de la 13 la 21 in invatamant?). Nu-ti poti gasi altceva care sa-ti convina mai mult?
Imi pare rau ca n-a mers perfect la medic, dar lasa ca tot va fi bine. Stiu ca e nasol, ca am facut si eu o interventie ginecologica (dup-aia am schimbat medicul care mi-a zis ca respectiva interventie n-ar fi fost necesara), e nasol, da' trece.
Offf, deja batzai pe scaun, parca am ardei iute in cred ca tot ies pe usa cu 10 minute mai repede ca nu mai am rabdare defel...
nunta noastra
camelia72 spune:
Fla,mercic !
Fetelor,intrati repede aici si vedeti cam ce meserie vi s-ar potrivi:
http://www.suitablefor.com/#
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Alynutza spune:
Gata, am fugit dupa rochitza! Va , sa aveti un weekend cat mai placut!
nunta noastra
cherry22 spune:
Cami
Fla, distractie placuta la arad! O sa-mi fie dor de tine!
Aly, sa pui poze cu rochitza.
Marina, tin pumnii!
Wk frumos tuturor noricilor! Ne auzim luni!
pup fetele
impreuna spune:
cherry
vicky imi pare rau ca nu ti-e tocmai confortabil la servici, incearca sa nu mai pui la suflet tote rautatile Nu poti gasi altceva, in alta parte?
Pup fetelor, ca ies cu prietenele in parc:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
preda_vicky spune:
Marina, iti tin pumnii si.
Impreuna, daca nu ar fi programul ciudat si colega, nu as avea nimic de comentat, pt. ca-mi place ce fac.
De cautat, am mai cautat, dar la firme particulare mi-e teama, ca nu stii ce se poate intampla (si nici foarte tanara nu mai sunt),la stat e cum e. Sper ca va iesi soarele si pe ulita mea. Plimbare placuta cu prietenele! Eu ma duc sa ma plimb pe link-ul dat de Camelia, poate PPC (adik poate pica ceva).
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39